lukas513 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Zdavím měl bych dotaz vlastním Fábii 1.9 TDI a chci si ji nechat načipovat od firmy TDIFUN http://search.seznam.cz/?sourceid=szn-HP&thru=sug&q=tdifun a tímto bych se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Zapoměl jsem říct že mám najeto 171000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ideální kilometry.Motor je aspoň pořádně zajetej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Tak to jsem rád ty to máš chiplé na kolik kw a kolik máš najeto. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) Já mám octávu,najeto mám 256tisíc a čip jsem nechal dělat ve 140tis až byl motor zajetej.Mám Kolem 90KW,ale neměříl jsem to.Může být o něco víc,nebo i míň. Editováno: 5. Květen 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Tdi Funa bych se vůbec nebál ba naopak....jináč já na chipu na 101 kw 330Nm najeto téměř 160 000km a vše naprosto vpohodě - teď jsem měnil turbo za větší a původní je ve stavu 1A - bez vůlý lopatky neosekaný když se budeš starat = olej po 10tkm, rozdvody u mne po 60tkm, tak je chipek jen k dobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Nazdárek takže jsem byl dnes chipovat Fabču ze 74kw na 120kw - 158k takže něco nepopsatelného zadím vše ok tak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 odbrzdeno? predpokladam ze na custom upravy. seriovy komponenty na 120kw nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 lukas: nevěřím že máš v F I 1.9TDi PD 74kw nachiplých 120kw (na tolik se chipujou FRS a už celkem dostává turbo zabrat vlivem neúčinýho intercooleru) prťavý turbo v 74kw fabce s malým IC a hlavně s B čidlem tlaku dovolí tak 140PS možná 150, ale to už je turbo v extrému.....pokud máš graf, tak sklapnu, ale jestli máš origo 74kw bez FMIC a bez většího turba, tak ten kdo ti to chipl a řekl, že je tam 120kw (to je cca 168 a néé 158PS) tak rozhodně kecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 11. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Graf mám a mám 353 Nm a 156 konských sil. Origo verze co tam byla nahraná ze škodovky měla 122 k při 4000 o/min Mám to chiplé od TDIfun měřeno na nájezdové brzdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 nahod graf a jaky mas komponenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 tak to není 120kw zdá se mi to "trošku" přitažený za vlasy, protože já mám 74kw atd + větší vstřiky ze 110kw ARL + větší turbo z 96kw ASZ + FMIC + EGR off a jsem na cca 160PS 380Nm (bohužel musím vyměnit B čidlo, víc nepustí a na origo kkk 74kw navíc bez FMIC je těch 156 PS tak na rychlý odchod turba - prostě mi to příjde nereál....hoď graf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Tak sem dávám Graf tak se koukněte at vidíde. :p Editováno: 12. Květen 2010, autor: lukas513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak sem dávám Graf tak se koukněte at vidíde. :p Mrzí mě že tam není ten původní graf bohužel ho neuložil ale vím že v sérii jsem měl 122k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 ted jde o to jeslti si mel v aute seriovy komponentyx nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 ted jde o to jeslti si mel v aute seriovy komponentyx nebo ne Auto je seriovka stím není nic dělané a jsem druhý majitel první byl z rodiny a měl to auto odnova takže vím co říkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ze sériové 1,9PD 74kW vymáčknout tolik, já jsem chipovací laik, ale nějakou dobu se o to už zajímám a teda koukám, většinou se říká, že navýšení u diesla tak o 30%... Neprokluzuje ti už spojka při prudším rozjezdu a nehulí to v otáčkách? (bych typoval, že černej dým bude všude kolem) Ale každopádně graf je, třeba na tvým autě zkouší, co 1,9TDI vydrží.. Sorry, každopádně přeji, aby auto sloužilo a nic se neporouchalo, ale mě to bez dalších úprav prostě nejde do hlavy (sportovní vstřiky, turbo aspoň z RSa, atd.. atd..) A v ruku, ruce výkonu, co podvozek a brzdy jsi nechal bez úprav? Já jdu chipovat asi za měsíc k TDiFun a to z 74kW na cca 90kW, no teď si připadám jak břídil.. :D ale mě to stačí, tak se tam poptám, co to je za experimenty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 no davam tomu turbu tak 10tisic km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Ze sériové 1,9PD 74kW vymáčknout tolik, já jsem chipovací laik, ale nějakou dobu se o to už zajímám a teda koukám, většinou se říká, že navýšení u diesla tak o 30%... Neprokluzuje ti už spojka při prudším rozjezdu a nehulí to v otáčkách? (bych typoval, že černej dým bude všude kolem) Ale každopádně graf je, třeba na tvým autě zkouší, co 1,9TDI vydrží.. Sorry, každopádně přeji, aby auto sloužilo a nic se neporouchalo, ale mě to bez dalších úprav prostě nejde do hlavy (sportovní vstřiky, turbo aspoň z RSa, atd.. atd..) A v ruku, ruce výkonu, co podvozek a brzdy jsi nechal bez úprav? Já jdu chipovat asi za měsíc k TDiFun a to z 74kW na cca 90kW, no teď si připadám jak břídil.. :D ale mě to stačí, tak se tam poptám, co to je za experimenty... Můžeš být klidný nebyl jsem sám kdo čipoval byl jsem tam z kámošem a ten měl v základu 117k a po chipu má 145k a taky fabka 1.9 tdi a vše ok. Však uvidíš kolik budeš mít v základu upne ti tvoji kárku na brzdu a řekne Ti že máš v základu 90kW .......... tak řekněš děkuji a odjedeš zase směr domů. Taky sem říkal že to nechám max 96kW a jsem někde jinde. Ale že jede :p ve 190 zrychluje paráda. Jo a ještě něco když se navyšuje výkon max o 30% tak kolik je 122k + 30% ........ schválně :smich: :smich: Editováno: 12. Květen 2010, autor: lukas513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 no davam tomu turbu tak 10tisic km Schválně obětuj pár dukátů a zajed na brzdu a pochub se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 nemam zatim nutnost resit cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Zdarec,kolik tě stál chip?Kolik stojí jen to změrění na brzdě?Myslím u TDIFUNA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 vím že většina tdi motorů od VW má lehce víc než je oficiálně udáno (co jsem početl tak 74kw PD mají někde kolem 80kw)...ale 90kw a po chipu s origo komponentama 112 kw?? to turbo musí dostávat kurevsky na frak a auto musí v zátěži hulit jak prase, vždyť je tam pidi chladič navíc zadeklovanej za podběhem graf vidím a mčím, ale být tebou dost zvažuju přestavbu intercooleru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) vím že většina tdi motorů od VW má lehce víc než je oficiálně udáno (co jsem početl tak 74kw PD mají někde kolem 80kw)...ale 90kw a po chipu s origo komponentama 112 kw?? to turbo musí dostávat kurevsky na frak a auto musí v zátěži hulit jak prase, vždyť je tam pidi chladič navíc zadeklovanej za podběhem graf vidím a mčím, ale být tebou dost zvažuju přestavbu JJ jeli jsme to protáhnout při stále rychlosti 190km/h teplota vzduchu v intercooleru necelich 80 stupnů vše ok a na plno furt nejezdíš. Jo a vubec nehulí a nezahulí ................ neexistuje aby zahulila prostě není fábia jako fábia Editováno: 12. Květen 2010, autor: lukas513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.