Přejít na obsah

FRS problem

Doporučené příspěvky

Zdravim potrebuju poradit mam frs 2005 najeto 188km a mam problem predtim kdyz se motor zahral s klimou zapnutou delalo to hroznej bordel,vymenil jsem napinak je vse ok ale pri rozjezdu nebo prerazeni z 1-2 kdyz nedam moc plynu a otacky sou na cca 1000 tak to zas zapiska v cem by to mohlo byt??remen byl meneny v zime.jedine jestli neni nak nacatej kompresor ale zas to dela jen pri zahratem motoru...

a druha vec parkrat se mi stalo ze sem tam nedal kvalt napr 5 a parkrat to slo pres zuby,nekdy de spatne i 1,2,zpatecka cim to ze to nekdy nejde??synchrony nebo jen nak nastavit tahla?? Diky za info budu moc rad..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a když máš klimu vypnutou, tak to ten zvuk neudělá? každopádně pokud řadíš tak, že na ten vyšší kvalt ti to padne k 1000 otáčkám, tak bych se různým zvukům nedivil. to bych kvičel i já. vždyť je to skoro volnoběh. a nedělá to dobře ani 2hmotě a převodovce. s řazením ti moc neporadím. olej je původní?

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Kdyz vypnu tak nedela,ja vim jen nekdy se tak rizjedu kdyz se rozjizdim pomalu nebo jen tak poskaknu v kolone skusim vymenit remen stoji par kacek a uvidim i kdyz ho udajne menily v zime v servisu..je puvodni mozna ho necham vymenit az budu menit olej v motoru treba to pomuze??a jeste me nekdo radil nastelovat lanovody prej ze de...nevim jak to pomuze..

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Tak remen mam tyden novy a zatim ok.Lanovody mi kamos nastavil a hned se to zlepsilo jen bych pro jistoptu dal i olej v prevodovce ale na netu mi vyskakuji nekolik oleju oba origo bud 70-75 nebo 75-90 do 6tikvaltu muze mi to prosim nekdo zjistit vin mam TMBWU46Y864422358 . Nebo kdyz zajdu do skodovky zjistej mi to presne??to samy nevim jakej je nejlepsi olej do motoru co treba tenhle sem se docetl : Castrol Edge Turbo diesel 5w-40 Diky za rady

Editováno: , autor: Standis
Odkaz ke komentáři

Pod tim nazvem toho prevodaku sem na netu nasel jen jeden odkaz bez obrazku a dalsiho infa,neposlal bys mi naky konkretni odkaz.a k tomu remenu tak zase piska pri rozjezdu kdyz mam otacky pod 1500 muze to byt pridrenej kompresor?? Dekuju

do 6q u RS patří vysokoteplotní G052157A2. hlavně origo, žádná druhovýroba.

do motoru lze jakýkoliv, který splňuje 505.01 nebo 507.00 od nějakého známého "výrobce", výměna po 15tkm.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...