Přejít na obsah

Palubní PC

Tomáš 2

Doporučené příspěvky

Potřebuješ vhodné budíky a kablík mezi ovládací páčkou a konektorem budíků - 4 dráty.

Pokud chceš i venkovní teploměr, (ten se tam zobrazuje taky) je třeba ještě k levé mlhovce natáhnout drát k teplotnímu čidlu a vzít si s sebou po cestě motorovým prostorem hnědo/bílou zem.

Projdi si pořádně vyvěšené téma "Dodělávka Maxíku," což je principielně naprosto stejné a příště hned nezakládej téma nové !

Jíra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Zdravím hledal jsem kde pokračovat v problémech s dodělávkou PP tak to zkusím tady. Pořídil sem budíky s PP do své 1.9 SDI 2001 podle čísla jsou správné ale nejdou nakódovat ať dělám co dělám. Otočím klíčem, budíky na mě 2x pípnou (krátce a dlouze) teploměr a palivoměr se přetočí na maximum a ještě kus za a tam i zůstanou a na pravým displeji mi svítí error. Pin mám ale pokud ho zadám je tam fail. Už nevím co s tím. Nejsou odpálený? v tom případě bych jel "poděkovat" tomu co jsem to od něj koupil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...