Přejít na obsah

Ostrava

Doporučené příspěvky

Koukám jak se ta Vaše debata rozvíjí. Markovo logo je hezké,ale v jedné barvě se přeci nemůže hodit ke všem barevným variantám laku.

Můj názor je asi takový,že dohodnout se zda-li na okno či karoserii a pak zvolit barevný odstín.

Já osobně bych volil OKNO a barvou bych se přispůsobil,ale spíš něco světlého ( bílá,stříbrná,šedá ). :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíš - o tom mluvím :) Všichni tvrdí, že to bývá u Kiky, ale realita může být jiná - už pro mně, když do tohoto vlákna zavítám zřídkakdy, je orientace složitá - a co teprve nováčci, kteří by se rádi přidali? ;)

Jinak dalšího srazu v červenci se určo zase rád zúčastním :kol-47:

Jinak co se stalo - kolo nesrovnali?

Odkaz ke komentáři

Denis: mas plno reci, ze se tu nemuzes vyznat a ted si tu z toho delate svoji debatu, ktera se srazem nema nic spolecneho...tak si pak nestezuj!

Je to tak pristi sraz se presouva o dva tydny pozdeji, pokud vam to dela problem, tak se sejdete driv sami, vsak se nic nedeje :)

Za me to klidne muze byt porad v Shopinu.

Odkaz ke komentáři

s-talker: Marku, nezlob se na mě, ale kecáš do větru. Pokud toto téma nemá plnit účel domluvy na srazech, ale všeobecné debaty, OK, beru to v potaz, v tom případě však nechápu tvou připomínku, týkající se naší debaty.. Pokud však toto téma má především sloužit pro kolektivní domluvu na srazech, vzhledem k četnosti (nejen) tvých příspěvků, které nemají se srazy vůbec nic společného, považuji tvou výtku opět pouze za plácání do větru ;)

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...