Tom077 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Jozzi tak já ti zavolám než pojedu oki?? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Oki Tome . Morici v 14:00 nejpozdeji u kiky podzemky az pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Oki jozzi jo a dostatek kolíčku sebou vem Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 prijedu pozdeji musim do prace Moris ty se hlas potom u me, mas ty rucicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Jasne pane, pocitam s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tak co sraz? HANBA! těm kteří slibovali a nebyli ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Přesně tak !!! ,ale Wojnare, vspominali jsme na Tebe a na Tvoji hlavu neškytalo se Ti nahodou kolem třeti ? Jinak diky kluci , bylo te perfektni jako dycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Omlouvam se Liborovi ze jsem se nedostavil pro rucicky a samozrejme vsem ostatnim. Jsem absolutne nasranej, takze abych tak trochu shrnul vysvetleni od obeda mi zacalo bejt nejak spatne, ale rikam si pohoda tak jedu do ovy na sraz, v havirove to na me zniceho nic prislo a poblil jsem si cely predek auta. Cely predek ktery jsem o vikendu luxoval, lestil, impregnoval . . . . . . .Takze misto srazu ted schanim nejakou radu cim nejlepe odstranit to zaludecni svinstvo. Omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 ja pouzival penu od sonaxu, hoooodne peny , ale radim poradne to rozebrat a hlavne udelat to ryhle , ono se to nezda ale svinstvo se dostane fakt vsude takze palubka ven pokud to slo na ni Otazka jakto zes jel z Bystrice do Ovy pres Havr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Diky za radu, bohuzel dneska nejsem zrovna ve stavu abych dokal rozebrat pul auta. No jinak jezdim vzdycky z bystrice prez tesin, terlicko, havirov, ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Když nejedeš po dálnici, nebylo by lepší Třinec->Hnojník->Těrlicko.....? Inaczyj, ..... wielkóm półke śliwki, raczyj dwie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 raczy tři ;)i, jo cosi hytnyl po cescie uz mom w sobie piync a Wojnar mo prowde, czymus niejehol na Gnojnik a potym Cierlicko ? jo bo bych zapomnel ,tak pokud nesji ve stavu rozebirat auto , tak to alsepon poradne umyj , a pak hooodne vonavych stromecku ... diky bohu za to ze ja mam v fabce ty diry misto skrinek , ta horni se mi myla moc dobře sedačka huř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 v poho ja se jen vyptaval kazdeho jestly te nezna a jestly tady nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Jo fakt me to stve chlapi. Tesil jsem se jak malej na prvni sraz, lestil auto cely vikend a pak tohle . . . no masakr. Pritelkyne to jaks taks vymyla jen se nedostala pod spolujezdcovu sedacku a dovnitr ventilace.Takze bude zabava to rozebirat no. Vsude sama zelnacka . . . Jinak jezdim vetsinou prez hnojnik, ale kdyz takhle clovek jezdi 2x tydne 2 roky tak uz mi to pak prijde okoukane a sem tam jedu prez tesin, at to neni takovy stereotyp. No jinak misto slivky do sebe liju cerny caj, banany rohliky a kapky ktere maji snad 500% alkoholu v sobe, no snad me to do zitra prejde. Tak pak aspon nekdo hodte nejake fotky at muzu koukat o co jsem prisel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 mě ses neptal teda myslim Morrisi , jake Ty maš vubec auto ? at Te muzu vyhlizet na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Přišels o hodně bylo nas hodně a za měsic bude dalši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 byvas vetsinou pri v OVE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Libore,nejak jsem ten dotaz nepohopil ,nebo nebyl směrovan na mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 jozzi ne ne na tebe ne na morise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 ja to tušil se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 jozi: vubec se nemusis omlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 to viš ja jsem takovy metrakovy klidny typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) 2jozzi:O1 combi cihlove barvy(cayenne orange) s cumakem v carbon folii, takovych tam v okoli moc nejezdi ) 2libor: jo jsem celej tyden v ove, ale nevim jak to tedka semnou bude jelikoz je mi totalne blbe, boli me palice zada a klouby no upe duchodce ze me . . . Editováno: 1. Duben 2012, autor: Morris_3nec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Budu Te mit na oku jak bude blikat kapuco dvojkova fabka tak to jsem ja Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Hoši co nějáké ty fota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.