DaVe69 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Zdravím, mám problém sehnal jsem si komplet kožený interiér do SB, který je v elektrice ( posuv, sklon). Mé staré látkové sedačky jsou manuální. Jde nějak předělat na manuální z těch starých nebo nějak zapojit tu elektriku ? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RayBan Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Taky me zajima, mam v planu neco podobneho...diky vsem za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 (editace) Napiš uživateli Laam,ten už to má zasebou........ nemělo by to být nic složitého.....natáhnout šťávu,cany........řídící jednotky by měly mít v sobě ty sedačky Editováno: 4. Říjen 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 poradíte od kud natahnout šturma kostru pro ty sedaky ,stačí mi rozvchodit pojezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Napiš členovi Jansuperb. Ten to už dělal na svém tak ti poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 cauwes mno tak ja je tahal jak je to origo pod kobercem az k A sloupku do svorkovnice T10l ( na sloupku A v pravo ) jinak napajeni jsem mel vzite od hlavniho privodniho kabelu pod nosicem rele a spinane plus po klicku z vyvodu 58d tez pod nosicem rele. pokud mas dilenskou prirucku muzu ti poslat cisla stranek na kterych je to vyobrazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 jo mam prosím pošli .dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Supr odkut jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Že by Kladno a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) jo kladno , a od kud ty Jane ,srry už to vidím Zlín Editováno: 3. Březen 2013, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 hlavně by se měly sedáky zapojit přes termopojistku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7650 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Nazdar chcel by som ozivit tuto temu pretoze mam v plane menit sedačky taktiez z manualnych na elektricke Chcem sa spytat je to teda mozne? ak ano staci natiahnut len +- kable? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Na to, aby sedačky fungovali defakto napájení,tedy + a -. Jsou to normálně servomotorky přes spínač. Horší už je to s funkcemi komfortními (paměť a nastavení při odmenktnutí dle čísla klíčku). Já sice elektrické sedáky mám, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby byly manuální, ba naopak. V autě si stejně většinou jezdíš sám, tak netřeba nastavovat x-krát za den. Max semtam sklopíš opěrku na nějaké to řádění u lesíka a i tam je lepší manuál, protože než to elektricky sklopíš, tak frajerka už nemá chuť 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7650 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 O pamet mi nejde tu nepotrebujem Ale predsa len by ma zaujimalo predpokladam ze v konektore bude viac ako 2 piny neviem ako to tam vyzera na tych sedadlach nevies mi pripadne povedat do ktoreho pinu ich treba natiahnut? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Mrknu na zapojení. Chvilku to bude trvat a dám Ti vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Takže co Tě zajímá je šestipólová svorkovnice po sedačkou: černožlutý kabel (pin 5) a červenomodrý kabel (pin 3) : ty jsou v origo verzi oba napojeny přes spínací relé a to přes pojistky SB11 (5A) a S44 (30A),to je vlastně plusové napájení. Dále pak hnědý kabel (pin 4): ten je v origo verzi napojen na kostřící bod na sloupku A vlevo dole, to je minus-kostra Dodělání bych udělal takto: vytáhnout plusové napájení z hlavní svorkovnice, nejlépe přes spínací relé. Mezi černožlutý a červenomodrý kabel umístit pojistky (sichr dle origo). Dále pak ukostřit hnědý kabel třeba na A sloupek. Takto je vyřešeno napájení sedačky a mělo by to fungovat. Samozřejmě nepočítej s funkcí paměti a sklopení zrcátka při zařazení zpátečky (to by se ještě musely dva kabely napojit na komfortku a další na spínač zpátečky, což by defakto neměl být úplně problém). Možná mě nějak doplní nebo opraví ACE... Editováno: 30. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7650 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Dakujem velmi pekne pomohol si mi o take 2 tyzdne sa idem do toho pustit tak dam vediet ako som dopadol dakujem este raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artas10 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jak to tedy dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metju44 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Chlapi,ako ste vymenili sedačky? Vedel by niekto pomôcť? Mám manuálne bez vyhrevu a teraz polokozu a vsetky 4 vyhrievane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSuperb1 Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Zdravím, nevíte někdo kde seženu tlačítka vyhřívání sedaček na S1. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy0007 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 čaute tiež menim sedačky z manualnych na elek.nastavitelne problem je v tom že ta sedačka s pametou neviem ako ju zapojit ,,červeny konektor klasika + - ale ten tmavy na pamat ma až 7 pinov a ešte keby že zapojim len červeny konektor mala by sedačka fungovat či vobec ?? bo mam podozrenie že modul sedačky je zly ---- 3B1 959 760E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaVage Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Borci hezky to tu je popsané, jen mám teda dotaz, když je budu měnit, tak k sedačkám dá se říct nepotřebuji nic jen kabeláž a spínače na výhřev zadek předek, jinak všechno napojím do ŘJ a tak jak píše a ukazuje SUP1??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.ena Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Cerveny konektor pro napajeni 8D0937731B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.