s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak uz jsem zpet, bohuzel Karlovi jsem pomohl minimalne, je totiz chyba v komunikaci s jednotkou ABS, vubec se nejde s jednotkou spojit s jakkoukoliv diagnostikou, kterou mam, ostatni jednotky hlasi chybu v komunikaci s jednotkou ABS, nejde ani vypocet rychlosti, ktery RJ motoru bere z cidla ABS - snimac otacek jednotlivych kol, mozne priciny jsou ve spatne kabelazi, ktera mohla vyhnit, ovsem na prvni pohled a jeste k tomu baterkou nic neni videt, dalsi vec a to je mozne, ze to bude nejspis pricinou je spatna jednotka ABS. Samozrejme nejprve doslo k overeni pojistek, ty jsou bohuzel vsecky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Tebe si Jiříku pamatuji, však jsem se ještě při tvém odchodu ujišťoval Mekáč zase takové drama nebyl, myslel jsem však, že už neodjedu - byl jsem naštorc na parkovišti a zdálo se, že se nepohnu, zpátečce se tam holt nějak zalíbilo, no Příští měsíc, vyjde-li to časově, se zase rád zúčastním Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 pokud zrovna nebudu příští měsic v lihu(budu mít po matuře) tak dorazím taky každopádně, chtělo by to nějaké ty cedulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Denis: díky za info,po výplatě jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Denise si bude pamatovat kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Huráááááá,černý hřebec je v plné síle. Jak píše S-talker problém je v jednotce ABS. Hodil jsem to ráno do ACA a mechanik jednotku vyresetoval a znovu připojil. Zkušební jízda OK,počítač nevykazoval žádné chyby. Takže zbalim psa a valim na veterinu. Talkerovi musím moc,moc poděkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak hlavně že se podařilo opravit a snad bude dál sloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 ať je pejsek OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 denis, ty jsi tak trošku na ty zvířátka ne? Andulky, pejsek, zelené potvory.. co nás ještě čeká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 To víš, zvířátka mám rád, ale zvláště ty zelené potvory jsou mým favoritem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 tak hele zviřatka mam rad i ja , třeba steaky , řizky , karbanatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jozzi zabil Kovi: nebyl si nekdy v Ostrvskem paintballshopu kdyz tak koukam na tveho avatara ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 jozzi: z tebe by byl taky dobrý steak hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Denisi, no to podle toho kdo rad tucne Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 DEnisi dík za starost,fenka má už 10,takže je se zdravím na tom asi jako já. Ale koňům sem protáhl pera a jsem spokojený.Dorazila mně cena nové řj abs,mám o ní uvažovat,kdyby se to opakovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jj cena je cca 30tis...jeta cca 3-4tis Jsem rad, ze jsem ti aspon trosku pomohl Hlavne, ze je vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Marku přesně si to trefil. Vsrvisu mi říkal že by stála nějakých 18 t. originál. Jinak v neděli jsem taky trošku fotil,aspoň si připomenete obličeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tome, kde jsou ty slíbené fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 tak jdu vymazat SPZ a davam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Njelepší jak máme všeci založené ty ruce Luki sem snima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 No Adame az na mne ja standardne s cigaretkou jinak Karlosi , diky za foto, tento srazik stal za to Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) Tady jsou Editováno: 7. Květen 2012, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Kolik jste jich prozatim meli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 co tech srazu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Zacalo to asi v 10 mesici takze tento je 7 sraz asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.