colins Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 fabka2004 napsal: mne takto opravili 3 defekty akurat ze mi pneu nedavali dole z disku, pac to nieje potrebne, vsetko ostatne spravili, nevidim najmensi dovod davania pneu dole z rafku, ak je na to dovod, rad by som o nom vedel, podel sa s nami aj mne raz opravili dieru po klinci tak, ze to nedavali dole z rafiku. potom som prisiel do ineho pneu servisu (Mikona). tam chceli davat dolu pneu. pytal som sa preco to robite, ved minule mi to spravili bez toho. a oni mi vravia - fuuuj, to treba vyzut, ofrezovat, odmastit, strcit klin z vnutra, nechat zaschnut, obut, vyvazit.... lebo vraj kto nevyzuva pneu je len ruska armada a fuseri !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 niektore ruske veci boli vynikajuce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pokial si dobre pamatam tak mi dali pneu z disku dole a po nahodeni koleso vyvazili. Ale uz si na to tak detailne nespominam, je to par rokov. To bol moj prvy a nastastie zatial posledny defekt. Teda aby som to upresnil tak na aute. Tie ostatne nastastie tiez dopadli dobre . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Strojvůdce napsal: Mně to opravovali tak, že tu díru po hřebíku provrtal vrtačkou a zevnitř tam strčil takový gumový čep asi s nějakým lepidlem. Duši nedával. Bylo to v Barumce. taky tak taky tak! A drží stále! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Já nasel ciste nahodou (koukal jsem jak mam jeste hlubokej vzorek) sroubek krasne zapichnutej v zadim kole pred 14 dny. Postup opravy presne jak pise lubo + peclive ocisteni (frezkou) a odmasteni vnitrni strany plaste kolem dirky. Borec si rek 160,- Kc, ale udelal to hodne peclive a bylo to ve svatek takze dostal jeste neco navic na pivo :-) Nejsem expert ale myslim si ze oprava bez sundani pneu z disku je prasarna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 To jsem rád, že to není jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak jsem to hodil do servisu, pneu nesundavali, jenom tam nastrcil spalik zvenci, moc verohodne to nevypadalo, ale ukaze cas, zatim je na tom najeto cca 200 a jinak to stoji par dnu venku. Snad to vydrzi. Dik vsem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.