Seiger86 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Dnes jsem dovezl domů z autosalonu nového Superba a zaujalo mě pár věcí v palubním počítači. Mimo klasické aktuální a průměrné spotřeby to ukazuje ještě E-spotřebu, kterou to měří v kwh/100km a je samozřejmě pořád nula. Dále tam je kromě klasického dojezdu, kde je znázorněný čerpací stojan ještě jeden dojezd, u kterého je symbol elektrické zástrčky, ten ukazuje pořád - - - Nevíte někdo o co jde, nebo proč mě tam tyto údaje vyskakují? Ptal jsem se přímo prodejce a ten říkal, že to vidí poprvé, ptal se techniků a ti řekli, že to má pravděpodobně něco společného s nezávislým topením, což pochybuji. Že by škodovka připravovala hybrid a maxidoty jsou na to už připravené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 No vypada to, jak pises, ze nejakou chybou ti maxidot ukazuje parametry, ktere maji smysl jen u hybridnich/elektrickych aut. Docela zajimave.. ze by skoda mela brzo hybridni pohon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 No vypada to, jak pises, ze nejakou chybou ti maxidot ukazuje parametry, ktere maji smysl jen u hybridnich/elektrickych aut. Docela zajimave.. ze by skoda mela brzo hybridni pohon? Je to možný, jen bych chtěl nějak vypnout zobrazování hybridních informací, je mi to trochu k ničemu, akorát to musím přeskakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 No tak pokud vim, tak v nastaveni MFD se da vybrat, ktere polozky se maji zobrazovat. Podrzenim spodniho kolebkoveho tlacitka na prave pacce se dostanes do rezimu nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 No tak pokud vim, tak v nastaveni MFD se da vybrat, ktere polozky se maji zobrazovat. Podrzenim spodniho kolebkoveho tlacitka na prave pacce se dostanes do rezimu nastaveni. Všechno právě vypnout nejde, zrovna tohle ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Seiger86: stačí,ked odpovieš,nemusíš citovať predch.príspevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Hmm, mne jde vypnout tusim vsechno (nebo skoro vsechno). Vypada to, ze mas nejakou betaverzi maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 No tak bych hledal kam připojit zásuvku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 No tak pokud vim, tak v nastaveni MFD se da vybrat, ktere polozky se maji zobrazovat. Podrzenim spodniho kolebkoveho tlacitka na prave pacce se dostanes do rezimu nastaveni. Tak se omlouvám, opravdu to v MFD lze nastavit, které položky se mají zobrazovat a které ne. Jenomže není to tam rozdělené na spotřebu v litrech a tu hybridní v KWh, ale je to tam prostě jako SPOTŘEBA. Takže pokud zobrazení spotřebu vypnu, tak tam nevidím ani spotřebu nafty a to je na prd. U dojezdu to stejný, buď vidím oba, nebo žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Ja bych to reklamoval ve Skode, podle me neco chybne nastavili. Pokud nevi servis co s tim, zavolal bych primo na zakaznickou linku Skody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Ja bych to reklamoval ve Skode, podle me neco chybne nastavili. Pokud nevi servis co s tim, zavolal bych primo na zakaznickou linku Skody. Zítra hned ráno tam zkusím brnknout. A rovnou se jich zeptám, z jakého důvodu drnčí stropní panel se světlama vepředu, když jedu po D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPekny Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Důvod znám, chyba je v D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.