FilipR6 Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 (editace) Měli nam tam přidělat tahla na sitič jak ve š. 120 a byl by klid co si nahral na video tak je to start v pohode na 100%, me se na fabce pri 5C doslova motor zachvel a chcipnul, nekdy i na podruhy nenaskocil. Editováno: 21. Říjen 2011, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Mělo by to fakat takto nee. http://www.youtube.com/watch?v=YMdfSjSGAJY&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 no nevidim tam kolik meli C, jestli byly na cca 10C nebo na 0C. Me treba vic zarazi to jaky je na nasich benzinach palivo, z vlastni praxe tu napisu skusenost. Jezdim pravidelne na slovensko za babickou a je to cca 1000km tam a zpet, cesta tam me veme vic nez pulku nadrze, a kdyz jedu od babicky tak me zustane v nadrzi vic nez 3/4 ! a to same u OI tdi, cesta tam zustane v nedrzi jemne pod 3/4, a kdyz jedu domu tak se raficka jemne hnula a mam pomali plnou!! ( netankuji na NO NAME benzinach ) toto je pro me zahada, a proto takove nertesti tsi motoru "trosku" omlouvam a svadim to na palivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Když jedu do Jeseníků, jedu se spotřebou 6,5 l/100km, když jedu zpět, mám spotřebu 3,7 l/100km. Myslím, že obdobnou "záhadu" řešíš ty Ještě jsem osobně nezaregistroval, že by kvalita paliva měla vliv na měřitelně nižší spotřebu. Buďto je u nás v kraji na všech bezinkách stejný benzín, nebo to opravdu vliv nemá. A už vůbec ne jak ty píšeš, v řádu litrů!!! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 (editace) no nevim kam jezdis na chatu, ale urco nejedu prez 500km do kopce a potom prez 500 z kopce?! , neresim chata a domu, a je me spotreba uplne u pr.., ale kdyz je ten rozdil tak velky v radu litru!! tak asi bude nekde zakopanej pes. bydlim cca 5km od rakouska a je rozdill jestli natankuju v CR a najedu na nadrz 1100km a nebo kdyz natankuju v rakousku a na nadrz me to dela 1350km tak asi neco znamena, nevim kde a kdo ti nalhal ze kvalita benzinu nema vliv na spotrebu! je me jasne kdyz to nevidis na youtube tak tomu neveris Editováno: 23. Říjen 2011, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lopop Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Ja som si dal aktualizovat software a motor sa sprava tak usto ako popisujes. Myslim si ze je to chore aby pri teplotach 12 - 35 C siel motor na sytic a pod touto teplotou ide na 650 ot. a auto sa cele trasie. Asi mu je zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Taky jsem zpozoroval, zvýšený volnoběh při teplotě cca 15 - 25 °C. Bylo mi vysvětleno, že je to fáze ohřevu katalysatoru a je to naprosto v pořádku. Mám tedy dotaz jak tuhle kravinku vypnout nevidím důvod rychle ohřát kat. Možná někde v přizpůsobení. Nevěděl by někdo poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Ty síce dôvod nevidíš, ale katalyzátor pre svoje efektívne fungovanie potrebuje mať svoju teplotu. A zabudni na to, že to len tak vypneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidrmenka Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Zdravím, mě otáčky při studeném startu také vylétnou na 1200, pak spadnou zhruba na 700 a kolísají od 700 na 900 někdy i přes 1000 na volnoběh. Neměl jste někdo stejný problém nebo víte co by to mohlo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel75 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Ahoj, Mám Rapida 1.0 Tsi a ten sitič mám též i v letním období i mezi zastávkou (1 hod). Spíš mě štve, ze při dojezdu a po stisku Start/Stop a pomalém vyšlápnutí spojky auto ještě cukne. Je to normální, protože dřív jsem si toho fakt nevšimnul 🙄☹️. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Děkuji, že respektuješ rozdělení sekcí podle typu motorizace. Nepřijde ti ani trochu divné, že toto je téma o motoru 1.2 TSI minulé generace, který nemá s tím tvým nic společného? A navíc toto téma není o cukání při vypnutí motoru. Mimochodem, sytič se píše s ypsilon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra2 Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 Zdravím! Popisovaný “problem” s otáčkami sa mi začal objavovať až okolo 170 000 km, neriešil som to keďže by to malo byt normálne. Lenže pri posledných štartoch mi začala blikať aj kontrolka motora kým tie otáčky nespadnú, to sa doteraz nedialo.(aktuálne 206 000km) Neviete čím to môže byt ? Resp má s tým niekto skúsenosť ? ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 Výpis chyb z diagnostiky máš? Tím začni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.