Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chysám se měnit poprvé olej v HTP. Koukal jsem na youtube na video - výměnu olejového filtru a všimnul si, že jsou na tom trnu dva malé O-kroužky. Tyto kroužky je taky nutné měnit ? Filtr mám Mann a je tam jen ta velká těsnící manžeta..

Malé O kroužky netřeba měnit, mění se jen velký pod víčkem a ani ten já neměním pokaždé a nikdy se mně nestalo, že by to teklo.

Ten nový vždy vyhodíš? ...

• 6 měsíců později...

Starej použitej originální  filtr stačí nastřihnout nůžkama na plech.  Jen na straně na kterou se dostaneš. Pak jde stáhnout krásně.

Filtr utahuju rukou a při kontrole momenťákem to moje ruční utažení udělá nějakých 17Nm. Olej okolo tý černý čepičky neteče, tak jí už víc nedotahuju.

• 2 měsíce později...

to je tak,keď sa šetrí na nesprávnych veciach ...

2016-10-31 11.08.50.jpg

2016-10-31 11.09.15.jpg

2016-10-31 13.21.40.jpg

A po kolika tam měnil olej?

15tkm

před 18 hodinami, libero napsal:

to je tak,keď sa šetrí na nesprávnych veciach ...

Jen tak pro ujasnění, co je na tom špatně, respektive jaké ponaučení z toho vyplývá???

Já bych řekl, že ten filtr do HTP nepatří, že je dlouhý a proto se při montáži zmáčknul. Z hlediska výměného intervalu se mně zdá OK, žádné měkké ani tvrdé usazeniny.

no jestli byl "dlouhý", tak majitel chtěl autu dopřát jen trochu nadstandardu :-)

před 3 hodinami, McMatej napsal:

Jen tak pro ujasnění, co je na tom špatně, respektive jaké ponaučení z toho vyplývá???

To je snad jasne uz z obrazku,nehovoriac o tom,ze zakaznik len tak medzi recou prehodil,ze mu obcas preblikne mazanie ...no nevenoval tomu vela pozornosti,ved aj naco,ked je Fabka firemna :o

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.