Přejít na obsah

Občasný zvuk spuštěného blinkru


SuperBob

Doporučené příspěvky

Ahoj,

u mého Supa, se mi občas ozývá zvuk, jako kdybych měl puštěny blinkr, tento zvuk se ozývá ze středového panelu, z tlačítka ,,varovky,, a když se toho dotknu, tak cítim,že v tom cvaká, jako by byl puštěny.

Děla to za jízdy i když stojím, s klíčkem ve spuštěných budíkách.Zajímavé je to, že ale když to začne cvakat, tak blinkr neblika a není to pravidelné cvakání a není to vždy.Někdy vůbec, někdy třeba 30km jízdy, ale nedokážu říct, jestli v tom má závislost na otáčení volantem, ale řekl bych že ne.

Máte s tím někdo zkušenost?Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem prolez snad celé forum, prý to dělá bud relé varovných blinkru nebo páčka, páčka tam je údajně nová, kterou tam dával předchozí majitel, ale nepomohlo to, prý to ale neprocistil, že se bal, aby mu to neschořelo :-) zkusím to zítra prostříkat WDčkem, snad to pomůže :-( Docela me to rozčiluje :-(

Každopadně díky za reakci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

měl jsem podobnej problém kdysi u octavky, dělalo to jak už je napsáno výše relé warningů, vyndat ten trojúhelník a vyndat z něho to relé, opatrně, je tam několik páček co jdou zlomit a pročistí se uvnitř taková spirálka, pak mi vše fungovalo bezvadně, zkusim najít ten návod, je sice z o1, ale mělo by to bejt stejné nebo aspoň hodně podobné (myslim)

 

 

našel:   http://forum.skodahome.cz/topic/72581-spinaci-rele-smerovych-svetel-blinkry/ 

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli je to stejný jako u octy, což myslim, že jo, tak to jde normálně vytáhnout, je to i v příručce, horší pak rozdělat to relé, ale pokud se to udělá dle návodu tak nic nehrozí, bejvá to buď páčkou jak píšou kluci a nebo tim relátkem, což byl třeba můj problém

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som našťastie nič nerozoberal, kup si elektrokontakt sprej alebo WDcko stou tenkou tryskou. Podloz si pod to handru a poriadne striekaj a pohybuj páčkou tak aby sa ti ten sprej dostal co najdalej. ja som tam mal dost toho sajrajtu ale doslova som ho vyplavil. mne to stacilo, od vtedy sa to neprejavilo (cca 5 mesiacov) :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem se do toho víkendu pustil. Tedy společně s někým kdo tomu rozumí :D A měli jste pravdu na jednom kontaktu byl nabalený(přilepený) bordel. Očistit prostříknout a problém vyřešen:-) ale to auto si se mnou asi hraje nějakou divnou hru. Když se povedlo odstranit cvakání tak se mi rozsvítila kontrolka ESP. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...