Přejít na obsah

Po určitém otočení volantu nejde dát blinkr


metalamania

Doporučené příspěvky

Zdarec, měl jsem typický problém s nevracením se blinkrů, tak jsem to rozebral a zjstil jsem,že na volantové tyči mám volnou objímku,která podle všeho vrací lukasy. Tak jsem tu objímku nasměroval a utáhl.

Teď mám ale problém,že když mám volant v určité poloze(mírně nalevo nebo napravo) tak mi blinkr nechce jít dát a musím trošku pootočit volantem. Jak to máte vy ostatní udělané aby to bylo 100% ???

Nemám totiž s čím srovnávat a nevím jak to tam má přesně být

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, žes tu objímku otočil o 180° - zkus to, oddělej znovu ty plasty kolem a po uvolnění šroubku tu objímku otoč zobáčkem na druhou stranu než ji máš dotaženou teď, když "to nejde zapnout" - ty blinkry by se měly vracet až při vracení se z otočení cca půl otáčky volantu na každou stranu. To znamená, že když dáš např. pravý blinkr s volantem rovně, mělo by se pod volantem ozvat slabé cvaknutí až když volantem otočíš o podstatný kus doprava - to ten zobáček přeskočí ten bílý "praporek" na Lucasu a při otáčení zpět ho "vezme s sebou" a vypne blinkr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...