Přejít na obsah

škrtnutí při vyřazení 1čky a 2ky

roody

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám O1 1.9 TDi 66kw kód ALH rok 2004 a při vyřazování jedničky a dvojky se mi ozývá škrtnutí. Dělá to jen za jízdy, když stojím tak ne. Neozve se to jedině jen když opravdu poctivě zmáčknu spojku až na zem a pak vytáhnu rychlost. Zkoušel jsem to u jiných aut a tam i když spojku nezmáčknu vůbec tak na neutrál vyřadím poměrně lehce a bez jakýchkoliv pazvuků. Nevíte někdo co by to mohlo být? Dělá to někomu taky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:help: spis bychom potreboali pomoct od takovych jako jses Ty.

Opravdu tohle neni normalni, jako kdyz sam pises ze kdyz vymacknes spojku na podlahu, tak ti to preradi v poradku. Ty si proste pripad zdechleho ridice, ktery by chtel spojku mackat jen kdyz se mu to hodi a jen tak do 1/2 chodu. Vrat se bud z5 do autoskoly a nebo si kup auto s Automat prevodovkou a myslim ze ulehcis mnoho lidem a hlavne autu.

:kuk:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

ježiši že jsem něco psal... :mellow: podívej pár desítek aut už jsem řídil a nějakej ten statisíc km najezdil. A prostě poznám, že u auta co mám teď je to nějaký divný. Už jsem si ale zvykl a neřeším. A pro libero1071 - prozradím ti tajemství kol108 Z konstrukčního hlediska je převodovce úplně jedno, že za jízdy vyřadíš rychlost na neutrál i bez zmáčknutí spojky. Pochopitelně při tom nesmíš akcelerovat.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...