Dix1 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 SK ceník MY16: http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_fabia_cennik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Dobrý deň, zaujímali by ma zmeny v modelovom roku 2016, niekde som čítal o takých drobnostiach ako zmeny podsvietenia zo zeleného na biele a podobne viete mi poradiť kde by som kompletný zoznam týkajúci sa fabie našiel? Taktiež sa chcem opýtať keď som auto objednal minulý týždeň s dodacou lehotou cca 3 - 4 mesiace dotknú sa ma už plánované zmeny modelového roku? Alebo auto bude vyrobené ešte v "starej" verzii? Ďakujem vopred za odpoveď a prajem pekný deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 SK ceník MY16: http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_fabia_cennik.pdf Takže na SK se zdražení nekoná (Combi Style 1.2TSI 110k). P.S. Ceny příplatkové výbavy jsem neporovnával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyk72 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Mám najeto po třech týdnech 2000 km (1.2 81 kW, Style), na dálnici to bere průměrně 5.8 l, okresky+město 4.6l což je pro mě překvapení, samozřejmě příjemné, a to v hustém provozu mezi Břeclaví a Zlínem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 jenom čekám kdo napíše, že jezdí pod 4litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) ale to bude možná dôchodcovské tempo pri 90km/h ak by to bolo čo len 120km/h tak paráda Editováno: 11. Duben 2015, autor: fero201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Plánujem na 66kw jazdiť do 120km/h, tak potom napíšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Dnes s 81kw jsem jezdil celý den a průměr 5,5L, motor cca 1500km. Jen okresky a město. Jezdí to docela pěkně, mile jsem byl překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 takže reálně by se to do 6,5l mohlo vejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Určitě, nejezdím na spotřebu. Pro příklad s Roomem mám 7,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) Šedá metal je taky pěkná. Ale kola by se hodila spíš klasická stříbrná. Editováno: 12. Duben 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) Asi black paket. Uvnitř to má interiér Matt Basket nebo jak se to jmenuje a ta velká lišta je jen tmavý plast, vypadá to trošku lacině, zvláště domečky z vnitřní strany zpětných zrcátek. Každopádně mě těžce zklamalo, že okna nejdou na dálku stáhnout nebo aspoň jsem na to nepřišel Editováno: 12. Duben 2015, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Nejdou no, ale zase u FII jsem to tak často nevyužíval. Basket matt zase alespoň ladí s dekory ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Mě by ta okna pěkně rozčilovala. V létě používám dost. Ještě mi chybí střesni okno z O3, jinak dobrý [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Okna dostala podobnou "techniku" jako Rapid, cili na stahovani dalkovym ovladanim nebo i klickem v zamku zapomente. Pravda, je to prakticka funkce pochopitelne predevsim v lete vcetne moznosti zavirani na dalku, ale tak to proste je. FIII ma plny auto ovladani pro ridicovo okno, tedy pro stahovani i vytahovani. Rapid neumi ani to, tam jde auto pouze u ridice a k tomu jen dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) jojo zlatá O2. nechápu proč neudělali stejnou uroven ovládání... šetřit a šetřit. Editováno: 12. Duben 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 nemoznost dotazeni okna aspon u ridice by byla duvodem proc nekoupit, kdybych ted kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Pokud vím, tuhle šarádu Škodovka ve svých modelech zkoušela několikrát, jednou to auto umělo, pak zase ne. U mě by to při nákupu docela vadilo, v létě je to super věc. Jinak docela mě překvapilo, že dost lidí s kterýma jsem mluvil a prohlídlo si F3 poprvé, tak že auto je uvnitř pěkné, ale zvenčí je to hranatá rakev. Jak jsem nad tím pak přemýšlel, tak v této barvě na tom něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Ak by to auto nešpatili popisy a šedé bledšie trojuholníky, ktoré úplne skreslujú dizajn auta, tak by to zas bolo o inom.Otázkou je aj to, na čom jazdia tebou spomínaní ľudia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Nelíbíl se až moc hranatý vzhled zadní části, prý rakev [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Zvláštne je, že nové audi Q7 má podobne "nabúranú" zadnú časť auta a na to nikto nepovie ani popel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Nová Q7 je tak hnusná a bez nápadu, že to asi nemá smysl ani komentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 A hlavně kdo na ni má, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Neviem koľkokrát si ju videl naživo.. Treba si počkať. Na niektoré modely si treba zvyknúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Tak spíše je to asi o vkusu, já Audiny obecně celkem nerad Ale už dost OT, to já jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.