Listopad 20, 201212 r ..už bylo taky na čase - já osobně bych si Audi nekoupil už jen pro tento nedostatek v designu. No co, Škodovka byla v koncernu VW vždy poslední a tak se musí již odepsaná historie sjednocení designu, vyzkoušená na všech značkách koncernu (první bylo Audi, poté se přidal "veleúspěšný" Seat a teď je "v tom" VW), vyzkoušet také na Škodě. Po pár letech s velkým překvapením zjistí, že tudy cesta nevede a modely se budou odlišovat zase tak, jako nyní.. Upraveno Listopad 20, 201212 r od _Denis_
Listopad 20, 201212 r OIII a Rapida si budete plest leda tak z velke dalky, bude to odlisne, jen slepy by projizdejici auto neurcil. Na druhou stranu SII face se mi hooodne libi a prestoze je predek opet ve stylu Rapida, nebude se ani SII face plest na cestach s jinymi vozy Skoda nove tvare
Listopad 20, 201212 r Já si myslím, že to taky nebute tak horký, jak to vypadá. Kdysi jsem četl článek s Kabaněm a sám tam tvrdil, že nechce, aby všechny modely vypadaly "stejně". Nicméně pravdu ukáže sama realita.
Listopad 20, 201212 r Mám takový pocit, že s Kabaňem vyhrála Škoda jackpot. Je ve Škodě už poměrně dlouho, zatím z jeho práce vylezl prakticky jenom lehký facelift FII/R, derivát Fabia Monte Carlo, Citigo s minimem prostoru pro design a Rapid. Za mě zatím všechno z jmenovaného a speicálně s přihlédnutím k možnostem
Listopad 21, 201212 r Jenom škoda, že Yeti přijde o kulaté mlhovky. Ty Kabaň uhájit nedokázal. Osobně si myslím, že už ve Škodě dlouho nezůstane. Takovej Jens Manske tam nezůstal snad ani dva roky...
Listopad 21, 201212 r Ingelath byl šest, tak uvidíme. Mimochodem pokud se nepletu, tak právě po Ingelathovi zatím zůstaly ve výrobě OII, Fabia II, Roomster a Superb.
Listopad 21, 201212 r Me se celkem libi Yeti s novou tvari...ty kulate mlhovky nemusim. Ovsem co beru jako bombu jsou nove svetla pro SII face s dennim svicenim, opravdu povedene, za me lepsi nez ma ted Passat.
Listopad 21, 201212 r Ingelath byl šest, tak uvidíme. Mimochodem pokud se nepletu, tak právě po Ingelathovi zatím zůstaly ve výrobě OII, Fabia II, Roomster a Superb. Superb II už vytvořil Manske myslím. Mimochodem Ingenlath nedávno přešel do Volva, snad jako šéfdesignér nebo tak nějak jsem to pochopil.
Listopad 21, 201212 r za me lepsi nez ma ted Passat. led obecne nemusim a zrovna u soucasnych vw jsou dost bida.
Listopad 21, 201212 r facelift superbu prospěje. Ty současné přední světla jsou takové nějaké divné, zbytečně to auto vpředu opticky snižují. k pozici ŠA ve VW grupě: škodovka nikdy nebyla a není poslední. Nyní je dokonce (neoficiálně) důležitější, než VW samotné. Protože ŠA má zastoupení a solidní postavení na určitých trzích, kam se VW teprve dostalo před několika málo lety a svoji pozici si musí nejprve "zasloužit" a vypracovat. k jednotnému designu: myslím, že je správné, že je možné auta jedné značky na první pohled opticky přiřadit a navzájem i rozpoznat. Jsou to sice detaily (např. přední maska spojená se světly u Rapida / maska oddělená od světel u OIII), ale právě tyto detaily dokáží ke značce připoutat lidi. Protože každý produkt (chápej i každý zákazník) je jedinečný s originálním produktem (jež se liší od ostatních), a přesto patří do "rodiny" škodovek
Listopad 22, 201212 r led obecne nemusim a zrovna u soucasnych vw jsou dost bida. jj, ten "puntikovy" design je uz out, pripomina mi to Vianoce... Staci to spojit do svetlovodu ako to ma G7 a hned je to omnoho lepsie
Listopad 28, 201212 r Doplnění informací k faceliftu.Mimo elektromechanické parkovací brzdy bude i zpětná kamera.
Listopad 28, 201212 r Kamera jednoduchá, nie ako poznáme s VW, bez ukozovaleľa jazdného smeru. LOW verze: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=392 High verze: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=396
Listopad 28, 201212 r Presne tak, LOW ostane len pre Škodu a HIGH ostane pre VW (je to vidieť aj na baléní, len zmak VW, nie Škoda)
Prosinec 15, 201212 r Nevíte někdo, kdy bude facelift Superbu oficialne představen ? Připadne, kdy bude fl v prodeji ? Mám SII z 08/2008 a už bych ho chtěl vyměnit. Díky za info
Prosinec 15, 201212 r Měl by být po OIII,ale kdy přesně nevím.Už v září 2012 rozesílala automobilka dealerů info o faceliftu.
Prosinec 16, 201212 r Zatím se facelifty představovaly těsně před začátkem produkce, nepřesahovalo to měsíc. V druhé polovině května je 22KT a to je jak známo oblíbený termín pro změny. Pokud se teda bude vyrábět nějakou dobu pro potřeby prodejců, mohlo by to zhruba sedět.
Prosinec 20, 201212 r Tak už i do Supa vrazili tu hlavici řadičky z Rapidu. Nechápu, co bylo špatné na té, co byla v Supu doteďka. Teď máme jednu šaltrpáku od Citigo až po Superba.
Prosinec 20, 201212 r No co.. náklady přeci. Nikdy jsem ji v ruce neměl, takže nevím, jak povedená ve skutečnosti je, po vzhledové stránce mi však přijde docela hrozná..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.