jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 ale hlapi hlavni je že nas to bavi jinak pro dněšek konec , de se koncertovat zdar a at zije metal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) máš ji hezkou, rozhodně změna Já jsem limitován tím, že je to služebák.. Mít ji svou, udělám totéž, co ty (vč. RS face nárazníku, ten se mi opravdu líbí) + 18 - 19" kola, černou střechu, možná trošku snížit, komplet kožený interiér, atd, atd.. Takto se musím držet trošku při zemi a přemýšlet co a jak upravit, abych se lišil, auto vypadalo co nejlépe a zároveň abych nikoho v práci zbytečně nedráždil Já bych třeba rád pořídil ta světla s čočkou - jenže dávat do cizího auta za takovou prkotinu 5 500Kč (ta lepší alternativa od člena z fóra), to mi přijde až moc. Min. za 2 tisíce by musel někdo chtít ta má obyč. současná, což asi taky nehrozí.. Editováno: 7. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Presne tak!! Jinac Adi kup si ty led diody origo LaK co mam ja na octaviaclubu v bazaru za vsechny 4kusy 400kc to je dobra cena!!! a pak at ti je napoji na to osvetleni stahovani oken,tak to ma i origo akorad tam je svorkovnice abys to mohl kdykoliv rozdelat to se da taky koupit ale jedn astoji ve skode 125kc blazni takze si kup jinou v elektru za par kacek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Aha a co ti brani si koupit svuj vuz???Kazdy mame sve auto sluzabaka dostane kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jo ten RS naraznik je nadupany a ty xenony jak se ti nataceji do zatacek taky!!!Jsem nadseny jak jedu vecer a ktomu sviti dole ledky jak mercedesu parada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) já nemám důvod.. Zadarmo dostanu nové auto, které si dle libosti denně mohu používat pro své potřeby a při soukromých kilometrech si platím jen naftu - servis, myčku, to všechno mi platí firma. Denně jezdím ca. 10 hodin, v nichž si stihnu zařídit i své soukromé záležitosti (třeba nákup, apod.), když je volno, auto si zase vezmu kam je potřeba.. Čili mít své, bylo by sice fajn jej upravovat, ale stejně bych z 99% jezdil služebním, jen bych byl o x-tisíc měsíčně lehčí (benzín, povinné ručení, pojištění, servis, atd, atd.. - záležitosti, které teď vůbec neřeším) Editováno: 7. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 na co by kupoval svoje auto,když má služebáka kterým jezdí zadarmo a nic ho nestojí....zbytečně by mu soma stálo nevyužité auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak to jo to mas pravdu to bych taky bral a kde ze to pracujes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jasne to chapu Adi,taky bych chtel no a svoje bych si nechal jen na srazy a brutalne ho upravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 ...že bys taky chtěl služební auto...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jasne...nemas volne misto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Luki kdes našel to osvětlení klik? hod mi kdyžtak odkaz to tam nejak nemuzu najit.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Kdyztak napis jak je koupim v bazaru tak napis ze koupis osvetleni klik a hned se mi ozval borec mel vsechn 4 za 400kc tak tam napsi kouknu jak se jmenoval pokud mam ulozene ale asik uz ne :-( Ale napis tam ju?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 bohužel, možná ještě místo uklízečky na Pražské centrále bude volné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 OK beru,kdy mam nastoupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 počkej, zavolám šéfovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 dobra diky,mas to u me pokud to klapne mas flasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Predani "flasky" od Princess to Denis Takhle jsi to myslel ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 toto fakt může vymyslet jen Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 JJJ mazec diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 To je nazorna ukazka abyjste vedeli, jak bude probihat predani uplatku Kdo jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jasne sefe ... Tak jo dobrou...porad mam toho tolik v hlavne co pristi rok vylepsit na svoji kare jaaj to bude m,azec pristi rok na jare touhle dobou,musim uz setrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Kluci, po delsi dobe jsem si koupil posledni cislo Autosport a Tuning a co tam je ? Teda kdo no Bazy prece i s postrem hlape, klobouk dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 tak vidim ze vas tam bylo docela dost, a jsem rad ze nekteri kluci se jely podivat na VW a opet jsme tam pokecaly. jozzi kdyby jsi prijel na sraz VW mel by jsi to i s autogramem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Něco málo ... 2 fotky ze srazu .... v Avionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.