Říjen 28, 201311 r preco radsej roomster? zaujimaju ma vase nazory Upraveno Říjen 28, 201311 r od Radzimko
Říjen 29, 201311 r Tak v Roome si za seba pri mojej výške 196 cm sadnem v pohode a v Rapide to také nebolo. Takisto miesto pre nohy pod volantom. Dalej praktickejší kufor, vzadu viacej miesta pre hlavu, posuvné sedadlá aj ked u mna má velke mínus to stredne nepohyblive.
Říjen 29, 201311 r Autor Díky za vaše názory kolegové,nejde mi tak ani o karosérii ta mi celkem vyhovuje, ale ta motorizace 1,4 TDI 59kw/80ps to je fakt na dnešní provoz po dálnicích k ničemu,včera jsme díky svátku byly v pěti lidech ve Vídni a předjížděla mě kdejaká dodávka,a tak jsem pomalu začal uvažovat o jakési změně,rád bych zůstal u koncernu ????? i když co si budeme povídat Hyundai i30 combi 94kw/130ps nafta vůbec nevypadá špatně,a za cenu 440 v plné palbě,oproti Rapidu 1,6Tdi 77kw/105ps za 430 no nevím...uvidíme.
Říjen 29, 201311 r Autor pekná fotka, pekné kolá...načo zmenu? na dnešní dobu už nedostačující výkon motoru..
Říjen 29, 201311 r Tak pokud kvuli vykonu motoru tak je to tva volba. Ale ja pokud budu nekdy kupovat dalsi auto tak nejspise pujdu do Yetiho ty zadni sedadla co jsou v Roomstru a Yetim k nezaplaceni a super variabilni.
Říjen 30, 201311 r no ten motor to je tragedia .. sama to sa ti ani nedivim ze chces zmenu .. Yeti by bo fajn keby to bolo auto s kufrom .. ale nie je .. (najma teraz po FL sa mi paci ten predok )) tie varioflex sedacky v rooms su super .. skoda ze to nedali napriklad do Rapid Sapcebacku ) kde by to pomohlo variovat s velkostou kufra vs. priestor na nohy vzadu kt je nadpriemerny .. a niekedy nieje potreba .. no v zasade ak kufor nepotrebujes tak radsej by som siel do Yeti ako do Rapida no a co sa tyka hajondajé i30 /kia ceed .. no v porovnaní s Rapidom .. asi lepšia volba je H/K .. (bohuzial ... ale je to tak) Upraveno Říjen 30, 201311 r od LUKY-007
Říjen 30, 201311 r Autor no ten motor to je tragedia .. sama to sa ti ani nedivim ze chces zmenu .. Yeti by bo fajn keby to bolo auto s kufrom .. ale nie je .. (najma teraz po FL sa mi paci ten predok )) tie varioflex sedacky v rooms su super .. skoda ze to nedali napriklad do Rapid Sapcebacku ) kde by to pomohlo variovat s velkostou kufra vs. priestor na nohy vzadu kt je nadpriemerny .. a niekedy nieje potreba .. no v zasade ak kufor nepotrebujes tak radsej by som siel do Yeti ako do Rapida no a co sa tyka hajondajé i30 /kia ceed .. no v porovnaní s Rapidom .. asi lepšia volba je H/K .. (bohuzial ... ale je to tak) díky za názor to se cenní..jistá možnost by tu ještě byla nechat ho načipovat na 77kw/105ps čož není velký zásah, jak pro motor tak pro peněženku.
Říjen 30, 201311 r Ak dokážeš naďalej žiť s tým, že to má tri valce a trasie sa to ako 50 ročný traktor, tak chipovanie nie je od veci. Náklady pomerne malé, ale motor bude určite živší, a pritom sa s ním bude naďalej dať jazdiť za 4 litre.
Listopad 16, 201311 r chip na tomhle motoru udělá hodně sám sem to pocítil ve fábce z 59kw na 75kw, i plně naložená do kopce na 5 rychlost v 130km/h zrychlovala a 1.9 TDI jenom čuměli a ten zvuk motoru to je to poslední asi co bych řešil
Listopad 18, 201311 r chipovat ? vykon pridas, spotrebu mozno znizis .. hluk neznizis, a valec nepridas
Listopad 24, 201311 r je to jenom rozmazlenost ze 4válce a s lepším olejem je stejně hlučnej jako 1.9 TDI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.