Publikováno Květen 22, 201114 r Zdravím, mám problém sehnal jsem si komplet kožený interiér do SB, který je v elektrice ( posuv, sklon). Mé staré látkové sedačky jsou manuální. Jde nějak předělat na manuální z těch starých nebo nějak zapojit tu elektriku ? Díky za rady.
Říjen 4, 201113 r Napiš uživateli Laam,ten už to má zasebou........ nemělo by to být nic složitého.....natáhnout šťávu,cany........řídící jednotky by měly mít v sobě ty sedačky Upraveno Říjen 4, 201113 r od stankra6
Únor 24, 201312 r cauwes mno tak ja je tahal jak je to origo pod kobercem az k A sloupku do svorkovnice T10l ( na sloupku A v pravo ) jinak napajeni jsem mel vzite od hlavniho privodniho kabelu pod nosicem rele a spinane plus po klicku z vyvodu 58d tez pod nosicem rele. pokud mas dilenskou prirucku muzu ti poslat cisla stranek na kterych je to vyobrazeno
Březen 3, 201312 r jo kladno , a od kud ty Jane ,srry už to vidím Zlín Upraveno Březen 3, 201312 r od supr
Květen 28, 201411 r Nazdar chcel by som ozivit tuto temu pretoze mam v plane menit sedačky taktiez z manualnych na elektricke Chcem sa spytat je to teda mozne? ak ano staci natiahnut len +- kable? Dakujem
Květen 29, 201411 r Na to, aby sedačky fungovali defakto napájení,tedy + a -. Jsou to normálně servomotorky přes spínač. Horší už je to s funkcemi komfortními (paměť a nastavení při odmenktnutí dle čísla klíčku). Já sice elektrické sedáky mám, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby byly manuální, ba naopak. V autě si stejně většinou jezdíš sám, tak netřeba nastavovat x-krát za den. Max semtam sklopíš opěrku na nějaké to řádění u lesíka a i tam je lepší manuál, protože než to elektricky sklopíš, tak frajerka už nemá chuť
Květen 29, 201411 r O pamet mi nejde tu nepotrebujem Ale predsa len by ma zaujimalo predpokladam ze v konektore bude viac ako 2 piny neviem ako to tam vyzera na tych sedadlach nevies mi pripadne povedat do ktoreho pinu ich treba natiahnut? Dik
Květen 30, 201411 r Takže co Tě zajímá je šestipólová svorkovnice po sedačkou: černožlutý kabel (pin 5) a červenomodrý kabel (pin 3) : ty jsou v origo verzi oba napojeny přes spínací relé a to přes pojistky SB11 (5A) a S44 (30A),to je vlastně plusové napájení. Dále pak hnědý kabel (pin 4): ten je v origo verzi napojen na kostřící bod na sloupku A vlevo dole, to je minus-kostra Dodělání bych udělal takto: vytáhnout plusové napájení z hlavní svorkovnice, nejlépe přes spínací relé. Mezi černožlutý a červenomodrý kabel umístit pojistky (sichr dle origo). Dále pak ukostřit hnědý kabel třeba na A sloupek. Takto je vyřešeno napájení sedačky a mělo by to fungovat. Samozřejmě nepočítej s funkcí paměti a sklopení zrcátka při zařazení zpátečky (to by se ještě musely dva kabely napojit na komfortku a další na spínač zpátečky, což by defakto neměl být úplně problém). Možná mě nějak doplní nebo opraví ACE... Upraveno Květen 30, 201411 r od SUP1
Květen 31, 201411 r Dakujem velmi pekne pomohol si mi o take 2 tyzdne sa idem do toho pustit tak dam vediet ako som dopadol dakujem este raz
Březen 15, 201510 r Chlapi,ako ste vymenili sedačky? Vedel by niekto pomôcť? Mám manuálne bez vyhrevu a teraz polokozu a vsetky 4 vyhrievane.
Únor 6, 20187 r čaute tiež menim sedačky z manualnych na elek.nastavitelne problem je v tom že ta sedačka s pametou neviem ako ju zapojit ,,červeny konektor klasika + - ale ten tmavy na pamat ma až 7 pinov a ešte keby že zapojim len červeny konektor mala by sedačka fungovat či vobec ?? bo mam podozrenie že modul sedačky je zly ---- 3B1 959 760E
Říjen 21, 20195 r Borci hezky to tu je popsané, jen mám teda dotaz, když je budu měnit, tak k sedačkám dá se říct nepotřebuji nic jen kabeláž a spínače na výhřev zadek předek, jinak všechno napojím do ŘJ a tak jak píše a ukazuje SUP1???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.