Říjen 2, 201410 r no, tak nevim teda, jako co mě překvapilo je cena doplňků, některý jsou fajn až na ceny elektronů, to je masakr... ale ty balíčky active plus a ambition plus jsou celkem legrační, je tam výbavy jak nasráno a stojí to pár korun, že by konec akčních modelů ??? Upraveno Říjen 2, 201410 r od Rypicong
Říjen 2, 201410 r Prekvapilo me, ze ve vsech vybavach se priplaci za tempomat 9 000, a nove u Ambitionu za sun set 4 000. Porovnal jsem to s vybavou FII Ambition Tour a vysel mi rozdil s podobnymi vybavami cca. 35 000 (bez al. kol). Upraveno Říjen 2, 201410 r od Pandora
Říjen 2, 201410 r Ale Tour byl akční paket, to nemůžeš takhle brát..Podle mě ceny jsou dobré, a zajímavé, stejně spoustu toho v autech nebude, protože to lidi chtít nebudou a sem tam se objeví nějaká "fajnovka"
Říjen 2, 201410 r no, ceny nejsou vyloženě průser, ale asi brzo zmizí Fresh u Rapida a jsem zvědavej, kolik bude stát combi... Upraveno Říjen 2, 201410 r od Rypicong
Říjen 2, 201410 r takže 316900Kč v ambition s nejsilnější TSI a bez klimatizace a elektronů no ty vole...
Říjen 2, 201410 r Mě to nepřijde tak tragicky hodně, na druhou stranu je to fungl nové auto, a stejně, kdo si koupí auto hned z první kusů tak bude mít pak řeči že tohle nefunguje, tohle je špatně, je lepší počkat, a mezitím slehne i prach okolo cen a ceny s ním
Říjen 2, 201410 r mc2uba: Tak za priplatek 5000 si tu klimu stejne kazdy koupi v tom paketu plus. Aut bez klimy bude dva a pul. To si tam snad neda jen nejaky notoricky odpurce klimatizace. Upraveno Říjen 2, 201410 r od mike_k
Říjen 2, 201410 r jo, vyloženě tragicky hodně to není, ale už to je částka, kdy se vyplatí přemýšlet o autě vyšší třídy... ten balíček kde je klimatizace je super, ale cena kol už ne...
Říjen 2, 201410 r Uvažování o autě vyšší třídy - to se takhle vůbec nedá brát protože právě kvůli příplatkům za kdeco, je to uvažování Fabie s něčím nebo holátko Octa a podobně o level vejš Octa/Superb
Říjen 2, 201410 r To uz je na kazdem. Osobne bych radeji plne vybavene male auto nez holotu vyssi tridy. Nekdo ale holt potrebuje frajerit, ze ma na sen ceskych rodin Octavii, a to ze to nema ani nejprimitivnejsi vybavu ho uz nezajima.
Říjen 2, 201410 r Tak kola jsou předpokládám 5x100 a to je spousta aftermarket kol, takže tam bych zrovna kámen úrazu neviděl.Jinak souhlasím s tvrzením, lepší vybavenější auto, než mít holotu ale auto velký jak USA...
Říjen 2, 201410 r mě fascinuje, jak si myslíte že jediné auto vyšší třídy které existuje po Fabii je Octavia Jsou tu i jiné značky vyloženě jsem do detailu výbavu neprobíral, ale věřím, že i30 bude na tom o něco líp... ( schválně večer zkusím sestavit ) za Fabii 3 v kombíku a Ambition bych dal 335100Kč ( + klimatizace a elektrony ) - a to je otázka jak to bude se zárukou apod. za i30 v kombíku s klimatizací a elektronama dám 342990Kč U obou se nejedná o akční model. Neříkám co je lepší nebo horší, ale alternativa v podobě vyšší třídy s rozhodně stejnou výbavou né-li vyší tu prostě je a není jediná... Pro Fabii hraje pružnější motor... Upraveno Říjen 2, 201410 r od Rypicong
Říjen 2, 201410 r Měl jsem i30 na víkend s motorem 1.6 88kw a to auto prostě nejelo, ano jsem zvyklý z TDI na kroutící moment, ale tohle bylo vyloženě hodně líné, a tam si myslím že TSI bude mít navrh, ano není moc fér srovnat atmosféru s přeplňovaným motorem, ale jiný poměr pro srovnání bohužel není (v případě ŠA a Hjondé)Ale tyhle debaty, kde se srovnává ŠA a Hjondé je všude tady po foru mraky ale chápu, proč tomu tak je, jen by bylo blbé to tady znovu a opět vypisovat
Říjen 2, 201410 r Zajímavé je srovnání s nejbližším příbuzným - VW Polo. Pouze letmým pohledem je Polo o pěkný kus dražší než F3 ve stejné výbavě, se stejnými motory. Někdo tady nadával na ceny kol - koukněte u Pola kolik stojí 17"... Já si myslím, že ceny F3 nejsou úplně špatné.
Říjen 2, 201410 r Tak Poloauto je dražší už z principu toho, že je to VW, a to je nad ŠA, tudíž je dražší
Říjen 2, 201410 r to netvrdím, cena nové F3 je celkem cajk. Polo bylo dražší vždycky, ale sedněte si třeba do minulé generace a do F2, Polo bylo jak auto jiné třídy, jak ve zpracování, vzhledem, prostě vším, ta vyšší cena byla dá se říct opodstatněná...
Říjen 2, 201410 r A zase bych se vratil k pripadnemu servisu. Mame doma 3 auta stejne tridy Fll , ciroen C3 a Hujdej i30 ... Kdopak uhadne kolik stoji serviska na kazdej z nich , rekneme klasika cca po 50 tis
Říjen 2, 201410 r Polo bylo vždy o level výše i za dob Felicie kolem roku 97... Na co elektrony u fabie, 17" pneu SOU celkem dráhy... Upraveno Říjen 2, 201410 r od kokta7
Říjen 2, 201410 r Drahý, to přijde na to, jakou značku si pořídíš, ale pokud si pořídíš tak velké disky, musíš počítat i s tím že pneu pak taky něco stojí Osobně jezdím 205/40R17 Nankangy a jsem spokojen, za ty peníze
Říjen 2, 201410 r Jasné to souhlas. Ale 15 nebo 16 SOU furt o dost levnější, když se dnes řeší spotřeba...
Říjen 2, 201410 r Jasně no, to co koupíš "základní" 17cky, tak za ty peníze máš slušný 15cky to určitě, a komfort je tam taky, sám to tak mám, zimní 195/50R15 a spotřeba klesne o cca 0,3-0,5l a i auto ožije Ale to je na každém, mě třeba přes léto na tom nějak nevadí jezdit, auto i pěkně vypadá, ale jsou lidi co si to koupí a jezdí a je jim jedno jak to vypadá, a když už někdo řeší vzhled, tak spíš bude zaměřen na barvu a ne na kola
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.