princess Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ja urcite a kluci s octaviaclubu taky a navic aj novy cleni tak kdo muze dorazte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Já určitě nedorazím,dneska vyrážím směr chorvatsko a vracím se až v neděli večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Pekne ADI tak si to uzij!!stastnou cestu...mi uz jsme v rodine 3 :-) Narodila se nam SIMONKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak to gratuluji chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Máte na mysli neděli 5.8.? To bych i mohl přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Tak já se opět nedostavím Zrovna na tuto neděli plánuje brácha oslavu narozenin své ženy, čili se musím zúčastnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 princess - vítej v klubu fotříků nic nechci slibovat,ale rád bych přijel- uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Uvidíme jak na tom budu po sobotní oslavě ale chtěl bych dojet kouknout navíc stejně se musím v neděli do Ostravy přesunout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Karlos a ostatni...moc vam dekuji,je to perfektni pocit byt tata Kdo muze prijedte v nedeli,bude fajne a bude nas dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Nechci to zakřiknout,ale rýsuje se mi volný víkend. A pokaždé když to napíšu,tak se to pokaká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 No já jsem zrovna četl na Octavia foru, že je sraz ve Frenu pod Radhoštěm. Tak nevím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Ve frenu je sraz pro rezervovane kamarady myslim....takze pokud ses tam prihlasil na griloani tak jed do Frenu....pokud je to to co myslim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 zřejmě dorazím juknout se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 urcite prijed!!!Budem radi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Uvidím,jak na tom budu s prací když se ale poštěstí,dojedu Princ .... dodatečná gratulace já už si tátovství užívám 13 měsíců ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 (editace) kdo chce muze prijet v sobotu mame sraz 9hod a jdem juknout do muzea TATRY v koprivnici Editováno: 1. Srpen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Tome diky moc!!!Taky preji at jste stastni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Je mi líto,ale bohužel musím do rachoty.Parťák má vážné rodinné potíže,tak musím zaskočit. Užijte si srazík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Chlapci díky za pokec,bylo to fajn. Přidávám pár obrázků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Takže jsi se nakonec zúčastnil? Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Jo, letěl jsem v poslední sekundě. U kolegy to nebylo taková tragedie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Hezké auta jste se tam sešli bych vám to jen kazil chtěl jsem dojet, ale nějak to nevyšlo, jel jsem s mojí milou na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Taky proto jsem neprijel, abych vam to nezkazil Kecam, mel jsem uz neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 To mam i ja ja nebyl, protoze jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Taka prazdnota Kdo by do te zimy jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.