Září 23, 201410 r no tak si to každý vypne!... a keď nie tak je to chyba majiteľa že na to zabudol..., je tam možnosť dochladiť turbo tak ked neni prasa tak vypne Start Stop
Září 23, 201410 r Pises kraviny, tlacitko neni na dochlazovani ale vypinani S/S! To, ze funkce se miji s manualem je moznost reklamace pri poskozeni motoru. Nikde neni psano o nutnosti pouzivat tlacitko pro dochlazovani, naopak je psano, ze je nutne motor dochladit po ostrejsi jizde, coz S/S ocividne nedela a samotny system tak porusuje manual k vozu.
Září 23, 201410 r To nebyla pointa Pointa byla proč je start-stop a zároveň píšou o dochlazování turba v manuálu. Tam jde o to proti řečení, to že se to dá vypnout to vím Pokud vím, tak startstop má tisíc podmínek, za kterých motor nechcípne - teplota, spotřebiče.... Bere se tohle v potaz? Jinak startstop nevymyslely automobilky kvůli tomu, že by se jim líbil. Plní přání příkazy bolševiků v bruseli pod hrozbou pokut. Upraveno Září 23, 201410 r od bojler
Září 23, 201410 r Tisic jich opravdu neni, je jich podstatne mene, ale bohuzel i pres tyto vsechny podminky dojde ke stopu, prestoze teplota oleje je vysoka. Tohle tema se spis hodi do sekce motor OIII, zatim to nikdo neprojel a nevi co se bude dit po vysoke jizde u FIII
Září 23, 201410 r Tisic jich opravdu neni, je jich podstatne mene Kdyz reknu cca deset, tak me nebudes opravovat? A podle vseho je u nich jen teplota chladici kapaliny, ne teplota oleje. Co ale ja vim, jestli to necemu vadi. Upraveno Září 23, 201410 r od bojler
Září 24, 201410 r je aj clanok o tom ako start stop niekolko nasobne namaha motor.... http://www.autoforum.cz/technika/start-stop-soucasne-motory-znici-zatezuje-je-i-destinasobne-vice/
Září 24, 201410 r Start-stop je bezpochyby jednim nejhorsich ekokurvitek soucasti, a nelze uplne souhlasit s bojlerem, ze by automobilky jen plnily rozkaz ekozmrdu z EU. Nevim o tom, ze by napr. nejaka smernice zakazovala moznost jej trvale vypnout. Navic tyto systemy vznikly uz v 70tych letech minuleho stoleti, kdy o ekologii nikdo jakziv neslysel. Dokonce i VW to mel uz nekdy v polovine 90tych let jako priplatkovou vec. A rekneme si otevrene, neco co snizi zivotnost motoru, dnes taky vyrobcum nijak moc proti srsti neni. Spise naopak. Zvlast kdyz se to da skryt za ekologii a teoreticky nizsi spotrebu.
Září 24, 201410 r má to 2 roviny 1. ekopruda EU 2. marketingový tah jak z lidí v touze za čistou planetou a menší spotřebou vytáhnout penéze ta druhá podle mě převládá
Září 24, 201410 r Tak biosložka v palivech taky vubec nic dobreho nepřinesla,se start stop systemem to bude hodně podobne,zase uplně zbytečna nic dobreho nepřinašejici věc...
Září 24, 201410 r mas pravdu Pawouku ale ta palubka mi pride taka obrovska a masivna ako z napr. alhambry... :/
Září 24, 201410 r kazdy ma svoj nazor musime si zvyknut na nieco nove presne ako ked prisla F1 uz sa tesim na prvu vlastovku na fore aj vy?
Září 24, 201410 r ano, sem stejneho nazoru,.. bez te bile listy to nevypada jeste az tak moc masivni, presto palubni deska hovori stylem ze vypada opticky fakt velka,... bila lista tomu moc nedavala v to ze radio vypadalo takove moc malinke,.... viz. chaos tlacitek sem uz poukazoval v mem prvnim prispevku o prvnim dojmu na FIII nechapu rozdeleni na stredove konzoly + tri tlacitka uplne mimo v leve casti u ovladani svetel,... zajimalo by me jaky to ma mit dojem jako ze to jsou nejdulezitejsi tlacitka ? ci ze to je misto pro asistenty ? Docela by me tento nazor zajimal primo od pana Kabane co ho k tomu vedlo ci nekoho povereneho proc to dali zrovna tam,.... je jasny ze je to zase neco jinyho, tak to ve me evokuje neco ve stylu ,, proc " ale stejne je to zajimavy proc z hlediska jedonoduchosti to nenahazeli vsechno klasicky na stred a byl pokoj,... takhle ridic bude litat ocima z prava do leva a obracene kde ze to tlacitko vubec ma nu toz, treba se k tomu nekdo nekde vyjadri Kazdopadne jak se mi FIII nelibila, tak se mi zacina libit,.. otazka jake pocity budou az ji uvidim ,, LIVE "
Září 25, 201410 r Osobně ti to neřeknu, ale když budu mít čas projdu manuál, nikdy jsem manuál k autu nečetl, k F1 není potřeba, a u nových jsem neměl důvod když s nimi nejezdím pravidelně, ale řešilo se to na srazu, poptám se a dám vědět
Září 25, 201410 r Souhlasim, zahradni sekacka s timto motorem to okoli komina bezpochyby poseka jedna basen. Ale do auta se nehodi vubec k nicemu. Samozrejme bude spousta lidi tvrdit, ze jim to staci, ale to je dano ciste jen tim, ze nemaji na nic lepsiho. Fabie neni Citigo, kde se s tim jakz takz s primhourenim vsech 4 oci da jezdit a neumrit pri tom nudou.
Září 25, 201410 r Jel jsem jednou v Citigu s tímhle motorem, a nuda to nebylo, po tom městě to jezdilo moc pěkně, jasně ono to Citigo je menší ale ta FIII není zase o tolik větší Ale pro ženský do Kauflandu na ty čtvrteční slevy, bohatě
Září 25, 201410 r Nejde o velikost ale o hmotnost. Fabia ma o 100kg vice. Ja v tom Citigo jezdim pravidelne a o peknem jezdeni fakt nemuze byt rec. Reakce na plyn je otresna. Dupne se na to, 1 sekunda nic, pak se teprve neco deje. Zrychleni nad 50km/h veskere zadne. Dojet do prace se tim da, ale k pekne jizde to ma fakt daleko. Upraveno Září 25, 201410 r od mike_k
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.