Přejít na obsah

Ostrava

Doporučené příspěvky

máš ji hezkou, rozhodně změna :kol-47:

Já jsem limitován tím, že je to služebák.. Mít ji svou, udělám totéž, co ty (vč. RS face nárazníku, ten se mi opravdu líbí) + 18 - 19" kola, černou střechu, možná trošku snížit, komplet kožený interiér, atd, atd.. Takto se musím držet trošku při zemi a přemýšlet co a jak upravit, abych se lišil, auto vypadalo co nejlépe a zároveň abych nikoho v práci zbytečně nedráždil :)

Já bych třeba rád pořídil ta světla s čočkou - jenže dávat do cizího auta za takovou prkotinu 5 500Kč (ta lepší alternativa od člena z fóra), to mi přijde až moc. Min. za 2 tisíce by musel někdo chtít ta má obyč. současná, což asi taky nehrozí..

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak!! Jinac Adi kup si ty led diody origo LaK co mam ja na octaviaclubu v bazaru za vsechny 4kusy 400kc to je dobra cena!!! :kol-47: a pak at ti je napoji na to osvetleni stahovani oken,tak to ma i origo :kol-47: akorad tam je svorkovnice abys to mohl kdykoliv rozdelat to se da taky koupit ale jedn astoji ve skode 125kc blazni takze si kup jinou v elektru za par kacek!! :kol-47:

Odkaz ke komentáři

já nemám důvod.. Zadarmo dostanu nové auto, které si dle libosti denně mohu používat pro své potřeby a při soukromých kilometrech si platím jen naftu - servis, myčku, to všechno mi platí firma. Denně jezdím ca. 10 hodin, v nichž si stihnu zařídit i své soukromé záležitosti (třeba nákup, apod.), když je volno, auto si zase vezmu kam je potřeba.. Čili mít své, bylo by sice fajn jej upravovat, ale stejně bych z 99% jezdil služebním, jen bych byl o x-tisíc měsíčně lehčí (benzín, povinné ručení, pojištění, servis, atd, atd.. - záležitosti, které teď vůbec neřeším) ;)

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...