Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

NAZDAREK MAM SUPERB I ROK 2004 96KW A CHCEM ZACAT ZVYSOVAT VYKON CIM MAM SKOREJ ZACAT ?

Nejlépe tak, že uděláš GO motoru. Pak můžeš pokračovat chipem, sáním, turbem, filtrem, olejem, výfukem atd.

Kolik máš najeto kilometrů?

• Autor

220000km ORIGO

• 2 roky později...

Ahojte, na fore som novy. ako citam vase prispevky aj ja by som sa chcel vyjadrit. Mam superb 1,9 TDI 96kw, Tiptronic, r.v. 2005, najazdenych 178 tisic km. Mam pocit ze je auto dost lenive. Vsimol som si ze z EGR ventilu mi prska olej. Premyslam ci to mozem vybrat a nejakym sposobom vycistit, resp. Ako sa to cisti ? Mam to radsej nechat na nejaky servis ? Uvazoval som uz aj nad chipom, ale najprv idem vymenit olej filtre rozvody, teraz mi vyhlasil alternator workshop. takze som ho doma vybral a zajtra ide na repas. Ale inak je auto v super stave, mam doma este O2 1,9 TDI 77kw, a motor je podstatne zivsi a dynamickejsi oproti superbu. Ale z toho co citam je to asi normalne. Ci ?

jde vyčistit v pohodě, vyndáš a já na to koupil nějakej sprej na čištění egr, tim jsem na to stříkal a drhnul, sprej pomoch na hrubší nečistoty, ale myslim, že zas takovej hit to nebyl, k dokonalosti to dohnal až drátěnej kartáček, petrolej a benzín , tady je odkaz na vlákno, tam jsem dával foto před a po http://forum.skodahome.cz/topic/124810-kontrolka-motoru/page-2#entry1824234

až doděláš to co je potřeba, tak chipem to určitě trošku oživíš, já to mám jen z lehka, ale je to fakt znát, mnohem líp se to rozhejbe

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.