Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dobrý deň,

zaujímali by ma zmeny v modelovom roku 2016, niekde som čítal o takých drobnostiach ako zmeny podsvietenia zo zeleného na biele a podobne viete mi poradiť kde by som kompletný zoznam týkajúci sa fabie našiel? Taktiež sa chcem opýtať keď som auto objednal minulý týždeň s dodacou lehotou cca 3 - 4 mesiace dotknú sa ma už plánované zmeny modelového roku? Alebo auto bude vyrobené ešte v "starej" verzii? Ďakujem vopred za odpoveď a prajem pekný deň

Mám najeto po třech týdnech 2000 km (1.2 81 kW, Style), na dálnici to bere průměrně 5.8 l, okresky+město 4.6l což je pro mě překvapení, samozřejmě příjemné, a to v hustém provozu mezi Břeclaví a Zlínem.

jenom čekám kdo napíše, že jezdí pod 4litry  :D

ale to bude možná dôchodcovské tempo pri 90km/h

ak by to bolo čo len 120km/h tak paráda

Upraveno od fero201

Plánujem na 66kw jazdiť do 120km/h, tak potom napíšem :D

Dnes s 81kw jsem jezdil celý den a průměr 5,5L, motor cca 1500km. Jen okresky a město. Jezdí to docela pěkně, mile jsem byl překvapen.

takže reálně by se to do 6,5l mohlo vejít

Určitě, nejezdím na spotřebu. Pro příklad s Roomem mám 7,5

post-12428-1428824772,8116_thumb.jpg

Šedá metal je taky pěkná.  :kol-47: Ale kola by se hodila spíš klasická stříbrná.

Upraveno od mp390

Asi black paket. Uvnitř to má interiér Matt Basket nebo jak se to jmenuje a ta velká lišta je jen tmavý plast, vypadá to trošku lacině, zvláště domečky z vnitřní strany zpětných zrcátek.

Každopádně mě těžce zklamalo, že okna nejdou na dálku stáhnout nebo aspoň jsem na to nepřišel

Upraveno od Losky83

Nejdou no, ale zase u FII jsem to tak často nevyužíval.

Basket matt zase alespoň ladí s dekory ve dveřích.

Mě by ta okna pěkně rozčilovala. V létě používám dost. Ještě mi chybí střesni okno z O3, jinak dobrý [emoji6]

Okna dostala podobnou "techniku" jako Rapid, cili na stahovani dalkovym ovladanim nebo i klickem v zamku zapomente.

Pravda, je to prakticka funkce pochopitelne predevsim v lete vcetne moznosti zavirani na dalku, ale tak to proste je.

FIII ma plny auto ovladani pro ridicovo okno, tedy pro stahovani i vytahovani. Rapid neumi ani to, tam jde auto pouze u ridice a k tomu jen dolu.

jojo zlatá O2. nechápu proč neudělali stejnou uroven ovládání... šetřit a šetřit.

Upraveno od kokta7

nemoznost dotazeni okna aspon u ridice by byla duvodem proc nekoupit, kdybych ted kupoval

Pokud vím, tuhle šarádu Škodovka ve svých modelech zkoušela několikrát, jednou to auto umělo, pak zase ne. U mě by to při nákupu docela vadilo, v létě je to super věc.

Jinak docela mě překvapilo, že dost lidí s kterýma jsem mluvil a prohlídlo si F3 poprvé, tak že auto je uvnitř pěkné, ale zvenčí je to hranatá rakev. Jak jsem nad tím pak přemýšlel, tak v této barvě na tom něco budepost-12428-1428859912,0879_thumb.jpg

Ak by to auto nešpatili popisy a šedé bledšie trojuholníky, ktoré úplne skreslujú dizajn auta, tak by to zas bolo o inom.
Otázkou je aj to, na čom jazdia tebou spomínaní ľudia.

Nelíbíl se až moc hranatý vzhled zadní části, prý rakev [emoji2]

Zvláštne je, že nové audi Q7 má podobne "nabúranú" zadnú časť auta a na to nikto nepovie ani popel.

Nová Q7 je tak hnusná a bez nápadu, že to asi nemá smysl ani komentovat :D

A hlavně kdo na ni má, že?

Neviem koľkokrát si ju videl naživo..

Treba si počkať. Na niektoré modely si treba zvyknúť ;)

Tak spíše je to asi o vkusu, já Audiny obecně celkem nerad ;)

Ale už dost OT, to já jen tak :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.