Duben 20, 201510 r To MC vypadá pěkně. Koukal jsem na bílou a červenou a ta červená je fakt pěkná, obě kombi, panorama.
Duben 20, 201510 r Nic zvláštního a nic navíc, pár plastů, volant a sedačky. Myslím že se jednou najde někdo kdo jí udělá hezčí.
Duben 20, 201510 r Děkujeme . Na mý konfiguraci to je o 2000 dražší za paket Style Multimedia Plus. Doufám, že Smartlink za to bude stát
Duben 20, 201510 r To je pravda, ale v paketu nebyl Smartlink a teď tam je... No zeptám se prodejce a uvidíme
Duben 20, 201510 r Já to mám taky taky. Dostaneš "aktuální" paket style multimedia plus, ale za cenu 18tis. Prodejce mi to potvrdil. Já ještě přihodil hlasové ovládání za 400,- to ale nevím jestli půjde přidat.
Duben 20, 201510 r Já myslím, že paket multimedia plus byl za 18 tisíc i ve starém ceníku (v konfigurátoru to tak ještě je)... Jinak u mě žádná změna... Kvituju zařazení hlasového ovládání do výbavy, přestože bych si ho stejně neobjednal (takže nakonec žádné tlačítko na volantu nebude bez funkce)... A monte carlo v mé konfiguraci vychází na 442 000 Upraveno Duben 20, 201510 r od mp390
Duben 20, 201510 r neptal se už někdo dealera, jak to bude, pokud nemám v autě paket multimedia plus, ale pouze bolero ? Bude auto obshovat smartlink ?
Duben 20, 201510 r No koukám že apple carplay stejně nepodporuje žádný offline navigace, respektive pouze apple maps, takže u nás nepoužitelná funkce
Duben 20, 201510 r Nebude, smartlink je příplatková položka. dobrý deň, neviete prosím ako je to na slovensku? Aktuálny cenník je tu: http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_fabia_cennik.pdf avšak žiadnu príplatkovú službu smartlink tak nevidím. Objednával som auto pred dvoma týždňami, bola to verzia style s balíčkom style plus teda rádio bolero s mirror linkom vrámci balíku style. Myslíte si teda, že mirrorlink bude automatický nahradený smartlinkom? Ďakujem
Duben 20, 201510 r Podle toho co jsem zde vyčetl, tak Smartlink obsahuje Mirrorlink, Android a Apple. Nevím jak se ty funkce přesně jmenují . Ale jak koukám do toho vašeho ceníku, tak tam se opravdu o smartlinku nepíše.
Duben 20, 201510 r Jak jste tu zmínili Hlasové ovládání za 400,-, tak jsem hned psal prodejci, aby to přidal. Spolu s Android Auto by mohlo jít o super věc a za tu cenu.. Jen doufám, že půjde kombinovat MR2015 a MR2016 a přidat tak položku z novýho ceníku do starý konfigurace. JInak co se týče SmartLink, tak jsem rád, že se to trochu vyjasnilo. Mám objednaný paket Multimedia PLUS, to znamená že bude Smart Link v ceně původního paketu. A tolik nervů stálo zjistit, jak to vlastně bude. Upraveno Duben 20, 201510 r od VojtěchPraha
Duben 20, 201510 r To hlasové ovládání mi prodejce ověřuje. Jinak o smarlink so myslím své. Nechápu příplatek, pochybuju že se jedná o něco jiného než SW záležitost. Jak je to na slovensku netuším. Jinak u apple car by měl funguvat sygic a waze, o trn mi jde hlavně.
Duben 20, 201510 r no teď koukám na ten ceník, a u MR2015 neni mirorlink součástí bolera, ale až u smartlinku, no v době objednání byl mirrorlink součástí bolera, kdo první zjistí u dealera jak to bude ? :-)
Duben 20, 201510 r Ja mám naplánovanú výrobu na 20 týždeň a v karte mám bolero, mirrorlink, Apple conectivita. Čo je ten smartlink, prosím vysvetliť. Ď. Upraveno Duben 20, 201510 r od akubus
Duben 20, 201510 r Tak jsem to našel v linku o Mirrorlinku. S dovolením bud citovat Jakub3211 : "ja mam ceske a smartlink obasuje mirrorlink apple car a android car cize je to rozsirenie. Mirrorlink dokaze zrkadlit iba niektore aplikacie android car cely android"
Duben 20, 201510 r http://www.android.com/auto/ tuto mate podstatu android auto je aspon podla mna o level vyssie. Tak pevne verim ze to spojazdnia aj na nasich starsich modeloch lebo sa nahnevam kedze to vyzera omnoho lepsie
Duben 21, 201510 r Tak jsem se dnes ptal svého prodejce a ten řikal že nepujde kombinovat MR2015 a MR2016 a přidat tak položku z novýho ceníku do starý konfigurace a smartlink nepujde přehrát do modelové řady MR2015.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.