Říjen 3, 201410 r deň otvorených dverí v predajniach ŠKODA pre predstavenie novej Fabie bude v dňoch 4./ 5./ 6.12.2014. V týchto uvedených dňoch bude dostupný aj cenník pre náš trh.
Říjen 3, 201410 r Dnes jsem si v Ml.Boleslavi před Zákaznickým centrem prohlédl (pouze zvenčí) 2 Fabie III - jedna červená, druhá grafitová metla. Je to hezké auto, vnitřek (přes okénko) také vypadá slušně. Pak jsem jich potkal přes město proti 5 kousků (z toho jednoho kombíka), moc hezká jsou ta světla s LEDkami - škoda že taková nezačali dávat už na Rapidy Upraveno Říjen 3, 201410 r od MBDusan
Říjen 3, 201410 r čo by ste ešte nechceli do toho Rapida a poprosím toho kto bude ako prvý sedieť v FIII aby to poriadne nafotil
Říjen 3, 201410 r skor preveril tie dojazdy .. a očekoval ci vypln dverí je komplet tvrda, alebo ma aspon cast kde sa opiera laket makcenu ...
Říjen 3, 201410 r pěkný fotky.... http://www.autoforum.cz/predstaveni/autosalon-pariz-2014-zive-fotografie/?6 a komplet http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-fabia-do-posledniho-sroubku-data-fotky-video/ a detailni video Upraveno Říjen 3, 201410 r od senky
Říjen 3, 201410 r no su tam viditelne dake šport sicny captavy volant a maly obsah loketky Upraveno Říjen 3, 201410 r od LUKY-007
Říjen 3, 201410 r řekl bych, že podle těch fotek bude výplň s látkovým potahem na předních dveřích pod loktem jako na opěrce, ale vzadu to vypadá na plast Upraveno Říjen 3, 201410 r od LeCarter
Říjen 3, 201410 r jo, taky mi to přišlo z fotek že ve dveřích a na opěrce bude látka a né koženka a vzadu plast... Je otázka co je lepší, koženka se nezašpiní...
Říjen 3, 201410 r No popravde, ted kdyz je to nafocene amatersky a neprojelo to PR oddelenim Skodovky, tak se mi ten interier libi o hodne mene a pusobi i daleko vice lacinne.
Říjen 3, 201410 r teď koukám v loketní opěrce není žádná látka/semiš cokoliv ? to je blbý, já si tam dávám mobil...
Říjen 3, 201410 r no setrilo sa ... kukam tie dvere to fakt vyzera ze vpredu latka vzadu bude plast alebo kozenka, skor asi plast .. . WTF ?
Říjen 3, 201410 r Včera jsem seděl v nové Fabii a loketní opěrka velké sklamání,podle mně je hrozně vzadu Upraveno Říjen 3, 201410 r od Boleslavák
Říjen 3, 201410 r chlapy já se tady počůrám asi smíchy, Vánoce v létě, brečící Kabán, Kaban se obýmá se šéfem a dědou škodovky... :D http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-fabia-nabidne-nevidanou-moznost-individualizace-vlastni-fotku-na-palubce/ Upraveno Říjen 3, 201410 r od kokta7
Říjen 3, 201410 r dej link na brečícího Kabána... Jinak ta palubka s fotkou, levnější bude si nechat vytisknout folii
Říjen 3, 201410 r přijedete do autorizáku, nalepte mě fotku za 500kč :D na olej přijedu až za 2 roky, šetřím :D
Říjen 3, 201410 r Ona nemá FIII blinkry v zrcátkách? Myslel jsem že jo (jsou tam jakoby vidět) ,ale co koukám na video když jede bliká tak v zrcátku nic. Upraveno Říjen 3, 201410 r od senky
Říjen 3, 201410 r Myslíte že se dá v dnešní době předjet se zrychlením motorů 44 a 55kw?Taky jsem porovnával rozměry s mým stepíkem a zjistil jsem že Dacka je větší,jinak co se týče výbavy tak je u mně v artice jak tempomat,omezovač,palubák a kožený volant i hlava řadičky,se mi zdá že škodovka jde zase starou cestou a kdo ví od jakého modelu je dálkovy centrál,no a to klima u škodovky zas pos..y
Říjen 3, 201410 r Ona nemá FIII blinkry v zrcátkách? Myslel jsem že jo (jsou tam jakoby vidět) ,ale co koukám na video když jede bliká tak v zrcátku nic. Žárovky má Kaban ještě na stole svého studia.
Říjen 3, 201410 r Heh se tu řeší věci, kterých si člověk hned ani nevšimne ani ho nenapadnou Vzadu na dveřích je myslím koženka ve předu látka. Loketka je divná alá rapid ale kratší, tvarovanější s divným zámkem víka. Ve vnitř nějaká látka je ale možná jen na dně, taky si už úplně nevybavuju. Nicméně pro mě pozitivní, že je kratší. Jinak interiér je OK. Propracovanější v detailech a působí dobře. Na rozdíl od rapida je znát, že není už účelový, ale víc se myslelo na dizajn a je hravější a pasuje k rozvoji vnějšku. Ať už tvar ovladačů oken (pojezd jsem zkoušel jen u řidiče, což je nejdůležitější ale tipuju že bude i u spolujezce a hlavně oproti rapidu je i tižší a takoví nesuroví, majitelé rapidu snad pochopí ) nebo zvláštní malé zpětné zrcátko nebo hraní si s ostřejšíma liniemi u výdechů. Bolero super, dotykové, rychlé. Moc se mi nelíbily zadní vnitřní světla alá stará octavia1. V předu prostorově blíž rapidu, což je jen dobře. Vzadu se to prostorem ale nedá vůbec srovnávat s rapidem a to podélně je úplně někde jinde. To pro ty co si myslí, že si fabia comby bude lézt do zelí s rapidem. Kufr pro mě malí ale na třídu dobrý. Hlavně ty háčky by se mi hodily. Jinak zavírání dveří, takové oblíbené Mi připomíná octavii takže supr. A až když jsem ji viděl zblízka, tak jsem si všiml, že zadní svítilny jsou také tvarované. To jsem viděl na fotkách jen u combi verze Musím uznat, že se povedla ale je to mrňous
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.