Ondřej Pátek Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Přeji hezký den, vlastním Octavii I s automatickou převodovkou, a dnes se mi stal následující problém. Včera jsem v Dejvicích "chytnul" dlažební kostku, dostala ránu do podvozku, nicméně vše fungovalo jak má, takže jsem neměl důvod cokoliv řešit. Ráno jsem vyjel brzy do práce aniž bych si všiml louže od oleje. Auto odtáhli do servisu s tím, že pokud bude někde něco proraženého, tak se to zavaří, olej se vymění, přetěsní se to a bude. Otázka je, jestli jsem tímto nárazem nemohl způsobit nějaké poškození většího ražení, potažmo zničit celou převodovku. Poradíte prosím ? Děkuji, Ondřej Pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 ťažko povedať čo sa mohlo všetko poškodiť....najprv dať na zdvihák a potom niečo riešiť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.