Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) no, tak nevim teda, jako co mě překvapilo je cena doplňků, některý jsou fajn až na ceny elektronů, to je masakr... ale ty balíčky active plus a ambition plus jsou celkem legrační, je tam výbavy jak nasráno a stojí to pár korun, že by konec akčních modelů ??? Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Prekvapilo me, ze ve vsech vybavach se priplaci za tempomat 9 000, a nove u Ambitionu za sun set 4 000. Porovnal jsem to s vybavou FII Ambition Tour a vysel mi rozdil s podobnymi vybavami cca. 35 000 (bez al. kol). Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Ale Tour byl akční paket, to nemůžeš takhle brát..Podle mě ceny jsou dobré, a zajímavé, stejně spoustu toho v autech nebude, protože to lidi chtít nebudou a sem tam se objeví nějaká "fajnovka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) no, ceny nejsou vyloženě průser, ale asi brzo zmizí Fresh u Rapida a jsem zvědavej, kolik bude stát combi... Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Kombi je vždycky těch +20 000,- ne nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 takže 316900Kč v ambition s nejsilnější TSI a bez klimatizace a elektronů no ty vole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Mě to nepřijde tak tragicky hodně, na druhou stranu je to fungl nové auto, a stejně, kdo si koupí auto hned z první kusů tak bude mít pak řeči že tohle nefunguje, tohle je špatně, je lepší počkat, a mezitím slehne i prach okolo cen a ceny s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) mc2uba: Tak za priplatek 5000 si tu klimu stejne kazdy koupi v tom paketu plus. Aut bez klimy bude dva a pul. To si tam snad neda jen nejaky notoricky odpurce klimatizace. Editováno: 2. Říjen 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 slovenský cenník nieje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 jo, vyloženě tragicky hodně to není, ale už to je částka, kdy se vyplatí přemýšlet o autě vyšší třídy... ten balíček kde je klimatizace je super, ale cena kol už ne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Uvažování o autě vyšší třídy - to se takhle vůbec nedá brát protože právě kvůli příplatkům za kdeco, je to uvažování Fabie s něčím nebo holátko Octa a podobně o level vejš Octa/Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 To uz je na kazdem. Osobne bych radeji plne vybavene male auto nez holotu vyssi tridy. Nekdo ale holt potrebuje frajerit, ze ma na sen ceskych rodin Octavii, a to ze to nema ani nejprimitivnejsi vybavu ho uz nezajima. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Tak kola jsou předpokládám 5x100 a to je spousta aftermarket kol, takže tam bych zrovna kámen úrazu neviděl.Jinak souhlasím s tvrzením, lepší vybavenější auto, než mít holotu ale auto velký jak USA... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) mě fascinuje, jak si myslíte že jediné auto vyšší třídy které existuje po Fabii je Octavia Jsou tu i jiné značky vyloženě jsem do detailu výbavu neprobíral, ale věřím, že i30 bude na tom o něco líp... ( schválně večer zkusím sestavit ) za Fabii 3 v kombíku a Ambition bych dal 335100Kč ( + klimatizace a elektrony ) - a to je otázka jak to bude se zárukou apod. za i30 v kombíku s klimatizací a elektronama dám 342990Kč U obou se nejedná o akční model. Neříkám co je lepší nebo horší, ale alternativa v podobě vyšší třídy s rozhodně stejnou výbavou né-li vyší tu prostě je a není jediná... Pro Fabii hraje pružnější motor... Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Měl jsem i30 na víkend s motorem 1.6 88kw a to auto prostě nejelo, ano jsem zvyklý z TDI na kroutící moment, ale tohle bylo vyloženě hodně líné, a tam si myslím že TSI bude mít navrh, ano není moc fér srovnat atmosféru s přeplňovaným motorem, ale jiný poměr pro srovnání bohužel není (v případě ŠA a Hjondé)Ale tyhle debaty, kde se srovnává ŠA a Hjondé je všude tady po foru mraky ale chápu, proč tomu tak je, jen by bylo blbé to tady znovu a opět vypisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Zajímavé je srovnání s nejbližším příbuzným - VW Polo. Pouze letmým pohledem je Polo o pěkný kus dražší než F3 ve stejné výbavě, se stejnými motory. Někdo tady nadával na ceny kol - koukněte u Pola kolik stojí 17"... Já si myslím, že ceny F3 nejsou úplně špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Tak Poloauto je dražší už z principu toho, že je to VW, a to je nad ŠA, tudíž je dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 to netvrdím, cena nové F3 je celkem cajk. Polo bylo dražší vždycky, ale sedněte si třeba do minulé generace a do F2, Polo bylo jak auto jiné třídy, jak ve zpracování, vzhledem, prostě vším, ta vyšší cena byla dá se říct opodstatněná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 A zase bych se vratil k pripadnemu servisu. Mame doma 3 auta stejne tridy Fll , ciroen C3 a Hujdej i30 ... Kdopak uhadne kolik stoji serviska na kazdej z nich , rekneme klasika cca po 50 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 tipuju že korejec je nejdražší, pak C3 a pak Fabia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Vždycky je nizká cena vykoupená něčím jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Polo bylo vždy o level výše i za dob Felicie kolem roku 97... Na co elektrony u fabie, 17" pneu SOU celkem dráhy... Editováno: 2. Říjen 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Drahý, to přijde na to, jakou značku si pořídíš, ale pokud si pořídíš tak velké disky, musíš počítat i s tím že pneu pak taky něco stojí Osobně jezdím 205/40R17 Nankangy a jsem spokojen, za ty peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jasné to souhlas. Ale 15 nebo 16 SOU furt o dost levnější, když se dnes řeší spotřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jasně no, to co koupíš "základní" 17cky, tak za ty peníze máš slušný 15cky to určitě, a komfort je tam taky, sám to tak mám, zimní 195/50R15 a spotřeba klesne o cca 0,3-0,5l a i auto ožije Ale to je na každém, mě třeba přes léto na tom nějak nevadí jezdit, auto i pěkně vypadá, ale jsou lidi co si to koupí a jezdí a je jim jedno jak to vypadá, a když už někdo řeší vzhled, tak spíš bude zaměřen na barvu a ne na kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.