Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale ty ani ne, jen jeden s Dacií tady poněkud provokuje. No a když bude dál, tak narazí. Žvanit si může ve svém tématu.

Diskusní forum je od slova diskutovat a ne přitakávat,nic tu nehaním ani nevyzdvihuji ani tedy tu dáčku i když by někteří tady třeba hleděli,nemám v ůmyslu,srdcem jsem zustal škodovkář páč 1 vuz š 110ls,2vůz š 125l.3vůz Favorit 135 glx a 4 vuz škoda fabia 1, a nyní vlastním tedy Dáčku stepway.Takže tu jako nemám co Dělat ju?

Prodloužená záruka na 5 let, do 150 000 km 12 000 Kč

Zaprvé ta cena za téměř plně vybavené auto není vůbec špatná. Zadruhé by snaha dostat se co nejvýš vypadala míň nápadaně, kdybys u záruky vybral pětiletou za 990Kč do 100 000km. Průměrný nájezd 30 000km ročně u benzinové Fabie sice možný je, ale typciký není ani náhodou.

Te varianty do 100 tis km jsem si nevšiml... ;) a neslo mi o to vysponovat cenu... Jen jsem to chtěl porovnat ;)

Jinak jsem rad ze mam ze 375 tis.temer plne vybavené auto ;)

Docela by mne zajímalo, jestli porovnáváš cenu za i30 po slevě s ceníkovou FIII Combi.

vorlajs:Je to nazvané Mobilita Plus.

Nn... Před slevou obe ... Ja mel základní cenu 432.900,- plus barva za 13.900,-

vorlajs:Je to nazvané Mobilita Plus.

Aha... Tak to jsem přehlédl... Diky za info ;)

Mobilita Plus:

post-24140-0-79853400-1421262818_thumb.j

tak v Škode asi o dva roky, podľa článku, možno o rok a pol. Ako vravíte bola to len otázka času. Najprv amíci vo Forde, potom VW -viz Polo.

Mňa skôr zaujíma ako zákazníka skôr spoľahlivosť ako to či to je 1.0 alebo 1.2. :)

Normální cena jako konkurence. Prostě je to VW

No to je ale už pěkná darda 400tis za škodofku,česká cena pro českého občana,a to platí v hotovosti,no na splatečky tak 600tis ni?

Losky ty delas ve Skodovce?

Ano, proč?

Losky83:Bude letos zadní kamera ?

Koukám na ty auta v podpisu vis? A rikam si kdo by sel z O III do Rooma? :)

Třeba já? Chtěl jsem ho zkusit[emoji2]

A příští rok asi F3 combi a nebo zase O3

Upraveno od Losky83

Losky83:Bude letos zadní kamera ?

Neznamená, že se motám okolo plánování a montáže [emoji6]

Operak?

Operak?

Přesně tak, každé auto mě přestane bavit tak max po dvou letech a to bych vydělával jen na auta [emoji2]

Jojo... Tak jsem zvědav jaký Room bude... Btw. Kdy ho přestanou vyrábět?

Co vím, tak letos končí. Auto mám hlavně na ježdění po městě a na občasné výlety, tak rok to určitě přežiju. A taky 2000,- měsíčně k dobru [emoji6]

Tak to chápu... Novej Room nebude???

Tak co vím, mám to být už jako Caddy, ale snad nějak na podzim a už to nic levného nebude, platforma MQB.

Diskusní forum je od slova diskutovat a ne přitakávat,nic tu nehaním ani nevyzdvihuji ani tedy tu dáčku i když by někteří tady třeba hleděli,nemám v ůmyslu,srdcem jsem zustal škodovkář páč 1 vuz š 110ls,2vůz š 125l.3vůz Favorit 135 glx a 4 vuz škoda fabia 1, a nyní vlastním tedy Dáčku stepway.Takže tu jako nemám co Dělat ju?

Jistě, jenže diskutovat neznamená plácat nesmysly mimo mísu (tedy téma). A tohoto jsem si jistě nevšimnul jen já. Takže si to přeber a zařiď se podle toho.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.