Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,jak na dodělání pal.PC do Fabie I 1,2 HTP 47kW rok 2004?Co všechno je potřeba?Chci jen ten PC co je v levým displayi.Ten co ukazuje aktuální spotřebu,průměrnou atd.Páčky pod volante sou mi jasný.Dík

Potřebuješ vhodné budíky a kablík mezi ovládací páčkou a konektorem budíků - 4 dráty.

Pokud chceš i venkovní teploměr, (ten se tam zobrazuje taky) je třeba ještě k levé mlhovce natáhnout drát k teplotnímu čidlu a vzít si s sebou po cestě motorovým prostorem hnědo/bílou zem.

Projdi si pořádně vyvěšené téma "Dodělávka Maxíku," což je principielně naprosto stejné a příště hned nezakládej téma nové !

Jíra

• 1 rok později...

Zdravím hledal jsem kde pokračovat v problémech s dodělávkou PP tak to zkusím tady. Pořídil sem budíky s PP do své 1.9 SDI 2001 podle čísla jsou správné ale nejdou nakódovat ať dělám co dělám. Otočím klíčem, budíky na mě 2x pípnou (krátce a dlouze) teploměr a palivoměr se přetočí na maximum a ještě kus za a tam i zůstanou a na pravým displeji mi svítí error. Pin mám ale pokud ho zadám je tam fail. Už nevím co s tím. Nejsou odpálený? v tom případě bych jel "poděkovat" tomu co jsem to od něj koupil...

Ještě doplním že se mi hlásí chyba 65535 - vadná řídící jednotka nebo elektronika ŘJ. Takže budíky jsou v pr**** a naletěl jsem... dá se to aspoň nějak spravit?

Ještě zkusím toto : původní budíky jsou 6Y1 919 860 A a nové 6Y0 920 880 E. Je to dobře nebo špatně? Snad už mi konečně někdo odpoví :kol-19: Je to Fabia SDI 02/2001 bez ABS.

VYŘEŠENO... špatně naletovaná EEPROM, prohřál jsem to a líp usadil a najednou to pracuje :kol-142:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.