ski1961 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Chysám se měnit poprvé olej v HTP. Koukal jsem na youtube na video - výměnu olejového filtru a všimnul si, že jsou na tom trnu dva malé O-kroužky. Tyto kroužky je taky nutné měnit ? Filtr mám Mann a je tam jen ta velká těsnící manžeta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Malé O kroužky netřeba měnit, mění se jen velký pod víčkem a ani ten já neměním pokaždé a nikdy se mně nestalo, že by to teklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Ten nový vždy vyhodíš? ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Starej použitej originální filtr stačí nastřihnout nůžkama na plech. Jen na straně na kterou se dostaneš. Pak jde stáhnout krásně. Filtr utahuju rukou a při kontrole momenťákem to moje ruční utažení udělá nějakých 17Nm. Olej okolo tý černý čepičky neteče, tak jí už víc nedotahuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 to je tak,keď sa šetrí na nesprávnych veciach ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 A po kolika tam měnil olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 15tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 18 hodinami, libero napsal: to je tak,keď sa šetrí na nesprávnych veciach ... Jen tak pro ujasnění, co je na tom špatně, respektive jaké ponaučení z toho vyplývá??? Já bych řekl, že ten filtr do HTP nepatří, že je dlouhý a proto se při montáži zmáčknul. Z hlediska výměného intervalu se mně zdá OK, žádné měkké ani tvrdé usazeniny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 no jestli byl "dlouhý", tak majitel chtěl autu dopřát jen trochu nadstandardu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 3 hodinami, McMatej napsal: Jen tak pro ujasnění, co je na tom špatně, respektive jaké ponaučení z toho vyplývá??? To je snad jasne uz z obrazku,nehovoriac o tom,ze zakaznik len tak medzi recou prehodil,ze mu obcas preblikne mazanie ...no nevenoval tomu vela pozornosti,ved aj naco,ked je Fabka firemna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.