Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

deň otvorených dverí v predajniach ŠKODA pre predstavenie novej Fabie bude v dňoch  4./ 5./ 6.12.2014.

V týchto uvedených dňoch bude dostupný aj cenník pre náš trh.

dnes jsem zkoušel ten dojezd u ridice a je tam i nahoru.

a u spolujezdce ?

no tak slava, tak tu nesirte poplasne zpravy

Kuprt ty mas FIII?

Dnes jsem si v Ml.Boleslavi před Zákaznickým centrem prohlédl (pouze zvenčí) 2 Fabie III - jedna červená, druhá grafitová metla. Je to hezké auto, vnitřek (přes okénko) také vypadá slušně.

Pak jsem jich potkal přes město proti 5 kousků (z toho jednoho kombíka), moc hezká jsou ta světla s LEDkami - škoda že taková nezačali dávat už na Rapidy 

Upraveno od MBDusan

čo by ste ešte nechceli do toho Rapida :D a poprosím toho kto bude ako prvý sedieť v FIII aby to poriadne nafotil

skor preveril tie dojazdy .. a očekoval ci vypln dverí je komplet tvrda, alebo ma aspon cast kde sa opiera laket makcenu ...

no su tam viditelne dake šport sicny

captavy volant a maly obsah loketky :)

Upraveno od LUKY-007

řekl bych, že podle těch fotek bude výplň s látkovým potahem na předních dveřích pod loktem jako na opěrce, ale vzadu to vypadá na plast

Upraveno od LeCarter

jo, taky mi to přišlo z fotek že ve dveřích a na opěrce bude látka a né koženka a vzadu plast... Je otázka co je lepší, koženka se nezašpiní...

No popravde, ted kdyz je to nafocene amatersky a neprojelo to PR oddelenim Skodovky, tak se mi ten interier libi o hodne mene a pusobi i daleko vice lacinne.

souhlas hlavně ty použité šedé plasty ve spod palubky, tapecáky a v kufru 

teď koukám v loketní opěrce není žádná látka/semiš cokoliv ? to je blbý, já si tam dávám mobil...

no setrilo sa ...

kukam tie dvere to fakt vyzera ze vpredu latka vzadu bude plast alebo kozenka, skor asi plast .. . WTF ?

spíš plast no... :(

Včera jsem seděl v nové Fabii a loketní opěrka velké sklamání,podle mně je hrozně vzadu :kol-44:

Upraveno od Boleslavák

dej link na brečícího Kabána...

Jinak ta palubka s fotkou, levnější bude si nechat vytisknout folii :)

přijedete do autorizáku, nalepte mě fotku za 500kč :D :D na olej přijedu až za 2 roky, šetřím :D :D

Ona nemá FIII blinkry v zrcátkách? Myslel jsem že jo (jsou tam jakoby vidět) ,ale co koukám na video  když jede bliká tak v zrcátku nic.

Upraveno od senky

Myslíte že se dá v dnešní době předjet se zrychlením motorů 44 a 55kw?Taky jsem porovnával rozměry s mým stepíkem a zjistil jsem že Dacka je větší,jinak co se týče výbavy tak je u mně v artice jak tempomat,omezovač,palubák a kožený volant i hlava řadičky,se mi zdá že škodovka jde zase starou cestou a kdo ví od jakého modelu je dálkovy centrál,no a to klima u škodovky zas pos..y

Ona nemá FIII blinkry v zrcátkách? Myslel jsem že jo (jsou tam jakoby vidět) ,ale co koukám na video  když jede bliká tak v zrcátku nic.

Žárovky má Kaban ještě na stole svého studia.

Heh se tu řeší věci, kterých si člověk hned ani nevšimne ani ho nenapadnou :D Vzadu na dveřích je myslím koženka ve předu látka. Loketka je divná alá rapid ale kratší, tvarovanější s divným zámkem víka. Ve vnitř nějaká látka je ale možná jen na dně, taky si už úplně nevybavuju. Nicméně pro mě pozitivní, že je kratší. Jinak interiér je OK. Propracovanější v detailech a působí dobře. Na rozdíl od rapida je znát, že není už účelový, ale víc se myslelo na dizajn a je hravější a pasuje k rozvoji vnějšku. Ať už tvar ovladačů oken (pojezd jsem zkoušel jen u řidiče, což je nejdůležitější ale tipuju že bude i u spolujezce a hlavně oproti rapidu je i tižší a takoví nesuroví, majitelé rapidu snad pochopí :D ) nebo zvláštní malé zpětné zrcátko nebo hraní si s ostřejšíma liniemi u výdechů. Bolero super, dotykové, rychlé. Moc se mi nelíbily zadní vnitřní světla alá stará octavia1. V předu prostorově blíž rapidu, což je jen dobře. Vzadu se to prostorem ale nedá vůbec srovnávat s rapidem a to podélně je úplně někde jinde. To pro ty co si myslí, že si fabia comby bude lézt do zelí s rapidem. Kufr pro mě malí ale na třídu dobrý. Hlavně ty háčky by se mi hodily. Jinak zavírání dveří, takové oblíbené :D Mi připomíná octavii takže supr. A až když jsem ji viděl zblízka, tak jsem si všiml, že zadní svítilny jsou také tvarované. To jsem viděl na fotkách jen u combi verze :) Musím uznat, že se povedla ale je to mrňous :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.