Přejít na obsah

nefunkční corner funkce po rychlé jizdě


Martin.sv

Doporučené příspěvky

Vlastním Š Octavii 2 (facelift). výroba přelom duben - květen r.v. 2009 výbava elegance. Z výroby mám nakonfigurovanou corner funkci, ale tato funkce buď funguje nebo nefunguje. Nefunkční se stává po rychlejším přesunu po dálnici, kdy přijedu na křižovatku hodím blinkr nebo zatočím volantem do polohy, kdy se má rozsvítit, ale nic se neděje. Musím buď vypnout a zapnout mlhovky anebo vynout svícení a opět ho zapnout, chci upozornit, že z výroby mám coming home / leaving home a toto mám pořád v poloze AUTO. Po připojení v servisu na pc mi to nehlásí žádnou chybu :-( kde je zakopaný pes??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

nn, vozidlo to mělo original z Boleslavi nakódováno:-) ale po delší jízdě přes 140km/h přestalo na první křižovatce fungovat! Přehrátí software zdarma! Ale pozor, pokud jsi to neměl origo z Boleslavi, činila Škodovka opatření, aby se to později nedalo nakódovat!! Pokud jsi v blízkosti Kralup na Vltavou, tak přímo v origo servisu tam mají s tím zkušenosti:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ne že bych to nějak řešil,ale pro zajímavost to mám to podobně na OII FL 04/2010 Ambiente,kde cornering byl dokodován dodatečně. Po rychlé jízdě po dálnici nefunkční,jak na natočení volantem,tak na zapnutí blinkru. Po vypnutí motoru/zapalování a znovu nastartování opět funkční. Jinak s ním není problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...