SuperBob Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Ahoj, u mého Supa, se mi občas ozývá zvuk, jako kdybych měl puštěny blinkr, tento zvuk se ozývá ze středového panelu, z tlačítka ,,varovky,, a když se toho dotknu, tak cítim,že v tom cvaká, jako by byl puštěny. Děla to za jízdy i když stojím, s klíčkem ve spuštěných budíkách.Zajímavé je to, že ale když to začne cvakat, tak blinkr neblika a není to pravidelné cvakání a není to vždy.Někdy vůbec, někdy třeba 30km jízdy, ale nedokážu říct, jestli v tom má závislost na otáčení volantem, ale řekl bych že ne. Máte s tím někdo zkušenost?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Nejspíš ti to dělá páčka blinkrů.Měl jsem tento problém taky,sice O1,ale to bude stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 5. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Už jsem prolez snad celé forum, prý to dělá bud relé varovných blinkru nebo páčka, páčka tam je údajně nová, kterou tam dával předchozí majitel, ale nepomohlo to, prý to ale neprocistil, že se bal, aby mu to neschořelo :-) zkusím to zítra prostříkat WDčkem, snad to pomůže :-( Docela me to rozčiluje :-( Každopadně díky za reakci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Mě to kdysi dělala páčka blinkrů. Vzal jsem WDčko a páčku prostříkl. Od té doby je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Páčka je tam nová cca 2 měsíce, dnes jsem to objednal do servisu, pač potřebuji ještě vyměnit olej a ložiska, servisak mi tvrdi, že je to na tuty to tlacitko varovných blinkru, tak jsem zvedavej jak to dopadne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Tak přesně toto mi to taky dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Mrkni na páčku nebo přerušovač (integrovaný ve spínači varovných světel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Tak auto je hotové, zítra si ho budu vyzvedávat v servisu, tak podám večer hlášení, v čem byl problém a jestli to byla páčka či to relé nebo co je v těch varovkách :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Tak hoši, to cvakání způsoboval ,,spínač varovných světel,, cena 1.200,-, je to vyměněné a paráda, zase klid v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ahoj chlapi stejný problém. Cvaká mi to jak o život. Že by se mi zrovna chtělo dávat 1200,- za nový spínač to se mi nechce. Nešlo by to co vytváří to cvakání odpojit ale aby blikačky a směrovky fungovaly dále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) měl jsem podobnej problém kdysi u octavky, dělalo to jak už je napsáno výše relé warningů, vyndat ten trojúhelník a vyndat z něho to relé, opatrně, je tam několik páček co jdou zlomit a pročistí se uvnitř taková spirálka, pak mi vše fungovalo bezvadně, zkusim najít ten návod, je sice z o1, ale mělo by to bejt stejné nebo aspoň hodně podobné (myslim) našel: http://forum.skodahome.cz/topic/72581-spinaci-rele-smerovych-svetel-blinkry/ Editováno: 9. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ti cvaka to relatko a to tezko odpojis kdyz je to mozek smerovek. Zkus prostriknout packu. To ze ti cvaka rele neznamena ze nemuze byt k.o. packa. Idealne vycistit packu a pak uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Přesně jak píše brc.majkl, ale mě prostříknutí už nepomohlo, tak jsem celou páčku rozdělal, pročistil a funguje super, jak nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) jestli je to stejný jako u octy, což myslim, že jo, tak to jde normálně vytáhnout, je to i v příručce, horší pak rozdělat to relé, ale pokud se to udělá dle návodu tak nic nehrozí, bejvá to buď páčkou jak píšou kluci a nebo tim relátkem, což byl třeba můj problém Editováno: 9. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Airman mi to delal rozebral volant a packu procistil a uz je to dobry cca rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Oki dík chlapy za cenné rady :-) jen s nejsem jist že bych to zvládl sám ale alespoň už vím na co se zaměřit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Na 95% je to páčkou časem se doní dostane sajrat maz a bůh víco ještě dle majitele co v autě dělá a provozuje :-) A pak to zlobí :-) Hlavně nekupuj nic nového dokdu nevyčistíš páčku ušetříš si tím peníze :-) A odkud že jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Tak to dnes zkusím trochu štětečkem očistit a prostříknout. Jsem z Liberce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Trosku ocistit:D tu packu je treba demontovat, otevrit a poradne vycistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Musis sundat volant potrebujes torx m90 tusim? Pak packu a tu vycistit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Ja som našťastie nič nerozoberal, kup si elektrokontakt sprej alebo WDcko stou tenkou tryskou. Podloz si pod to handru a poriadne striekaj a pohybuj páčkou tak aby sa ti ten sprej dostal co najdalej. ja som tam mal dost toho sajrajtu ale doslova som ho vyplavil. mne to stacilo, od vtedy sa to neprejavilo (cca 5 mesiacov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 strekni do packy wd40 a ides..netreba nic rozoberat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 To jsem chlapi skusil jako prvni a pak to cvakalo pořád bez ohledu na polohu klíče páčky .... pak jeste pro záchranu sem skusil odmastovač.... A pak jedine rozebral páčku Snad dopadnete lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Postihlo me to na oktavce a stacilo to prostriknout ale u tchyne to cvaka v oktavce taky ale prostriknuti wd nepomohlo. Tak jsem ji to nechal, ma zadara hudbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Tak jsem se do toho víkendu pustil. Tedy společně s někým kdo tomu rozumí A měli jste pravdu na jednom kontaktu byl nabalený(přilepený) bordel. Očistit prostříknout a problém vyřešen:-) ale to auto si se mnou asi hraje nějakou divnou hru. Když se povedlo odstranit cvakání tak se mi rozsvítila kontrolka ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.