jihanabenihana Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Ahoj, dnes ráno se po otevření auta začalo kouřit z pravýho zpětnýho zrcátka a přestal mi fungovat centrál,stahování oken a osvětlení interiéru. Včera jsem umýval auto a prý mohlo nějak natýct do řídící jednotky, protože se ucpal odtokový kanálek. Ale neumýval jsem auto poprvé a nikdy se nic podobnýho nestalo. Mohli by jste mi poradit jestli to může být tím a kde ten odtokový kanálek je ? Pojistky jsou ok. Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jihanabenihana Vloženo 10. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 tím to nebude. dnes jsem koukal na řídící jednotku pod řidičem a je to tam úplně suchý. v pravým zrcátku jsou přepálený dráty jak se kouřilo. Asi bude někde zkrat nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Zdravim..přestal mi fungovat central na DO u superba,baterku v klíčku jsem vyměnil a stale nic,pojistky jsou taky v pohodě. Zevnitř tlačítkem na dveřích to funguje,klíčem v zámku taky,ale na dálkový ani ťuk..díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Pokud dálka bliká, resetuj komfortku (vyndej pojistku 14). Pokud nepomůže je potřeba dálkové nahrát k vozu. Manuálně při zapnutém zapalování podrž uzamčení vozu nebo nahrát přes vag. tím to nebude. dnes jsem koukal na řídící jednotku pod řidičem a je to tam úplně suchý. v pravým zrcátku jsou přepálený dráty jak se kouřilo. Asi bude někde zkrat nebo tak něco Zkusil bych odpojit od elektriky komplet dveře a odpojit baterku. Případně kontrola pojistky 14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki1245 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Ahojte potreboval by som poradiť menil som v interiéry žiarovky za ledkove a pri poslednej ziarovke mi prestali svietiť všetky ostatné ktoré dovtedy svietili na maxidote mi prestalo ukazovať že mám otvorené dvere prestal fungovať centrál a ani okná nefunguju neviete mi poradiť čo by s tým mohlo byť??a poistky som všetky skontroloval a všetky ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) stopro je to pojistka, když jsem to takhle měnili z michalem na led, stalo se nám to samé, pojistka vypadala dobře, ale po výměně to hned šlapalo,, mám pocit, že tam jsou dvě na tý kartičce co jsou pozice pojistek, co by mělo ovládat dveře a osvětlení, tak to ještě jednou projeď, určitě to bude to Editováno: 4. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.