Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Na dalším srazu můžeme něco vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 to by bylo fajn a mohli bychom se konecne domluvit na ten kalendar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 tak fajn Tome snad nas bude priste vic uz mam nove celni sklo se senzorem ted uz jen chybi to snizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Chlapi ... teď odbočím od focení .... vím,že to tu nepatří .... ale ... zeptám se .... Nevíte,zda jde z jedněch škodováckých sedaček vykuchat výhřev a nandat do druhých škodováckých?? Jak je to technicky složité ... a cenově??? Dík za info,raději do SZ,ať tu nespamujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 vim ze to na OII jde delal si to rolbar vyhrevy zadnich sedacek + montaz rikal ze cca 5500,- pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 lepsi a levnejsi varianta by bala koupit primo vyhrivane sedacky prehodit je a dopojit elektriku na OII se vyhrivane predni sedacky prodavaji za 3tis cele sedacky predni zadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Mám možnost koupit sport sedačky z FII ale bez výhřevu.No a já mám ve své FIIvýhřevy ... tak mě zajímá,jestli by to šlo přehodit (jen předek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 No já chci ty sport sedačky z FII a ty se blbě shánějí a s výhřevem už úplně těžko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Pokud mas ted vyhrevy, tak sundas potah, vyndas vyhrivaci decku, na novych sundas potah, vlozis decku a opet nasadis potah Takhle to zni lehce, ale s potahem se strasne blbe dela, tak hodne stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 A co takhle dokoupit v HTC Vsetín výhřev dupky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Maro,zní to jednoduše .... a že ty už jsi to někdy dělal ještě to spolu proberem Jay ... kouknu na net co ta firma nabízí,ale chtěl jsem využít ty výhřevy co už mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Ja uz to taky jednou prehazoval a tak jak to pise Marek to zni tak hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Ja to neprehazoval, ale postup znam Ono to zni lehce, ale sundat to je horsi...jestli chces pokusne sedacky na nauceni, tak mam mozst ti dve nechat na nauceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 PS: vim, ze to sem nepatri, ale kdyby nekdo chtel HEX CAN kabel (klon) tak napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Tom077 : HTC Vsetín dělá právě věci pro Škodu. obědnával jsem si tam kabeláž k zadním repro. A viděl jsem tam aji že nabízejí ty dečky pro výhřev dupky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Kurec, tam musim kouknout tez jinak sundat calouneni neni problem , horsi je to narvat spatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jay Kay: Proc by kupoval neco, co bude mit v druhych sedackach zbytecne? Rozebrat to neni zadna veda, jak pise jozzi, horsi je slozeni, ale to neznamena, ze to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 No jo jo,neříkám nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Na Zlot musim , to uz je tradice jinak na svatek Tri Bratri je Perfect a Ira Odeslano z Iphone 4S Perfect?! Super! Kiedy wubec je święto trzech braci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jde To , ale kdo mi zasponzoruje ruma, karton cigaret a pak odveze domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Od 15 do 17 Czerwca beje to supa je klasyk rocka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Kurnia, móm nadzieje, że zagrajóm stare pecki jako Ewke albo takóm Autobiografie a kupa kupa dylszych!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Niepokonanych tez muszom zagrac uz se na nich cieszym jak maly to same Ira a do jastrzymbia polecom zajehac tydziyn ryhli, beje krzysiu krawczyk a stahursky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Kurnia to je akcji. To wszystko nie ścigóm pogónić Trzeja też cosi robić. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.