MAUpick Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Ahojte. Zrejme sa tu najde par CBčkarov. Taktiez patrim medzi nich no stale sa mi ju nedari nejak rozumne umiestnit v interieri. Pri lavom kolene by zavadzala, pod kastlik spolujazdca tak tam tiez zavadzia, pod (nad) radio moc nevlezie, kedze antenny konektor vzadu brani zasunutiu uplne dozadu. Tak potom trci moc. A taktiez antenny kabel by v tom pripade bolo nutne viest cez pristrojovku. Zatial ju mam volne medzi prednymi sedadlami, ale tam sa velmi rada pohybuje smerom dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 za radiom je miesta a miesta, plno. nic netrci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Len je tam v strede ten plech. A ja mam zrovna v strede antenny konektor. Tak mi trcala cca 4cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Podle toho, co je to za staničku. Pokud se ti z toho důvodu, co píšeš, nevleze do asi ideální pozice u rádia, tak náhradní - schránka vlevo pod volantem - malá stanička se tam vejde přesně a když upravíš dvířka, tak ji tam můžeš i zavřít a neláká zloděje. V Passatu jsem ji měl pod volantem (byla tam díra myslím na dokumentaci k autu - stanička tam pasovala přesně) a tam nebyla taky vůbec vidět pro zloděje... Teď u nové Fabie řeším kam s ní, vrtat se mi nechce a žádné umístění zatím není ideální... Pak také existují ještě staničky s externím displejem a reproduktorem, ta se dá schovat kamkoliv a vytáhnout jen displej, ale chápu, že chceš vyřešit umístění stávající... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Tam mi urcite nevlezie. Je to velkost priblizne ako autoradio, len trosku vyssia. Pod radio vlezie len tak tak. Konkretne sa jedna o tuto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.