Jehla23 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 (editace) Prosim vás, nevíte kde sehnat ten vrchní sundavací kryt vzduch.filtru nebo mám zkusit raději bazar? Mám ho prasklej.. díky Editováno: 16. Červen 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 len tak mimo témy...a ako sa ti to podarilo prasknúť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 (editace) a to chceš na tank, člun nebo nějaký konkrétní motor do Fabie? každopádně zvlášť víko se prodávat nebude, pouze komplet filtrbox. záleží pak na jaký motor (cena od 1300 do 3000) pokud je jen prasklý nebo všechny kousky máš, tak trafopájku a není problém to "slepit" Editováno: 16. Červen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 něco mi na to spadlo.. zkusím to slepit, dávat 1300 za celej novej kvůli prasknutí nechci.. Jinak mám 1,4 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 A nebo zkus vrakac/nekoho kdo rozprodava auta na netu,to by te vyslo na min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 A jo, vrakáč, ten mě vůbec nenapadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 taky bych místo lepení doporučil spíš vrakáč, protože když to špatně slepíš, může ti to nasávat nefiltrovaný vzduch spolu s různým bordelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.