Wojnar Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Není třeba helfovat. Stačí pochválit To dodá tolik síly..... Ikdyž na druhou stranu to může zastavit v "růstu". Takže chválit s mírou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 s mírou se nejlip pije ,ale muzu ho dovezt s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 wojnar - jasne chapu ja nejsem nastvany a v tomhle ti fandim a drzim palce .... Jinak mas to moc pekne zatim jen tak dal!Snad zase nekdy na srazu,fajne sme pokecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 kluci ja myslim že kdybysme udělali srazek někde na třinecku tak Wojny určitě alespon na chvilku přiskoči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 prosim o radu...jak byste dali predni masku bud nechat jak je nebo chci koupit tu sportovni bez znaku s plastvema ty mrizky co jsou v narazniku a dat bud do byrvy auta nebo cerne??? Co vy nato diky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jako neni problem udelat aj sraz jinde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 ja si nemužu pomoct ,ale mě se libi ta origo ,max bych hodil do černa a novy znak ... takže pro sraz jinde už jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 taky se mi to tak aj libi je to luxusni barva takze se to tam da jeste jsem uvazoval do zlate barvy a koa taky zlate Znak bude novej jen chci jeste pockat jakej bude na te OIII vis? Jinak bych si ho uz kupil z toho citigo,chci jen jeste vyckat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jinac k te cervene moc chrom nejde spise ta cerna ale kdyz jsem zkousel VT dat cernou masku tak to bylo takove jhakjo by to bylo bouranbe na preek bo ta maska je velka vis?uvidim no kazdopadne dalsi cil je sportovni podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 a vidiš to mě nenapadlo že i rapid a o3 budou mit novej ja už kutim z city go , teda čekam zlate kolesa , no to by vypadalo moc dobře , třeba oz ultralegera , uaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jo treba a nebo ty moje a potahlo by se to zlatou folii vis tak jako maska takze by to bylo zrcadlovej efekt jak je ta chrom maska ze se vidiv v tom... Videl jsem fabku v podobne barve co ja a mela prave zlatou tu masku a zlate Lexani aligator kola a vypadalo to hooodne luxusne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jo tak tu jsem videl taky ... byla by to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 (editace) wojnar - jasne chapu ja nejsem nastvany a v tomhle ti fandim a drzim palce .... Jinak mas to moc pekne zatim jen tak dal!Snad zase nekdy na srazu,fajne sme pokecali Tak teď jsi mně dostal. Kerej Ty jsi? No, a auto je takové jaké je. Jen ho udržuji Ale dík. kluci ja myslim že kdybysme udělali srazek někde na třinecku tak Wojny určitě alespon na chvilku přiskoči O to nejde, ale to fakt moc nejde furt někde trajdat. Víš jak? Třeba takový "ostravský" sraz je sice jen jednou měsíčně, ale stane, že se kolem "jeho datumu" nakupí tolik věcí, tolik události, že se to někdy zdá nějak moc a něco se prostě musí odrušit A to není jen ten sraz. Šak kolikrát je takových situací i jinak. Editováno: 13. Květen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Co treba tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 taky to neni spatne diky Je to maras vyfotil jsem to dnes ze svetlama a ty ledky ze sviti tak to nezachytilo a kdyz jsem to tocil na kameru tak ledky blikaj na preskacku jak stroboskop vypadalo to dobre ale jen na videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 wojnar - mozna si te pletu asi nemas stribre RSo jednickove?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Milotec za me neee Zkus to rict Michalovi, myslim ze ma na to stejny nazor co ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 (editace) wojnar - mozna si te pletu asi nemas stribre RSo jednickove?? Ne-e. Jen konzervatívní černá OI kombi. V profilu mám odkaz. A na srazu jsem stál trochu bokem. Respektive v další "řadě", sám voják v poli. Až teprve Jirina5 se ke mně přidal. Co treba tohle? To vypadá jak když někdo vycení zuby, ale současně ty horní zakryje horním rtem - nelíbí. Editováno: 13. Květen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jo vim,ja jsem blbec vsak si jel snam i ke KFC ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Ne milotec urcite nechci chci tuhle masku z Obautodily http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_08_sport_maska_rs_bez_znaku_plastve-oct2mask016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 No jel. Za nějakou Fabkou a za mnou Jirina5. Ten mně vlastně "ukecal". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jj ja jel predposledni a za mnou bracha s golfem stribrnym IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jo, a pak nás ten Golf předjel Asi aby tam nepřijely prvně Škodovky, ale VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 ne to te nepredjel golf ale polo a to nebyl muj bracha to bylo to polo 1,4 GTI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 :D aaa to si pamatuju ,koza GTi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.