Jay Kay Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Princess: Co použváš na to leštění. Flexu nebo něco origo... Cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Luki já jsem pucoval dneska Jay Kay: Já mám leštičku a je to na prd u mě je odvědčenej klasickej "Hand Job" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 (editace) Pěkné to máte Já taky budu muset poleštit vůz,ale prvně zavolám lakýrovy a chtěl bych pořešit nějaké škrábanečky .... Editováno: 16. Květen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Adi - Pekny jako vzdy jedes Adi do Frenu na ten octavia sraz 9.6.? Muzeme jet Z Ostravy spolu uz jede par lidi tak jestli chces muzes se pridat hodinu a misto bychom domluvili. Lestici pastu pouzivam od Zelvy v barve vozu a lesticku....obic kaufland nebo globus za 500,- a jde to taky lepsi nez nic na drahe veci nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 V kolik máte v plánu výjezd na sraz do Frenu? Manželka má Rybářské závody, takže já nejspíš připeláším až později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 páni taty mi zas uteklo věcí kalendář? vy ste hustí , jinak kdy teda bude priblizne dalsi srazik? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Priblizne nikdo nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 2Princess: Uvidím raději to ještě nebudu slibovat,možná budu v práci uvidíme každopádně dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Adi - Pekny jako vzdy jedes Adi do Frenu na ten octavia sraz 9.6.? Muzeme jet Z Ostravy spolu uz jede par lidi tak jestli chces muzes se pridat hodinu a misto bychom domluvili. Lestici pastu pouzivam od Zelvy v barve vozu a lesticku....obic kaufland nebo globus za 500,- a jde to taky lepsi nez nic na drahe veci nemam A fachčí to? Já taky pěkně ručabo,ale je to makačka. Navíc mám eče Favorita,toho jsem dělal loni,byl zašlý jako prase,ale teď tam mám takové (na slunci je to hooodně vidět)fleky nebo jak bych to nazval? Jak jsem dělal ty krouživé pohyby,tak to jde dost vidět,chtěl bych se toho zbavit(dělal jsem to teda Tempem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 jo ta lesticka funguje dobre na takove to domaci zvikani pohoda ale nejake vetsi rychy nebo nejake fleky nevim to by chtelo asi profi lesticku za nekolik tisic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Dalsi sraz u KIKI asi 3.6.... pokud nekdo nechce at nejezdi a jak ne tak az po 9.6. a nebo ten mesic vynechame a udelame az v 7 mesici bo je velkej sraz ve Frenu tak asi na ten malej kaslu jako vetsina z nas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 A proč se nesejít 3.6. a domluvit se na společné spanilé jízdě do Frenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 neni problem vsechno uskutecnit Hokej super vedem 3:1 jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Jo, je to drama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 vyhrali jooooooo 4:3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Byl to boj. V sobotu na slováky a ve finále opět s finama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Finále bude ČESKO vs. RUSKO (můj tip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 tez si myslim,zitra dame Slovakum nakladacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 a nebo Fini tez premyslim.... Uvidime no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Jo pánové ... je to otevřené a je to i o štěstí .... ale budou to nervy ... to jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Kucíííí hádejte co jseeeem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Nu manzelku mas , psika mas , zebys zustal tatuldou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no to jsem zvedav....co budes pochlub se tatulda?strejda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Jiřík ... nenapínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no taaaak .... jinak Tomik je 18 co jsem na pc , tak na něj co hodinku pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.