juraj07 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 deň otvorených dverí v predajniach ŠKODA pre predstavenie novej Fabie bude v dňoch 4./ 5./ 6.12.2014. V týchto uvedených dňoch bude dostupný aj cenník pre náš trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 dnes jsem zkoušel ten dojezd u ridice a je tam i nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 a u spolujezdce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 no tak slava, tak tu nesirte poplasne zpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Kuprt ty mas FIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Dnes jsem si v Ml.Boleslavi před Zákaznickým centrem prohlédl (pouze zvenčí) 2 Fabie III - jedna červená, druhá grafitová metla. Je to hezké auto, vnitřek (přes okénko) také vypadá slušně. Pak jsem jich potkal přes město proti 5 kousků (z toho jednoho kombíka), moc hezká jsou ta světla s LEDkami - škoda že taková nezačali dávat už na Rapidy Editováno: 3. Říjen 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 čo by ste ešte nechceli do toho Rapida a poprosím toho kto bude ako prvý sedieť v FIII aby to poriadne nafotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 skor preveril tie dojazdy .. a očekoval ci vypln dverí je komplet tvrda, alebo ma aspon cast kde sa opiera laket makcenu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) pěkný fotky.... http://www.autoforum.cz/predstaveni/autosalon-pariz-2014-zive-fotografie/?6 a komplet http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-fabia-do-posledniho-sroubku-data-fotky-video/ a detailni video Editováno: 3. Říjen 2014, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) no su tam viditelne dake šport sicny captavy volant a maly obsah loketky Editováno: 3. Říjen 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) řekl bych, že podle těch fotek bude výplň s látkovým potahem na předních dveřích pod loktem jako na opěrce, ale vzadu to vypadá na plast Editováno: 3. Říjen 2014, autor: LeCarter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 jo, taky mi to přišlo z fotek že ve dveřích a na opěrce bude látka a né koženka a vzadu plast... Je otázka co je lepší, koženka se nezašpiní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 No popravde, ted kdyz je to nafocene amatersky a neprojelo to PR oddelenim Skodovky, tak se mi ten interier libi o hodne mene a pusobi i daleko vice lacinne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 souhlas hlavně ty použité šedé plasty ve spod palubky, tapecáky a v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 teď koukám v loketní opěrce není žádná látka/semiš cokoliv ? to je blbý, já si tam dávám mobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 no setrilo sa ... kukam tie dvere to fakt vyzera ze vpredu latka vzadu bude plast alebo kozenka, skor asi plast .. . WTF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 spíš plast no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Včera jsem seděl v nové Fabii a loketní opěrka velké sklamání,podle mně je hrozně vzadu Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Boleslavák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) chlapy já se tady počůrám asi smíchy, Vánoce v létě, brečící Kabán, Kaban se obýmá se šéfem a dědou škodovky... :D http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-fabia-nabidne-nevidanou-moznost-individualizace-vlastni-fotku-na-palubce/ Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 dej link na brečícího Kabána... Jinak ta palubka s fotkou, levnější bude si nechat vytisknout folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 přijedete do autorizáku, nalepte mě fotku za 500kč :D na olej přijedu až za 2 roky, šetřím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Ona nemá FIII blinkry v zrcátkách? Myslel jsem že jo (jsou tam jakoby vidět) ,ale co koukám na video když jede bliká tak v zrcátku nic. Editováno: 3. Říjen 2014, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Myslíte že se dá v dnešní době předjet se zrychlením motorů 44 a 55kw?Taky jsem porovnával rozměry s mým stepíkem a zjistil jsem že Dacka je větší,jinak co se týče výbavy tak je u mně v artice jak tempomat,omezovač,palubák a kožený volant i hlava řadičky,se mi zdá že škodovka jde zase starou cestou a kdo ví od jakého modelu je dálkovy centrál,no a to klima u škodovky zas pos..y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ona nemá FIII blinkry v zrcátkách? Myslel jsem že jo (jsou tam jakoby vidět) ,ale co koukám na video když jede bliká tak v zrcátku nic. Žárovky má Kaban ještě na stole svého studia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Heh se tu řeší věci, kterých si člověk hned ani nevšimne ani ho nenapadnou Vzadu na dveřích je myslím koženka ve předu látka. Loketka je divná alá rapid ale kratší, tvarovanější s divným zámkem víka. Ve vnitř nějaká látka je ale možná jen na dně, taky si už úplně nevybavuju. Nicméně pro mě pozitivní, že je kratší. Jinak interiér je OK. Propracovanější v detailech a působí dobře. Na rozdíl od rapida je znát, že není už účelový, ale víc se myslelo na dizajn a je hravější a pasuje k rozvoji vnějšku. Ať už tvar ovladačů oken (pojezd jsem zkoušel jen u řidiče, což je nejdůležitější ale tipuju že bude i u spolujezce a hlavně oproti rapidu je i tižší a takoví nesuroví, majitelé rapidu snad pochopí ) nebo zvláštní malé zpětné zrcátko nebo hraní si s ostřejšíma liniemi u výdechů. Bolero super, dotykové, rychlé. Moc se mi nelíbily zadní vnitřní světla alá stará octavia1. V předu prostorově blíž rapidu, což je jen dobře. Vzadu se to prostorem ale nedá vůbec srovnávat s rapidem a to podélně je úplně někde jinde. To pro ty co si myslí, že si fabia comby bude lézt do zelí s rapidem. Kufr pro mě malí ale na třídu dobrý. Hlavně ty háčky by se mi hodily. Jinak zavírání dveří, takové oblíbené Mi připomíná octavii takže supr. A až když jsem ji viděl zblízka, tak jsem si všiml, že zadní svítilny jsou také tvarované. To jsem viděl na fotkách jen u combi verze Musím uznat, že se povedla ale je to mrňous 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.