Srpen 28, 200619 r Ja se rozjizdim na dvojku a na 50km/h uz tam davno mam petku, pohodicka klidek, ficak
Srpen 28, 200619 r Ja se rozjizdim na dvojku a na 50km/h uz tam davno mam petku, pohodicka klidek, ficak Ja se tedy rozjizmin na 1-ku, 2-ku radim pri 40, 3-ku davam v 80, 4-ku ve 130 a 5-ku nepouzivam, vice se jezdit u nas nesmi... Z toho vypliva ze 50km/h jezdim na 3... Nemam moc v lasce, kdyz je otackomer pod 2-kou
Srpen 30, 200619 r Podle mě strašně záleží, co máte za motor+převodovku.Ja na své 1.6 55kW jezdím normalně za 5 nebo 4, ale na OII 1.9 77kW se fakt za 5 jet nedá. Motor se strašně trápí. Tak je to na 4. nebo 3. rychlostní stupeň. 50km/h na 5. prevodovy stupen? Zda se mi to trochu moc, strasne se to musi trapit nemyslis? Ptam se slusne, normalne, jen me to zajima, nerypu ci neco podobneho - jen upozornuji! Jo je to tak. Motor se na 5 netrapí. Využívám setrvačnosti. Pokud přijde stoupání nebo potřebuji akcelerovat, tak samozřejmě dávám za 4. Podle mě je to dané tím, že u 55kW je převodovka udělalá hodně do pomala oproti ostatním motorů.
Srpen 30, 200619 r A co taková 1.6MPi - je mi vždy líto tam mít tu trojku, tak dávám čtverku, ale asi to taky nebu nic moc - nejezdím přesně 50,ale do 60. Mám totéž a taky jezdím na čtyřku. Už i kvůli spotřebě.
Srpen 30, 200619 r A co taková 1.6MPi - je mi vždy líto tam mít tu trojku, tak dávám čtverku, ale asi to taky nebu nic moc - nejezdím přesně 50,ale do 60. Mám totéž a taky jezdím na čtyřku. Už i kvůli spotřebě. táta jezdil po městě s Favoritem na 4.
Srpen 30, 200619 r Podle mě strašně záleží, co máte za motor+převodovku.Ja na své 1.6 55kW jezdím normalně za 5 nebo 4, ale na OII 1.9 77kW se fakt za 5 jet nedá. Motor se strašně trápí. Tak je to na 4. nebo 3. rychlostní stupeň. 50km/h na 5. prevodovy stupen? Zda se mi to trochu moc, strasne se to musi trapit nemyslis? Ptam se slusne, normalne, jen me to zajima, nerypu ci neco podobneho - jen upozornuji! Jo je to tak. Motor se na 5 netrapí. Využívám setrvačnosti. Pokud přijde stoupání nebo potřebuji akcelerovat, tak samozřejmě dávám za 4. Podle mě je to dané tím, že u 55kW je převodovka udělalá hodně do pomala oproti ostatním motorů. Zkousel jsem to co jsi napsal... Jel jsem na 5 50km/h a zkousel jsem akcelerovat podrazenim na 4... Moc mi to neakcelerovalo - 1,6 75kW
Srpen 30, 200619 r Jo je to tak. Motor se na 5 netrapí. Využívám setrvačnosti. Pokud přijde stoupání nebo potřebuji akcelerovat, tak samozřejmě dávám za 4.Podle mě je to dané tím, že u 55kW je převodovka udělalá hodně do pomala oproti ostatním motorů. Zkousel jsem to co jsi napsal... Jel jsem na 5 50km/h a zkousel jsem akcelerovat podrazenim na 4... Moc mi to neakcelerovalo - 1,6 75kW To mě to akceleruje při 50 i na 5 Ale to se tomu opravdu moc nechce. Fakt si mylím, že je to daný tou převodovkou. V techničáku je myslím max. rychlost 160km/h nebo 170km/h. Ale já jsem s ní nikdy nejel víc než 140km/h - nerad jezdím nad 4000ot/min Jsem prostě nenaročnej
Srpen 31, 200619 r Ja se tedy rozjizmin na 1-ku, 2-ku radim pri 40, 3-ku davam v 80, 4-ku ve 130 a 5-ku nepouzivam, vice se jezdit u nas nesmi... Z toho vypliva ze 50km/h jezdim na 3... Nemam moc v lasce, kdyz je otackomer pod 2-kou Haha, ja zase nemam rad na otackomeru vice jak 2000 Jinak 50 km/h vetsinou taktez na ctyrku.
Září 8, 200618 r hahaha co to mate za chciple motory xD kolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P:
Září 8, 200618 r hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Po tobe bych si to auto koupit nechtel, fakt ze ne, chudak motor
Září 8, 200618 r hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Dodělej si tam 6-ku a klidně machruj, že jedeš 50 na šestku. My co máme naše autí rádi budem "přetáčet motor" při padesáti na trojku.
Září 8, 200618 r hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Dodělej si tam 6-ku a klidně machruj, že jedeš 50 na šestku. My co máme naše autí rádi budem "přetáčet motor" při padesáti na trojku. Tak tak, a kdyz mi rupne v kouli, tak radim trojku pri 80-90km/h (mam benzin teda ) a vubec mi to neva
Září 8, 200618 r hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: No jo, chciplej motor novym kusum nenaucis... Asi nevism, ze nafte svedci kdyz jedes 50 na 1, max. na 2-ku!
Září 8, 200618 r Přesně tak souhlas, raději motor přetáčet ale nikdy nepodtáčet. Padesátku jeztím zásadně na 3 cca 2700. Pod 2 je to pro motor smrt. Podotýkám motor 1,6 74kw.
Září 8, 200618 r hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Dodělej si tam 6-ku a klidně machruj, že jedeš 50 na šestku. My co máme naše autí rádi budem "přetáčet motor" při padesáti na trojku. Tak tak, a kdyz mi rupne v kouli, tak radim trojku pri 80-90km/h (mam benzin teda ) a vubec mi to neva Hrome, pri 90 km/h radit v beznem provozu za tri - tak tomu rikam nasazeni (omluva, ale po te poznamce o pretaceni u milovniku motoru to proste neslo ). Jinak tu sestku bych radeji nezkousel, neb pri 90 km/h motor vrti 1500 otacek (TDI).
Září 8, 200618 r No je to nekde kolem 5500-6000 otacek, motor ma omezovac jeste cca o 500 vejs, tak proc to obcas neudelat a nevyhnat krysy z pod kapoty, ze ano
Září 8, 200618 r Ja se tedy rozjizmin na 1-ku, 2-ku radim pri 40, 3-ku davam v 80, 4-ku ve 130 a 5-ku nepouzivam, vice se jezdit u nas nesmi... Z toho vypliva ze 50km/h jezdim na 3... Nemam moc v lasce, kdyz je otackomer pod 2-kou Haha, ja zase nemam rad na otackomeru vice jak 2000 Jinak 50 km/h vetsinou taktez na ctyrku. Taky tak obcas jezdim
Září 8, 200618 r ha ha ha ale asi mate hodne penez na benzin kdyz jezdite 50-60 na trojku , kdyz je tam ta spotreba vyssi !!!! ale mluvim o benzinu , naftu nemuzete srovnovat
Září 8, 200618 r ha ha ha ale asi mate hodne penez na benzin kdyz jezdite 50-60 na trojku , kdyz je tam ta spotreba vyssi !!!! ale mluvim o benzinu , naftu nemuzete srovnovat Penize budou, my nebudem, zas az tak to neresim. Bejvaval taky benal za 24Kc a jezdi se furt
Září 8, 200618 r jasne ale jsem student a je u me velkej rozdil zda pojedu za 6 litru nebo za deset . Stejne kdyz jezdim do kopce po meste treba tak si to veme i 11 v poho . Jezdim normalne a nekdy na to i slapu. Nahodou nikdo mi neveri ze jsem si na to vydelal za brigadu )P
Září 8, 200618 r Mno jo, tak to potom jo, taky sem brigadoval, zadna slava Jestli mas rok 96-98 tusim, tak tech 11 je celkem normal, to nam prvni Octava brala taky, jezdi to hezky, ale zere to jak tank
Září 8, 200618 r jasne je to rok 97 ... ale kdyz jezdis mimo mesto tak to jezdi za 6 - 7 litru jen ve meste to zere moc. normal benal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.