Únor 13, 20169 r Chysám se měnit poprvé olej v HTP. Koukal jsem na youtube na video - výměnu olejového filtru a všimnul si, že jsou na tom trnu dva malé O-kroužky. Tyto kroužky je taky nutné měnit ? Filtr mám Mann a je tam jen ta velká těsnící manžeta..
Únor 13, 20169 r Malé O kroužky netřeba měnit, mění se jen velký pod víčkem a ani ten já neměním pokaždé a nikdy se mně nestalo, že by to teklo.
Srpen 27, 20169 r Starej použitej originální filtr stačí nastřihnout nůžkama na plech. Jen na straně na kterou se dostaneš. Pak jde stáhnout krásně. Filtr utahuju rukou a při kontrole momenťákem to moje ruční utažení udělá nějakých 17Nm. Olej okolo tý černý čepičky neteče, tak jí už víc nedotahuju.
Listopad 1, 20168 r před 18 hodinami, libero napsal: to je tak,keď sa šetrí na nesprávnych veciach ... Jen tak pro ujasnění, co je na tom špatně, respektive jaké ponaučení z toho vyplývá??? Já bych řekl, že ten filtr do HTP nepatří, že je dlouhý a proto se při montáži zmáčknul. Z hlediska výměného intervalu se mně zdá OK, žádné měkké ani tvrdé usazeniny.
Listopad 1, 20168 r no jestli byl "dlouhý", tak majitel chtěl autu dopřát jen trochu nadstandardu :-)
Listopad 1, 20168 r před 3 hodinami, McMatej napsal: Jen tak pro ujasnění, co je na tom špatně, respektive jaké ponaučení z toho vyplývá??? To je snad jasne uz z obrazku,nehovoriac o tom,ze zakaznik len tak medzi recou prehodil,ze mu obcas preblikne mazanie ...no nevenoval tomu vela pozornosti,ved aj naco,ked je Fabka firemna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.