Rypicong Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 ta cena je úplně normální, má to totiž prodlouženou záruku na 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tak jsem trochu brouzdal po Čínských stránkách Škody v domění že by mohli mít třeba na fabii zadní led světla, ale bohužel. Ale něco málo mají jiného co u nás samozřejmě nebude, třeba 15" Clubber. Pak je škoda, že škoda vypustila spousty fotek fábii na pěkných kolech a k dostání nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Kola jsou v Čině napříč modelovou řadou cca o palec menší - je to tak i u Superbu. Zatím jsem se nedostal k tomu, abych zkusil zjistit shodu s parametry pro Evropu. Tzn. jestli jsou použitelná kola i u nás. Jinak to poslední je z Holandska? Vypadá to na zmenšené Hawky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 (editace) Nevím jestli to bylo Holandsko, ale když jsem se teď díval na e-shop Škody, tak Hawky to jsou, ale může to být jen počitačově upravený a v reálu nejsou, což je škoda. Když chce Škoda indivdualizaci svých modelů, tak toho mohli vymyslet víc, ale je jasný, že nebudou míchat kola z octavie na fabii. Editováno: 19. Červenec 2015, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Tak jen pro zajimavost, kde vsude konci - Turin, Italie dneska kolem obeda.. Jinak ob jedno auto dal, stal Rapid a mistni taxi, co jsem videl, jezdi i F2, O2 i O1... ve meste Fiatu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 myslíš, že v Boleslavi nejezdí Fiaty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Ale tak jasne. Nesmis to brat tak vazne ;-) Zas treba v Rime nebo Florencii jsem mezi taxikama zadnou skodovku nevidel, tak me to, rekneme, mile prekvapilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Dal jsem to vlákna bouračky, F3 v řezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) v Římě je drtivá většina taxíků Toyota Auris Hybrid. Ale potkal jsem tam taxikářskýho Roomstera. Za 4 dny jsem potkal asi jenom 7 Škodovek... Editováno: 3. Říjen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 F3 Combi R5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) v Římě je drtivá většina taxíků Toyota Auris Hybrid. Ale potkal jsem tam taxikářskýho Roomstera. Za 4 dny jsem potkal asi jenom 7 Škodovek... V Paříži vloni v září za 4 dny 2 roomstery - oba dva TAXI. Jinak ostatních škodovek včetně Jetýho poměrně dost, obdobně i v Egyptě, kde ale vůbec nejsou fábule a co tam jsou škodovky, tak výhradně "f benzínu", nebo v Řecku, kde zase naopak skoro všecky taxíky na ostrově Zakynthos jsou oktávky "f dechtu"... Editováno: 3. Říjen 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Rypicong: Jj, ve Florencii je taky vetsina taxiku hybridnich, protoze v centru smi jezdit jen na elektriku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 V Paříži vloni v září za 4 dny 2 roomstery - oba dva TAXI. Jinak ostatních škodovek včetně Jetýho poměrně dost, obdobně i v Egyptě, kde ale vůbec nejsou fábule a co tam jsou škodovky, tak výhradně "f benzínu", nebo v Řecku, kde zase naopak skoro všecky taxíky na ostrově Zakynthos jsou oktávky "f dechtu"... v Paříži jsem byl minulý rok a škodovek jsem tam potkal snad ještě méně jak Římě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 ta F3 Combi R5 vypadá brutálně!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Taky jsem si ji prohlédl a zajímavý kočár [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Statistika nuda je, má však cenné údaje. A podle ní se v září zaregistrovaly 3ks Fabie s pohonem 4x4, letos celkově 12. Zajímalo by mě, jestli se jedná o závodní auta a nebo je to omyl. Mimochodem, Seat začal koketovat s užitkovou verzí Ibizy, jako to měl třeba Peugeot u 206ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jj to budou soutěžácký auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Tak už je na světě Scout http://auto.idnes.cz/skoda-skaut-cxl-/ak_aktual.aspx?c=A151009_115109_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 I s litrem http://www.auto.cz/skoda-fabia-combi-scoutline-outdoorovy-styl-i-pro-nejmensi-kombi-znacky-89572 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Nějak mi uniká logika oplastování, jako že je to do terénu a k tomu drncavý 17 kola. Krom dyzajnu je to úplně k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Nějak mi uniká logika oplastování, jako že je to do terénu a k tomu drncavý 17 kola. Krom dyzajnu je to úplně k ničemu. U fabie to byla a vždycky bude jen dizajnovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 To je jako Yeti 4x4 na nízkoprofilech. Taky to nedává smysl a jedno popírá druhé [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Přesně tak, mam to oplastovaný, abych si nepoškodil lak v terénu, ale tam nemůžu, protože bych si na těch kolech od žebřiňáku vyrazil všechny zuby. Hezký to muže být jak chce, ale když to postrádá alespoň trošku praktičnosti, tak za mě je to nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Za mě bohužel asi první věc od Kabaně, která se mně nelíbí. Ten přední nárazník se mohl víc držet Rapidu a Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 já myslím, že je to super... když někde ťukneš, tak si neodřeš lak... "jenom" plast... a to se vyplatí... no, zkrátka bez pohonu 4x4 a vyššího podvozku to nemá smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.