Reesha Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Určitě došly staré volanty a nové už montují i do MR2015 :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Tohle ani v legraci :-) ale mohlo by jim dojít zelene podsvícení :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Video MC, je tam vidět celej volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Neví někdo, kdy bude CZ ceník MR 2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To MC vypadá pěkně. Koukal jsem na bílou a červenou a ta červená je fakt pěkná, obě kombi, panorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nic zvláštního a nic navíc, pár plastů, volant a sedačky. Myslím že se jednou najde někdo kdo jí udělá hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tak je jasný, že to není BMW, je to nízkorozpočtovka, ale vypadá to pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ceník MY16: nova-fabia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Děkujeme . Na mý konfiguraci to je o 2000 dražší za paket Style Multimedia Plus. Doufám, že Smartlink za to bude stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pokud jsi to podepsal za platnosti starého ceníku tak se Tě změna ceny netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To je pravda, ale v paketu nebyl Smartlink a teď tam je... No zeptám se prodejce a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Já to mám taky taky. Dostaneš "aktuální" paket style multimedia plus, ale za cenu 18tis. Prodejce mi to potvrdil. Já ještě přihodil hlasové ovládání za 400,- to ale nevím jestli půjde přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Já myslím, že paket multimedia plus byl za 18 tisíc i ve starém ceníku (v konfigurátoru to tak ještě je)... Jinak u mě žádná změna... Kvituju zařazení hlasového ovládání do výbavy, přestože bych si ho stejně neobjednal (takže nakonec žádné tlačítko na volantu nebude bez funkce)... A monte carlo v mé konfiguraci vychází na 442 000 Editováno: 20. Duben 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 neptal se už někdo dealera, jak to bude, pokud nemám v autě paket multimedia plus, ale pouze bolero ? Bude auto obshovat smartlink ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nebude, smartlink je příplatková položka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 No koukám že apple carplay stejně nepodporuje žádný offline navigace, respektive pouze apple maps, takže u nás nepoužitelná funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nebude, smartlink je příplatková položka. dobrý deň, neviete prosím ako je to na slovensku? Aktuálny cenník je tu: http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_fabia_cennik.pdf avšak žiadnu príplatkovú službu smartlink tak nevidím. Objednával som auto pred dvoma týždňami, bola to verzia style s balíčkom style plus teda rádio bolero s mirror linkom vrámci balíku style. Myslíte si teda, že mirrorlink bude automatický nahradený smartlinkom? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Podle toho co jsem zde vyčetl, tak Smartlink obsahuje Mirrorlink, Android a Apple. Nevím jak se ty funkce přesně jmenují . Ale jak koukám do toho vašeho ceníku, tak tam se opravdu o smartlinku nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Jak jste tu zmínili Hlasové ovládání za 400,-, tak jsem hned psal prodejci, aby to přidal. Spolu s Android Auto by mohlo jít o super věc a za tu cenu.. Jen doufám, že půjde kombinovat MR2015 a MR2016 a přidat tak položku z novýho ceníku do starý konfigurace. JInak co se týče SmartLink, tak jsem rád, že se to trochu vyjasnilo. Mám objednaný paket Multimedia PLUS, to znamená že bude Smart Link v ceně původního paketu. A tolik nervů stálo zjistit, jak to vlastně bude. Editováno: 20. Duben 2015, autor: VojtěchPraha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To hlasové ovládání mi prodejce ověřuje. Jinak o smarlink so myslím své. Nechápu příplatek, pochybuju že se jedná o něco jiného než SW záležitost. Jak je to na slovensku netuším. Jinak u apple car by měl funguvat sygic a waze, o trn mi jde hlavně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 no teď koukám na ten ceník, a u MR2015 neni mirorlink součástí bolera, ale až u smartlinku, no v době objednání byl mirrorlink součástí bolera, kdo první zjistí u dealera jak to bude ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Ja mám naplánovanú výrobu na 20 týždeň a v karte mám bolero, mirrorlink, Apple conectivita. Čo je ten smartlink, prosím vysvetliť. Ď. Editováno: 20. Duben 2015, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tak jsem to našel v linku o Mirrorlinku. S dovolením bud citovat Jakub3211 : "ja mam ceske a smartlink obasuje mirrorlink apple car a android car cize je to rozsirenie. Mirrorlink dokaze zrkadlit iba niektore aplikacie android car cely android" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 http://www.android.com/auto/ tuto mate podstatu android auto je aspon podla mna o level vyssie. Tak pevne verim ze to spojazdnia aj na nasich starsich modeloch lebo sa nahnevam kedze to vyzera omnoho lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak jsem se dnes ptal svého prodejce a ten řikal že nepujde kombinovat MR2015 a MR2016 a přidat tak položku z novýho ceníku do starý konfigurace a smartlink nepujde přehrát do modelové řady MR2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.