_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 :kol-47:a kde je má zelená potvora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak to mi uteklo uz dost srazu Priste ovsem skocime na kafe uz snad ve vetsim poctu Takze srazy budou lepsi a lepsi )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Ted mala ochutnavka worthersee u KFC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 DENIS - jaka zelena potvora v tom svetle???Asi zmizela zrovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 některé VW jsem viděl, např. ten šedý Passat s chrom koly byl u čerpačky v Havru v době, co jsem si aspoň v rychlosti luxnul vnitřek Jojo, potvora ve světle a interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 interier musis rict at ti nafotim!!!!Priste nbafotim od kazdeho interier ju??? Jinac ten Passat je z Havru a cerna oktavka zastoupeni nas BAZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jinak tady je odkaz na kompletní fotogalerii ze srazu u KFC http://www.facebook.com/media/set/?set=a.429576860386167.106464.100000015705282&type=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Neeee ten muj ne, vzdyt jsem to nevysaval ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Ta bílá jedničková fábka v sedanu vypadá taky dost luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 vždyť jsi nějaké foto interiéru udělal - ještě jsi to dělal přede mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Bazy a jeho brzdy , uja , ty jsou jinak jdu na dietu, ten lavor musi dolu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 ne tvoje ne to si me asi s nekym pletes ja jsem Lukas s te cervene octavie Fl vis??Ten co ti rikal co mas za vibavu a ty Ambiente a pak jsem ti rikal tak se pojd podivat jak to vypada ve full vybave k Adlerosovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jo ahá, už vím! Já si říkal, že Tom měl přece jiný nick, ale když jsi sem přidal fotky, myslel jsem jen, že jsem se spletl (přeci jen jsem vás viděl prvně) Tak to promiň Lukáši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 U mě je to FULL HD se vším všudy akorát s nefunkční klimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 jeziiis full HD taky mam krom kuze a stresniho ale budu mit lepsi celni sklo nez ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) V pohode Denisi,aspon ze se uz zname,snad se ti libilo a prijedes priste zas, a urcite nejak tu tvou karu dovybavime Editováno: 7. Květen 2012, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Adi neboj,klima zas bude fungovat vsechno se da zpravit,sedacky ted jsou na netu ty co mas ty aj s tapecama za 8tis tak nad nema uvazuji,pak by mi chybelo uz jen to stresni a tobe chybi osvetleni klicek a nahou,to mam zas ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Na osvětlení už jsem se domlouval se S-talkerem že to dáme nějak dokupy. Jinak tedka brouzdám v brazu a narazil jsem na inzerát že prodáváš ty Arcastingy jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 jj ale asi si je nacham dnes jsem zjistil ze to neni kolama ale tema gumam hold cinany no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Takze je sjedu a pak koupim nove gumy,protoze to je 2x rovnane,koupene nove vymezovaci krouzky nove prevazene a nove gumy takze kola to nedelaj a od Kuby co ma passata tak mi to nedela takze auto je v poradku,takze zbyvaj gumy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) jestli to vyjde časově, určitě zase přijedu, bylo fajn Kdybys viděl jak vypadala má Octa, když jsem si ji přivezl, je to už teď pořádný krok (snad kupředu - vesměs jediný, kdo to auto v původním stavu viděl, byl Ozi Toretto). Nicméně se v ní pořád hrabu, stále je co zlepšovat - příště to už snad bude zase o něco lepší Editováno: 7. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 jasne to chapu no moje jak jsem ji koupil vypadala takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 A za 2 roky takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Takze taky do toho rvu porad prachy je to komplet od interieru a exterieru a motoru prekopane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 změna je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.