Timmy Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Zdravim potrebuju poradit mam frs 2005 najeto 188km a mam problem predtim kdyz se motor zahral s klimou zapnutou delalo to hroznej bordel,vymenil jsem napinak je vse ok ale pri rozjezdu nebo prerazeni z 1-2 kdyz nedam moc plynu a otacky sou na cca 1000 tak to zas zapiska v cem by to mohlo byt??remen byl meneny v zime.jedine jestli neni nak nacatej kompresor ale zas to dela jen pri zahratem motoru... a druha vec parkrat se mi stalo ze sem tam nedal kvalt napr 5 a parkrat to slo pres zuby,nekdy de spatne i 1,2,zpatecka cim to ze to nekdy nejde??synchrony nebo jen nak nastavit tahla?? Diky za info budu moc rad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 a když máš klimu vypnutou, tak to ten zvuk neudělá? každopádně pokud řadíš tak, že na ten vyšší kvalt ti to padne k 1000 otáčkám, tak bych se různým zvukům nedivil. to bych kvičel i já. vždyť je to skoro volnoběh. a nedělá to dobře ani 2hmotě a převodovce. s řazením ti moc neporadím. olej je původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timmy Vloženo 6. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Kdyz vypnu tak nedela,ja vim jen nekdy se tak rizjedu kdyz se rozjizdim pomalu nebo jen tak poskaknu v kolone skusim vymenit remen stoji par kacek a uvidim i kdyz ho udajne menily v zime v servisu..je puvodni mozna ho necham vymenit az budu menit olej v motoru treba to pomuze??a jeste me nekdo radil nastelovat lanovody prej ze de...nevim jak to pomuze.. Editováno: 7. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 pokud ten řemen něco pamatuje, tak stejně by jsi ho časem měnil. jinak lana pro řazení se dají seřídit. je na to podrobný postup v díl. příručce. stáhni a podívej se. a pořád to drtíš v těch skoro volnoběžných otáčkách nebo to dělá třeba i kolem 2-3t?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timmy Vloženo 14. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 (editace) Tak remen mam tyden novy a zatim ok.Lanovody mi kamos nastavil a hned se to zlepsilo jen bych pro jistoptu dal i olej v prevodovce ale na netu mi vyskakuji nekolik oleju oba origo bud 70-75 nebo 75-90 do 6tikvaltu muze mi to prosim nekdo zjistit vin mam TMBWU46Y864422358 . Nebo kdyz zajdu do skodovky zjistej mi to presne??to samy nevim jakej je nejlepsi olej do motoru co treba tenhle sem se docetl : Castrol Edge Turbo diesel 5w-40 Diky za rady Editováno: 15. Červenec 2011, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 (editace) do 6q u RS patří vysokoteplotní G052157A2. hlavně origo, žádná druhovýroba. do motoru lze jakýkoliv, který splňuje 505.01 nebo 507.00 od nějakého známého "výrobce", výměna po 15tkm. Editováno: 15. Červenec 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timmy Vloženo 16. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Pod tim nazvem toho prevodaku sem na netu nasel jen jeden odkaz bez obrazku a dalsiho infa,neposlal bys mi naky konkretni odkaz.a k tomu remenu tak zase piska pri rozjezdu kdyz mam otacky pod 1500 muze to byt pridrenej kompresor?? Dekuju do 6q u RS patří vysokoteplotní G052157A2. hlavně origo, žádná druhovýroba. do motoru lze jakýkoliv, který splňuje 505.01 nebo 507.00 od nějakého známého "výrobce", výměna po 15tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Ahoj,,, chci se zeptat, ve škodovce mi řekli že náplň do převodovky FRS 6q je "celoživotní",,, mám RV04. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 přesně tak - vydrží až do konce "života" převodovky osobně si myslím, že nic nvydrží věčně, ale na druhou stranu lepší nechat starý origo, než tam nalít něco, co tam nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 přesně tak - vydrží až do konce "života" převodovky osobně si myslím, že nic nvydrží věčně, ale na druhou stranu lepší nechat starý origo, než tam nalít něco, co tam nepatří. Díky za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.