vorlajz Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 na služobnej SX4 zadné okná otváram miesto predných bežne, navyše vpredu je tam dojazd iba dole a len u vodiča, tvrdé plasty sú úplne všade a to stála ako 1.9 DDiS 4x4 cca 25000€..... Což je velice zajímavé, že u SX4 tohle nikdo nikdy nekritizoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Což je velice zajímavé, že u SX4 tohle nikdo nikdy nekritizoval. Možná proto, že to někdo až tak neřeší. Na O3 jsem taky pořád otevíral zadní okna, ale tam byly aspoň dojezdy, tak se cvaklo a hned jsem přešel na předky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Možno mám atypickú postavu a na svojich 180 cm krátke ruky od lakťa po prsty, ktoré v "stoličkovej" polohe sedu v SX4 padnú presne na ovládače zadných okien..... Vodič SX4 z dôvodov mizerného priestoru pre nohy a divného stredového tunela v kombinácii absenciou pozdĺžneho nastavenia polohy volantu nemá veľa možností komfortného sedenia...... Skrátka nemusí všetko sadnúť každému, každý má postavu trochu inú....... Na 170 cm by to bolo možno akurát..... Ja trpím utkvelou predstavou, že ázijské autá sú prispôsobené ergonómiou skôr menším postavám (pedále blízko seba a pod.), vždy som tam mal pocit "prerastenosti"..... Editováno: 21. Únor 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Tak ta moje stříbrná mrška jde do výroby dle prodejce, začátkem příštího týdne tak snad už bude první týden v březnu. Dnes jsem jí pořídil zimní obutí tak už aby to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Hkubes - do jakého obutí jsi šel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) moja zelená žabka až koncom týždňa, pravdepodobne až v piatok....... +doprava minimálne týždeň...... Tajne dúfam, že v polke marca/března už nebude potrebné prezúvať na zimné pneu.... a na jeseň bude čas na výber lepších, nie je teraz už trocha obmedzený výber zimných pneu? Editováno: 21. Únor 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ani ja neplánujem kupovať ak nedajú tak kúpim na jesen. A moja by mala byt vyrobená tak snad do 2 tyždnov je v salóne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Nemám dobré skúsenosti s kupovaním pneu "na slepo" raz som sa nepozrel na pneu a objednal podľa TP...... Murphyho zákony, jasné,že obutý nebol primárny, ale z alternatívnych..... Ponúkli mi ako alternatívu zľavy zimné pneu, samozrejme na plechoch, ako +/- rovnakú hodnotu, za to si viem kúpiť pneu sám a budem mať viac možností než brať, či nebrať..... Ak by ich dali ako bonus, tak by som sa ale určite nebránil... Editováno: 21. Únor 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 .... Skrátka nemusí všetko sadnúť každému, každý má postavu trochu inú....... Na 170 cm by to bolo možno akurát..... Ja trpím utkvelou predstavou, že ázijské autá sú prispôsobené ergonómiou skôr menším postavám (pedále blízko seba a pod.), vždy som tam mal pocit "prerastenosti"..... Nejseš sám, kdo má podobný zkušenosti s nepoměrem a) postava s vejškou nad 180cm versus vnitřní prostor obzvlášť za volantem v autě asijskýho původu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Podobný problém s posezem jsem měl i v me Fiatu Punto i C3 se svými 196cm... Ovšem jak už jsem zde zmiňoval, tak se mi zda, při mé výšce lepší posez v F2, nez v F3 Editováno: 21. Únor 2015, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Asijská auta nechte asijcům a věnujte se laskavě FIII! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) tak to mám napsané... viz. příloha.... a jedno video na začátek... trošku pro zasmání a vopovažte se mi nadávat!!! :D přidáno video... a další video... a poslední video... teda pro dnešek... možná zítra po cestě domů ještě něco natočím... Nová Škoda Fabia III - recenze od Vorlajze.pdf Editováno: 21. Únor 2015, autor: vorlajz 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Pěkný článek. Tak ale teď přiznej, kolik ti Škoda zaplatila, žes byl zrovna ty takhle nekritický? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Si prekvapil , pre tých nespokojných s posedom v aj lepších sedačkách výbavy Style sú tu ešte za dobrý peniaz športové sedačky, resp. v cz packet dynamic s dlhšími sedákmi...... Editováno: 21. Únor 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Vorlaj hezky ;-) i video se ti povedlo, jeste ze te upozornili vid :-D Trochu jsem se bal hodnoceni od tebe, ale prijde mi to celkem objektivni. A vzhledem k tomu ze ji relativne chvalis zrovna ty, musi byt asi fakt dobra ;-) Jediny celkem me prekvapilo to hodnoceni sedacek, vsichni je spis chvali ...jaky mas rozmery jestli to neni tajne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Pěkně napsané. Ta metalíza je Červená Rio. K těm sedačkám.Mě se v nich sedí dobře-standart Style,ale jsem menší postavy,ale je pravda,že pro vyšší postavy to nebude ono.Vzadu menší lidé taky nemají problém.Je tam kratší sedák,ale většinou se ty zadní používají na vození dětí. Editováno: 21. Únor 2015, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 vorlajz - tak tomu říkám nezaujatá recenze, která je jako od profíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 kluci ... snažil jsem se napsat to jak to citím... tak jsem to tak prostě napsal... k té velikosti... mojí nejsem žádnej čahoun.. mám 182 cm... ale jsem kus chlapa no... všimli jste si jedné věci??? vyhnul jsem se jakémukoliv srovnání s jiným autem... jinak jsem tam teď přidal další video a ještě další nahrávám... jo a v březnu budu mít na víkend i20 ... tak jsem na ní zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Marťas... to video byla úplná náhoda... ale když jsem si to pak pustil, tak jsem se docela pobavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Vorlajz - gratuluji, recenze se ti povedla a navíc jsi i překvapil. I s tou i20. Editováno: 21. Únor 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramrod Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 pekne citanie, najviac zavidim, ze ti nechali auto na 200 km, Mne iba usmevne zakyvali hlavou, ze sa to neda. Ale takto si ja predstavujem predvadzanie/vyskusanie noveho auta. nie par km po meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Hkubes... díky s i20 jsem jel jenom asi 8 km... až jí vyzkouším na víkend, bude to zase o něčem jiném... Ramrode... řeknu ti, já už bych si auto bez takový předváděcí jízdy nekoupil... říkáš to dobře... projet se po městě můžeš dobře i s hodně slabým motorem a nepoznáš nic... ideální je prostě projet si naježděnou trasu... v mém případě to je 75 km v kopcích na chalupu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 doplněny všechny videa co jsem dnes natočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 jsem rád že ta nejsilnější 1,2 jede tak jak popisuješ, další auto bez turba už u mne nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.