_Denis_ Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) ..už bylo taky na čase - já osobně bych si Audi nekoupil už jen pro tento nedostatek v designu. No co, Škodovka byla v koncernu VW vždy poslední a tak se musí již odepsaná historie sjednocení designu, vyzkoušená na všech značkách koncernu (první bylo Audi, poté se přidal "veleúspěšný" Seat a teď je "v tom" VW), vyzkoušet také na Škodě. Po pár letech s velkým překvapením zjistí, že tudy cesta nevede a modely se budou odlišovat zase tak, jako nyní.. Editováno: 20. Listopad 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Myslim, ze rozdil mezi OIII a Rapidem je vetsi, nez se cekalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 OIII a Rapida si budete plest leda tak z velke dalky, bude to odlisne, jen slepy by projizdejici auto neurcil. Na druhou stranu SII face se mi hooodne libi a prestoze je predek opet ve stylu Rapida, nebude se ani SII face plest na cestach s jinymi vozy Skoda nove tvare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Já si myslím, že to taky nebute tak horký, jak to vypadá. Kdysi jsem četl článek s Kabaněm a sám tam tvrdil, že nechce, aby všechny modely vypadaly "stejně". Nicméně pravdu ukáže sama realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Mám takový pocit, že s Kabaňem vyhrála Škoda jackpot. Je ve Škodě už poměrně dlouho, zatím z jeho práce vylezl prakticky jenom lehký facelift FII/R, derivát Fabia Monte Carlo, Citigo s minimem prostoru pro design a Rapid. Za mě zatím všechno z jmenovaného a speicálně s přihlédnutím k možnostem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Jenom škoda, že Yeti přijde o kulaté mlhovky. Ty Kabaň uhájit nedokázal. Osobně si myslím, že už ve Škodě dlouho nezůstane. Takovej Jens Manske tam nezůstal snad ani dva roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ingelath byl šest, tak uvidíme. Mimochodem pokud se nepletu, tak právě po Ingelathovi zatím zůstaly ve výrobě OII, Fabia II, Roomster a Superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Me se celkem libi Yeti s novou tvari...ty kulate mlhovky nemusim. Ovsem co beru jako bombu jsou nove svetla pro SII face s dennim svicenim, opravdu povedene, za me lepsi nez ma ted Passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ingelath byl šest, tak uvidíme. Mimochodem pokud se nepletu, tak právě po Ingelathovi zatím zůstaly ve výrobě OII, Fabia II, Roomster a Superb. Superb II už vytvořil Manske myslím. Mimochodem Ingenlath nedávno přešel do Volva, snad jako šéfdesignér nebo tak nějak jsem to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 za me lepsi nez ma ted Passat. led obecne nemusim a zrovna u soucasnych vw jsou dost bida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 facelift superbu prospěje. Ty současné přední světla jsou takové nějaké divné, zbytečně to auto vpředu opticky snižují. k pozici ŠA ve VW grupě: škodovka nikdy nebyla a není poslední. Nyní je dokonce (neoficiálně) důležitější, než VW samotné. Protože ŠA má zastoupení a solidní postavení na určitých trzích, kam se VW teprve dostalo před několika málo lety a svoji pozici si musí nejprve "zasloužit" a vypracovat. k jednotnému designu: myslím, že je správné, že je možné auta jedné značky na první pohled opticky přiřadit a navzájem i rozpoznat. Jsou to sice detaily (např. přední maska spojená se světly u Rapida / maska oddělená od světel u OIII), ale právě tyto detaily dokáží ke značce připoutat lidi. Protože každý produkt (chápej i každý zákazník) je jedinečný s originálním produktem (jež se liší od ostatních), a přesto patří do "rodiny" škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 led obecne nemusim a zrovna u soucasnych vw jsou dost bida. jj, ten "puntikovy" design je uz out, pripomina mi to Vianoce... Staci to spojit do svetlovodu ako to ma G7 a hned je to omnoho lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Vzdyt to bude svetlovod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Doplnění informací k faceliftu.Mimo elektromechanické parkovací brzdy bude i zpětná kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Kamera jednoduchá, nie ako poznáme s VW, bez ukozovaleľa jazdného smeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Kamera jednoduchá, nie ako poznáme s VW, bez ukozovaleľa jazdného smeru. LOW verze: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=392 High verze: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=396 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Presne tak, LOW ostane len pre Škodu a HIGH ostane pre VW (je to vidieť aj na baléní, len zmak VW, nie Škoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaLT Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Nevíte někdo, kdy bude facelift Superbu oficialne představen ? Připadne, kdy bude fl v prodeji ? Mám SII z 08/2008 a už bych ho chtěl vyměnit. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Měl by být po OIII,ale kdy přesně nevím.Už v září 2012 rozesílala automobilka dealerů info o faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Myslím, že představeni 05/2013 a prodej 07/2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Myslím, že představeni 05/2013 a prodej 07/2013 To souhlasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 cize mimo nejakeho autosalonu? - ked neratam v Bratislave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Zatím se facelifty představovaly těsně před začátkem produkce, nepřesahovalo to měsíc. V druhé polovině května je 22KT a to je jak známo oblíbený termín pro změny. Pokud se teda bude vyrábět nějakou dobu pro potřeby prodejců, mohlo by to zhruba sedět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Tak už i do Supa vrazili tu hlavici řadičky z Rapidu. Nechápu, co bylo špatné na té, co byla v Supu doteďka. Teď máme jednu šaltrpáku od Citigo až po Superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 No co.. náklady přeci. Nikdy jsem ji v ruce neměl, takže nevím, jak povedená ve skutečnosti je, po vzhledové stránce mi však přijde docela hrozná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.