Přejít na obsah

Ostrava


Doporučené příspěvky

Tak uz jsem zpet, bohuzel Karlovi jsem pomohl minimalne, je totiz chyba v komunikaci s jednotkou ABS, vubec se nejde s jednotkou spojit s jakkoukoliv diagnostikou, kterou mam, ostatni jednotky hlasi chybu v komunikaci s jednotkou ABS, nejde ani vypocet rychlosti, ktery RJ motoru bere z cidla ABS - snimac otacek jednotlivych kol, mozne priciny jsou ve spatne kabelazi, ktera mohla vyhnit, ovsem na prvni pohled a jeste k tomu baterkou nic neni videt, dalsi vec a to je mozne, ze to bude nejspis pricinou je spatna jednotka ABS. Samozrejme nejprve doslo k overeni pojistek, ty jsou bohuzel vsecky OK :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tebe si Jiříku pamatuji, však jsem se ještě při tvém odchodu ujišťoval :D

Mekáč zase takové drama nebyl, myslel jsem však, že už neodjedu - byl jsem naštorc na parkovišti a zdálo se, že se nepohnu, zpátečce se tam holt nějak zalíbilo, no :disgust:

Příští měsíc, vyjde-li to časově, se zase rád zúčastním :kol-47:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Huráááááá,černý hřebec je v plné síle. Jak píše S-talker problém je v jednotce ABS. Hodil jsem to ráno do ACA a mechanik jednotku vyresetoval a znovu

připojil. Zkušební jízda OK,počítač nevykazoval žádné chyby. Takže zbalim psa a valim na veterinu. Talkerovi musím moc,moc poděkovat. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...