Jara-i Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Sice budu mít manuál, ale na dálnici to nechci vypínat a zapínat. Hodím tam 140 a pokud se někdo povleče 120 a nepůjde hned předjet, tak mi to dočasně samo zpomalí. Na řazení nebudu muset stejně sáhnout. Navíc to bude držet rychlost i z kopce. Samo, že by to s automatem bylo pohodlnější - ale spíš bych tu výhodu viděl na popojíždění v koloně... Jenže mě manuální řazení prostě baví! Nenajezdim toho zas tolik, a když řídím, tak si to prostě užívám, že si můžu občas podřadit a pořádně to vytočit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 jj, uz jsme to resili v prislusnem tematu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 (editace) Doufam, ze to acc pujde dodelat mam dsg i tempomat a acc by bylo super Editováno: 20. Duben 2016, autor: Menty91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Jj Já taky .. za rozumnou cenu bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Tak "překvapivě" je ovládání adaptivního tempomatu řešené stejně jako u OIII, tedy druhá páčka pod páčkou blinkru: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Když se konfiguruje parkovaci kamera tak to vnuti radio s bt. Minimálně swing.že by to šlo dodělat přes update radia? A něco malo dratu a hadiček v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 V konfigurátoru není ACC, v ceníku ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Adaptivní tempomat tam je, ale trochu níž ve výběru... Ne hned vedle klasické verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 dodge:Je v položce Komfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 (editace) A co si myslíte o té parkovací kamerce... Má to smysl? Editováno: 23. Duben 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 má, dobrá věcička 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 HB uz acc a kameru v konfiguratore ma, combi zatial nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Combi má adaptivní tempomat v CZ konfigurátoru taky, i ráno někdy kolem 7 tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Zkousel sem to na combi. A obe veci tam jsou. U acc je nutne radio s bt. U acc radio s bt a tlacitkovy volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 má, dobrá věcička No jako hračka určitě... spíš jsem myslel jestli to stojí za to investovat 7.000,-? Fábka je přeci jen poměrně malý auto a chápal bych to k něčemu většímu, kde třeba tak není vidět dozadu. Přemýšlím o tom jako o last minute doobjednávce, ale nikdy jsem to neviděl v akci, takže nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 No na klasické couvání po parkovišti si myslím v pohodě stačí parkováky, ale minulý víkend se mi stalo, že jsem musel couvat kilák po rozbité kamenité cestě (závora v lese) a tam by se mi teda kamera hodila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Je to jako se vsim - mam ji ted na prvnim aute a kupovat ted novou Fabii, ty penize bych dal. Senzory jsou sice skvely pomocnik, nicmene za urcitych okolnosti mohou byt nespolehlive. Mit tedy i vizualni kontrolu nad situaci za autem je prakticke. A 7tKc neni moc. Btw, tady v Cine ji ma snad kazde druhe auto. Pravda, ta pulka cinanu by bez ni nezaparkovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Tys to napsal za mne, já to mám ve třech autech a myslím, že se to bude stávat pomalu standardem výbavy aut. Dobře je to vyřešené u Golfu Sportsvanu, díky tomu že je to schované ve znaku a nešpiní se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 U VW ma prvni auto kameru s ostrikem zatim jen novy Touran,,..... no novy, vlastne uz skoro rok stary a ostrik je fakt moc fajn ostatni to nemaji a pak je hovno videt nicmene kdyz ma i Fabie parkovaci kameru s ostrikem tak je to dalsi level na vic,.. pocitam ze to dostane od noveho modeloveho roku i dalsi auta co nemaji kameru zkovanou ve znaku, jako je VW Polo, Caddy a dalsi. Podle me to je fajn, kdyz s tim jsem kazdy den ve styku a sednu pak do auta bez niceho koukam a jezdim hlavou vsude, abych neco nenaboural ossem co je nejvic fajn je sledovani okoli pomoci kamer kolem celeho vozu, jako je u Passatu B8, Touareg a dalsi To clovek muze cumet jen do displeje a nemusi koukam vsude kolem,.. nebo asistent parkovani a vyparkovani fajn komfortni vecicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Za chvilku lidi ani nebudou umět vycouvat od obchoďáku, protože ve všem spoléhají na elektroniku. Pokrok člověk nezastaví :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Raději bych za 7 tis ocenil přiklopení zrcátek a natočení L při zpátečce. Kamera a senzory jsou pro mě zbytečný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Docela bych se přimlouval, aby dnešní soudruzi konstruktéři und designéři aut šmahem od těch nejmenších taky dostali za úkol se svejma výtvorama POVINNĚ nějakou dobu jezdit - pak by si sami uvědomovali, co u nich chybí nebo co je na nich blbě. Příklad - naprosto debilně nastavená horní hrana čelního skla u fábule II a hlavně u rooma vzhledem k vejšce sedačky řidiče (kdo stojí na semaforech jako první v pruhu, ze kterýho nevidí na semafor bočním oknem, musí se buď zkroutit jak §, nebo si zastavit o 5 metrů před čárou = nevidí na semafory nad pruhem), naprosto nepřehledný boční výhledy, kdy pohledu kolmo do stran překážejí B sloupky dveří nebo nesmyslně tvarovaný dveřní plechy kolem oken, obecně přes všecky třídy aut - naprosto hanebnej výhled dozadu a to i zadníma bočníma oknama - nejen že to právě nutí používat různý technický berličky, ale kdo si je nemůže dovolit, ten je vysloveně omezovanej v bezpečnosti, třeba při couvání z příčný řady ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Raději bych za 7 tis ocenil přiklopení zrcátek a natočení L při zpátečce. Kamera a senzory jsou pro mě zbytečný. Jezdils v nějakém autě alespoň několik měsíců s kamerou a senzorama? Zbytečný totiž jsou jen absolutně jistým lidem, pro které je potěšení soustředit se kolik cm ještě můžou jet. Podle měho názoru jsou velmi příjemné, byť bez těch předních můžu bez problému žít (velikost Fabia, Octavia). Ve dvojkovém Superbu jsem ale jistý nebyl vůbec a v garážích to bylo o ústa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Jsme v tématu F3, u pětimetrových aut je to jiný pohled.Jestli někdo neumí řádně zaparkovat, proč má tedy ŘP?Ano, PZ senzory bez kamery od 11/2013 G7 Var.HL TDi. Je to graficky povedené, hlavně ty pohyblivé natáčecí čáry jestli to umí i Fabia nevím), ale u 4,2metru F3, kde by mě to vyšlo na 17+7tis, to opravdu nepotřebuji. trim.C8A18F3B-241A-4F87-BFE2-1CCE4505A423.MOV Editováno: 25. Duben 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 jako sorry, ale i u blbýho Rapida je výhled vzad naprd, zrcátka zkreslujou, okno malé, nedá se to pořádně odhadnout a pokud máš opravdu málo místa na manévrování, senzory a kamera jsou super. Já kolikrát musím vylézt, nebo mi někdo ukazovat v kritických situacích když se na tebe někdo nalepí při parkování a nemyslím si, že bych neuměl řídit... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.