Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zajímala by mě taková blbost,

vím, že SI měl v levých zadních dveřích díru na deštník a deštník. SII tam má taky díru na deštník s deštníkem? A pokud ano, tak deštník bych měl dostat s autem, nebo si ho musím dokoupit?

Vloženo

Díky za odpovědi. Mě jde jen o to, že známej si koupil Supa II ve výbavě Ambition a deštník tam nebyl a pak mi jiný známý říkal, že v autosalonech si je rádi nechávají. A za 3 týdny si půjdu pro supa, tak musím zkontrolovat, jestli tam bude :-)

Vloženo

No co ja vim, tak na zacatku vyroby byl destnik soucasti vyssich vybav, pak to zase v nejakem modelovem roku daly jako doplnkovou vybavu a ted by to snad melo byt zase soucasti, takze je v tom docela chaos.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zajímala by mě taková blbost,

vím, že SI měl v levých zadních dveřích díru na deštník a deštník. SII tam má taky díru na deštník s deštníkem? A pokud ano, tak deštník bych měl dostat s autem, nebo si ho musím dokoupit?

Tak já dostal S v kombíku minulý týden a deštník tam byl! ;)

Vloženo (editace)

Já mám SII kombi v Eleganci z června 2010 a deštník jsem tam neměl. Ptal jsem se ve spřáteleném dealerství a potvrdili mi, že se přestal dávat a musí se dokupovat (ale dostal jsem ho darem.) Chápal bych ale, že ho začali zase dávat, není to až tak velká položka a pomůže k imagi auta i značky (i když je to blbost.)

Editováno: , autor: JST
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Předpokládám že deštník ze S2 se vleze do S1 nebo se pletu??? Někde jsem četl ,že ten novej deštník je menší, tudíš by se tam měl vléz. Jen bych to potřeboval potvrdit...

• o 2 týdny později...
Vloženo

starej deštník je asi 1,5x dlouhej jako ten novej. A když se otevře, tak má od oka tak 1,3 násobný průměr, takže nový deštník by se do starýho superba měl vlézt určitě.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Hele já tam deštník nemám, akorát nevím zda ho za 800Kč dokoupím :-D Asi na to prdím a dokoupím jiný hračky.... Hele co mě ale zajímá, roletky v zadích dveřích, dají ce dokoupit??? Ty rolovací, ne ty pevné... :-)

• o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Superb r.v. 04/2009 výbava Ambiente a deštník mám...Dokonce ještě nepoužitý s cedulkou...Asi o něm předchozí majitel neměl tušení...

Tchán má r.v. 06/2009 výbava Comfort a pro jistotu tam není ani díra pro ten deštník...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...