Přejít na obsah

Ostrava

Doporučené příspěvky

Omlouvam se Liborovi ze jsem se nedostavil pro rucicky a samozrejme vsem ostatnim. Jsem absolutne nasranej, takze abych tak trochu shrnul vysvetleni od obeda mi zacalo bejt nejak spatne, ale rikam si pohoda tak jedu do ovy na sraz, v havirove to na me zniceho nic prislo a poblil jsem si cely predek auta. Cely predek ktery jsem o vikendu luxoval, lestil, impregnoval . . . . . . .Takze misto srazu ted schanim nejakou radu cim nejlepe odstranit to zaludecni svinstvo. Omlouvam se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

raczy tři ;)i, jo cosi hytnyl po cescie uz mom w sobie piync :D a Wojnar mo prowde, czymus niejehol na Gnojnik a potym Cierlicko ?

jo bo bych zapomnel ,tak pokud nesji ve stavu rozebirat auto , tak to alsepon poradne umyj , a pak hooodne vonavych stromecku ... diky bohu za to ze ja mam v fabce ty diry misto skrinek , ta horni se mi myla moc dobře ;) sedačka huř :D

Odkaz ke komentáři

Jo fakt me to stve chlapi. Tesil jsem se jak malej na prvni sraz, lestil auto cely vikend a pak tohle . . . no masakr. Pritelkyne to jaks taks vymyla jen se nedostala pod spolujezdcovu sedacku a dovnitr ventilace.Takze bude zabava to rozebirat no. Vsude sama zelnacka . . .

Jinak jezdim vetsinou prez hnojnik, ale kdyz takhle clovek jezdi 2x tydne 2 roky tak uz mi to pak prijde okoukane a sem tam jedu prez tesin, at to neni takovy stereotyp. No jinak misto slivky do sebe liju cerny caj, banany rohliky a kapky ktere maji snad 500% alkoholu v sobe, no snad me to do zitra prejde. Tak pak aspon nekdo hodte nejake fotky at muzu koukat o co jsem prisel )

Odkaz ke komentáři

2jozzi:O1 combi cihlove barvy(cayenne orange) s cumakem v carbon folii, takovych tam v okoli moc nejezdi )

2libor: jo jsem celej tyden v ove, ale nevim jak to tedka semnou bude jelikoz je mi totalne blbe, boli me palice zada a klouby no upe duchodce ze me . . .

Editováno: , autor: Morris_3nec
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...