Pitris.K Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 tak to nezvládnu sakra :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Tak já dojedu .. na 16h .. a v 17h budu muset zase odjet .. jedu na noční .. ale aspoň hoďku pobudu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Pokud se mi podaří přezout a nebo kdyby ne a byly dobré podmínky dorazíme s-talker: Nespáchali by jsme případně VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Takhle by to bylo super, vezmu notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Kdyby nekdo mel navic prave ucho na fll tak at ho vezme taky jinak demontuju Dankovi nebo Tomovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Co toto? Nepasuje? http://www.stramberskeusi.cz/stramberskeusi/usi.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 To bych driv zbastil nez to narvu na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 chjo, přidal bych se, ale auto nemám... :/ Je v servisu. Nějak se mi rozčapnul zadek, tak to nechávám opravit před tím, než přezuju na zimní, ať gumítky neohlodám jako letní. A příští týden (poznámka redakce 4.11.2012) budete někdo u Kyki? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Nezapomenout zimní doplňky( hlavně lopatu ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Ja mam dve , levou i pravou a Danek prijede s pluhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jelikož je u nás sněhu po ko... tak na letních to neriskuju a jedu do Ostravy vlakem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Ja též mám letní pneu a nejedu a srazik . Nechcím měnit bo ještě budou 2 týdně teplo a škoda mi zimní pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jen taková technická, to se bude postávat hodinu venku nebo se bude někde sedět? Ať vím jak se mám obléct ( kulich, sněhule apod. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Kurňa mě to tak sere dneska jsem chtěl strašně dojet a dokonce mám i čas. Ale zase musí být proti počasí... tak si to tam kluci užijte a hoďte potom nějaké fotky ať mám co závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 ako bolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Kurňa mě to tak sere dneska jsem chtěl strašně dojet a dokonce mám i čas. Ale zase musí být proti počasí... tak si to tam kluci užijte a hoďte potom nějaké fotky ať mám co závidět Omluvenka se NEPŘIJMA i Richi dneska přezul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 ako bolo? moc fajně, konečně jsem viděl nuffa ... topinka bodla , ale jak to řika Marek v Dětmarkach je lepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) jozzi: A teď z toho nebudeš dva dny spát co? Edit : Topinka nebyla špatná, ale nebyla vůbec pikoš. Editováno: 28. Říjen 2012, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Take male vanoce viděl jsi kuchaře , ten byl pikoš až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Ale byl to od tebe podraz, neměl jsi cedulku na čele. A ještě k tomu to jiné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Tak trošku fintička ale beruška je indisponovana a oktu musim zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 To že si někde urazil špígl bych nenazýval indispozici, ale masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Pro mne to je jak urvat denis , teda pe...is ... jinak jak kouknes ke mne do vlakna na posleni foto tak uvidis ze takova zrada s tim autem to nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Omluvenka se NEPŘIJMA i Richi dneska přezul Bohužel doma gumu na disk neobuju pokud to ty umíš tak ti to závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Tak jinak Tom dojel i na letnich a byl jsem poranu v Trincu a zas taka kalamita to nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.