Publikováno Květen 26, 201114 r Zdravím všechny, mám takový malý problém. Když např. vytočím dvojku tak cejtím, že něco vibruje od motoru, takovej plastovej zvuk. Kouknu a mám uvolněnej plast pod motorem. To se opraví, ale může tento vibrujicí plast způsobovat další podobné zvuky, když na místě zatočím? Plast je uvolněnej na pravý straně a zvuky při rejdu jsou taky na pravý straně, tak jestli to může dělat ten uvolněnej plast? Nebo je to jen náhoda, že to je jen na jedný straně a je závada na kole? Díky za odpověď
Květen 26, 201114 r Autor Když natočím kola doleva tak se ozve takový prasknutí (těžko se to popisuje) a mě se zdá, že by to mohlo bejt od toho uvolněnýho plastu pod motorem, ale já nejsem mechanik nebo člověk, který se v tom vyzná. Když jedu pomalu do zatáčky tak to "praskne,bouchne" a když srovnám kola je to OK. Nemůže to být tím, že když zatáčím tak se kolo dotkne toho uvolněnýho plastu a dělá to bordel? Upraveno Květen 26, 201114 r od Sejkyy
Květen 27, 201114 r Ano tohle je chytré řešení. Vlez pod auto, sundej ten plast a dělej přesně to při čem jsi pozoroval bouchání. A jestli to nebude dělat tak víš kde byl zakopaný pes...
Květen 27, 201114 r Když natočím kola doleva tak se ozve takový prasknutí (těžko se to popisuje) a mě se zdá, že by to mohlo bejt od toho uvolněnýho plastu pod motorem, ale já nejsem mechanik nebo člověk, který se v tom vyzná. Když jedu pomalu do zatáčky tak to "praskne,bouchne" a když srovnám kola je to OK. Nemůže to být tím, že když zatáčím tak se kolo dotkne toho uvolněnýho plastu a dělá to bordel? no ak to nebude tým plastom,tak by som to videl na vrchné uloženie tlmiča http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0412249-lozisko-predniho-tlumice-octavia.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.