Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

je to RS Clasik :-) Například švihadla se do zádu dávaly, do top výbavy tomu schází povícero věcí....

Voki6-------> na tvojem místě bych šel do benzínu :) Aji u nás se v poslední době ukradlo hodně FI/FRS.... :/  Z benzínu bych šel do 1.4 16V 55kw (můj případ) a nebo později 1.4 16V 59kw ;) Na běžné ježdění bohatě stačí :)

Joo švihadla byly i v FRS, taky výhřev sedaček bývá různý, možná i víc toho.
"z výkonu budeš nadšený ale ty peníze se nevyplatí ..", přesně proto jsem to sem psal, jestli to má vůbec smysl ji kupovat a většina říká, že ne. Tak budu sledovat nabídky FII jak těch benzínových 1.4 16V, tak i třeba ty naftový 1.9 TDIčka. Díky moc, tak pak se třeba předvedu, na co jsem se zmohl.  :kol-47: 

Voki6-------> na tvojem místě bych šel do benzínu :) Aji u nás se v poslední době ukradlo hodně FI/FRS.... :/  Z benzínu bych šel do 1.4 16V 55kw (můj případ) a nebo později 1.4 16V 59kw ;) Na běžné ježdění bohatě stačí :)

taky bych to tak viděl, relativně to i jede a oproti naftě je v tom větší ticho. Cena proti RS poloviční...

Přesně tak :) a taky budeš mít větší fin.rezervu kdyby něco ;) Hlavně bych po koupi udělal rozvody,pumpu,kladky a při jednom bordelu i klasický servis  :kol-28:

Tak to jsem nevěděl, že se dělala soc. edice RS Fabky. Inu díky za objasnění, člověk se stále učí.

S velkým servisem, výměnou filtrů, kapalin, popřípadě i rozvodů se počítá. Je to peněz a peněz.  :kol-60:

U ty 1.4 16V bych ještě zvážil koupi, ten motor mám doma a klepání pístu mě nemine. Mrkni na fóru, řeší se to neustále.

Když jsme u motoru 1.4 16v 55kw-nevíte na kolik výjdou rozvody včetně pumpy a kladek? :)

Mrkni na skoda-dily. Cz, tam je celá sada.

Ok,jasně díky :) to mě taky napadlo ale myslel jsem jestli ste je někdo třeba nedávno nedělaly nebo tak něco :)

Mě by jen zajímalo proč tady všichni tak haní RS :( mě třeba připadne že to je úžasné autíčko. Ano RS hooodně často vzadu švihadla plus další věci. Až poslední modely byly více vybavené protože jezdily už i FII

Ale tady nikdo neříká, že není úžasný. Jen se velmi špatně shání kvalitní ojetina a vhledem k dnešním standardům je dost drahé - za ty peníze se dá pořídit Superb a to je zase úplně jiné svezení...

Wittmann má recht. Za ty prachy máš supa. 1.9 tdi ve slušném stavu pořídíš do 130000,- A sveteš se mnohem pohodlněji, jak ve fóbii.

To auto si hold drží cenu takže se ve stejné cenové kategorii dá vybrat z obrovského kvanta aut. Jinak k Supovi auto to je fajn ale taky už docela prehistorické stejně jako Fabie. My dostali tak neskutečnou cenu že prostě nešlo odolat :D

Upraveno od Bullets

no právě, že i ten superb je prehistorický, jenže on je stále o dvě třídy výš..... Jedničková fabie je dnes minimum, to že do ní dáš nedupanější motor to zas tak moc nevytáhneš. Během posledních dvou let, kdy přišel Rapid, O3, F3 a byl představen S3 fabka zestárla o 10 let...  

Je to jiné auto hlavně co do prostoru ;) Fabka je spíš jako druhé auto do rodiny (přidávám Prasátka-téměř totožné se Supem co jsem kdysi měl)

551135_3785538355782_1290068616_n.jpg?oh

578754_3785539635814_248555063_n.jpg?oh=

Jinak jestli si opravdu chceš koupit frs, tak nekoukej na to, jestli se to krade nebo ne. To by jsi si pak nemohl koupit vůbec nic.

A co třeba motory 1.2TSI(63kw) v FII face? Rodiče mají 1.4TSI(90kw) v OII face a jsou s tím teda spokojení, jezdí to hezky.

Já osobně bych volil v FII raději starou dobrou atmosféru 1.4 16v 63kw :) Jasně že TSIčka jedou příjemně ale z hlediska toho jak se ty TSIčka sraly.... :/ 

Prostě když si můžu o tohohle auta ještě vybrat tak bych volit atmosféru :)

Ale záleží to na tobě ;)

jj, o vytahování a přeskakování řetězu, je tedy toho plno..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.